Smaila 1+1=2 ±0

Sunnuntain kiinnostava kamppailu Quebec Nordiquesin sekä Mensa Club Finlandin välillä on alkamassa. Katsojia on saapunut paikalle 13.

- 1. Erä -

00:00 - Kiekko putoaa jäähän ja MCF nappaa ensimmäisen aloituksen.
01:16 - Klee paukuttaa siniviivalta tyhjistä sivuverkkoon! Teemu nappaa kiekon ja rauhoittaa.
03:00 - Pelin ensimmäiset 3 minuuttia on menty Mensan hallinnassa, sillä Quebec ei ole päässyt vielä kertaakaan kunnon hyökkäykseen.
04:00 - Päästä päätyyn -meininkiä, kumpikaan ei saa otetta pelistä.
04:25 - Teemu pääsee aivan vapaasti b-pisteelle, täräyttää takakulmaan ja lagin vuoksi kiekko näytti menevän maaliin. Maalivahti oli toista mieltä, sillä tämän haltuun se lopulta päätyi.
05:59 - mario ja Jagr pyörivät Quebecin kulmassa, juuri viimeisellä sekunnilla mario laittaa mainion lätyn suoraan Samilalle, joka on vapaana maalin edessä. Kiekko ei kuitenkaan pääse perille, vaan aika loppuu valitettavasti kesken ja 0-0 -tilanteesta jatketaan erätauolle.

- 2. Erä -

00:48 - Jagrin onneton Wilzuyritys päätyy Chloen lapaan ja Quebec selvittää tilanteen.
01:48 - Mensojen vankka puolustus pitää, Quebec ei pääse omalta siniseltään pitkälle kun kiekko onkin jo vastustajalla.
01:55 - Jagr ja Klee pääsevät oivaan 2vs1-tilanteeseen ja Klee saa vedonkin aikaiseksi, mutta maalivahti pitää Quebeciä pystyssä ja torjuu kiekon.
03:17 1-0 by Lyd (Teemu) - Teemu ja Lyd saavat vapaasti syötellä vastustajan alueella. Teemu pistää autopassin Lydin lapaan kulmaan, joka vetää maalia kohti nollakulmasta ja Rudiuksen upea maski tekee tulosta. Quebec menee 1-0 johtoon.
04:47 - Teemu yrittää samasta paikasta vetoa Rudin ollessa jälleen maskissa, mutta tällä kertaa veto jää ensimmäiseen vastustajaan.
05:55 - mario löytää tiensä vastustajan maalin eteen ja tekee hyvää maskia. Kleen veto siniviivan tuntumasta menee jälleen niukasti sivuverkkoon ja Quebec rauhoittaa.
05:59 - Torvi soi ja viimeinen erätauko alkaa. Mensa lähtee viimeiseen erään 1-0 takaa-ajoasemasta.

- 3. Erä -

00:08 1-1 by Klee - Jagr runnoo itsensä kaikkien pelaajien ohi suoraan aloituksesta ja saa vedonkin aikaiseksi. Riparissa on ensimmäisenä Klee joka pistää kiekon vaivattomasti verkon perukoille. 1-1.
01:21 - Rudius tuo rauhallisesti kiekon vastustajan alueelle, ja on saada Lydille hienon maalintekopaikan. Syötön ottaa kuitenkin Klee kiinni.
02:23 - Jagr pujottelee itsensä kaikkien läpi ja saa vedonkin, mutta maalivahti pelastaa patjalla.
02:37 - Sama mies vetää vielä paremmasta paikasta kaarelta, ei tulosta vieläkään.
02:49 2-1 by Lyd (Teemu, Rudius) - Vastahyökkäys! Rudiuksen ja Teemun toimesta kiekko päätyy Lydille, joka vetää tulisen kudin takakulmaan kaaren tuntumasta. 2-1!
03:34 2-2 by mario (Samila, Klee) - Välittömästi Klee pääsee siniviivan tuntumasta vetämään kiekon kohti maalia jossa on kaksi Mensalaista maskissa, ja ihmeen kaupalla kiekko menee maalivahdin kautta maaliin. Maalintekijäksi merkattiin mario. Onnenpotku.
04:34 - marion veto viiksien kohdalta osuu tolppaan!
05:59 - Sekunnit hupenevat ja kumpikaan ei saa viimeisellä minuutilla otetta pelistä, joten peli torvi soi ja peli päättyy tasan 2-2.

Tuomari: Falco
Lisätty: 25.01.2015 17:33