Mensa Club FinlandMensa Club Finland - ObsessiveObsessive 6-4

anton 1+1=2 +2
Gerberos (E) 0+1=1 +2
Groovy 1+2=3 +2
jbo 2+0=2 +2

Alkamaisillaan Eliittiliigan B-lohkon runkosarjaottelu Mensa Club Finlandin ja Obsessiven välillä. Sarjataulukossa molemmat joukkueet majailevat keskikastissa tasapisteissä Mensan ollessa kuudentena ja Obsessive pykälää korkeammalla viidentenä. Kumpikaan joukkue ei ole pelannut harjoitusotteluita kovinkaan ahkerasti viime aikoina, joten joukkueiden pelikunto on allekirjoittaneelle täysi arvoitus. Veikattavissa on kuitenkin vähämaalinen ja tiukka taistelu.

Mensa lähtee otteluun ilman parasta pistemiestään mariota ja ylemmän pakin viittaa kantaa vasta kolme ottelua tällä kaudella pelannut Samila. Hyökkäyksessä Kleen aisaparina operoi tämän kauden ensimmäisen ottelunsa pelaava Jagr ja alemman puolustajan tontilla luutii Roni. Obsessiven hyökkäyksestä löytyy tuttu aisapari Jippo ja Groovy, joista jälkimmäinen on paukuttanut mukavat 15 pinnaa (10+5) kuuteen otteluun. Puolustajina pelaavat Gerberos sekä anton.

<hr />

1. erä

Roni kaapii ensimmäisen aloituksen omille ja Mensa saa kiekon kontrolliin.

25 sekuntia pelattu kun Roni pääsee kokeilemaan pommiaan, kiekko maalivahdin syliin.

3:20 pelattu kun Jippo riistää kiekon. Syöttö Groovylle, jonka veto jää kuitenkin tuhnuksi.

Vain parikymmentä sekuntia tästä kun Jagr tekee hyvän maskin Obsessive maalille. Klee heittää kiekon luukulle, mutta Jagr ei saa aivan ronkittua kiekkoa sisään.

5:39 kellossa kun Jagr tarjoaa Kleelle namun maalin edustalle. Klee vetää kuitenkin päin.

Ensimmäinen erä taputeltu ja kiikarit edelleen taululla. Tunnustelevan oloista peliä molemmilta joukkueilta eikä vaarallisia maalintekopaikkoja siunaantunut kummallekkaan joukkueelle.

Mensat saves: 1, poss: 53%
Obsut saves: 3, poss 46%

<hr />

2. erä

39 sekuntia toista erää pelattu kun Klee pääsee laukomaan b-pisteeltä vapaasti. Laukaus maalivahtia päin, mutta Klee naputtaa riparin sisään. Syöttöpiste Ronille.

1-0 Klee (Roni)

1:54 kellossa ja Jagr vuorostaan vapaana b-pisteellä. Veto jälleen maalivahtia päin, mutta Klee korjaa jälleen riparin talteen ja kulettaa kiekon tyhjään rysään.

2-0 Klee (Jagr, Roni)

2:53 ja Jippo namuttaa luukulle, Groovy ei saa aivan tuikattua kiekkoa Mensavahdin selän taakse.

3:54 Jippo pääsee pienen pomputtelun jälkeen nokikkain maalivahdin kanssa ja mies ei erehdy.

2-1 Jippo (Groovy, Gerberos)

4:40 Groovyn maaginen avaus tavoittaa Jipon, joka karkaa läpiajoon. Varma rannari ohi veskarin.

2-2 Jippo (Groovy)

Vain yhdeksän sekuntia edellisestä, kun Obsessive heilauttaa verkkoa jälleen. Maali meni tuomarilta ohi.

2-3 Groovy (anton)

5:33 kellossa ja Roni pamauttaa tulisen kudin, moke poimii kuitenkin varmasti.

Toinen erä pelailtu ja taululla loistaa lukemat 2-3. Maalipaikkoja tuli ihan tiuhaan tahtiin ja siitä osoituksena viisi maalia. Alkuerä Mensoille ja loppuerä Obsuille. Tasaisista tunnelmista kolmanteen erään.

Mensat saves 1, poss: 58%
Obsut saves 3, poss: 41%

<hr />

3. erä

n. minuutti pelattu ja Groovy ampuu tulisesti. Maalivahti sylkee, mutta anton ei saa aivan survottua kiekkoa sisään.

2:03 kellossa ja Mensa tasoittaa. Klee pasauttaa vetopassin maalille ja Jagrlla helppo työ siirtää kiekko maaliin.

3-3 Jagr (Klee, Samila)

n 2.08 Samila pääsee tinttaamaan Mensan johtoon.

4-3 Samila

2:26 anton tasoittaa, tuomari ei pysy mukana.

4-4 anton

Maalin jälkeen laginen Samila vaihtoon ja mario kentälle.

5-4 Klee (Jagr, Roni)

3:43 Groovy passaa Jipolle hyvään vetopaikkaan, veto ei vaan uppoa.

5:25 Groovy heittää kiekon hyvin maalille ja Gerberos pääsee sutimaan kiekkoa, vain hieman ohi.

5:50 Jagr ja Klee pääsee oneen ja lyö loppulukemat taululle

6-4 Klee (Jagr)

Peli pelattu, lukemat 6-4 taululla. Viimeisen erän pelitapahtumat Obsuille, mutta Mensa painoi tehokkaasti paikoista tarvittavast maalit.

Mensat saves: 5, poss: 44%
Obsut saves: 1, poss 55%