Paris Saint-GermainParis Saint-Germain - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 1-1

Mensat: huhuu Klee mario Samila

Illan mittelönä on Paris Saint-Germain vastaan Mensa Club Finland. Raportoijan henkilökohtaiset suosikit: PSG ja Samila.

Odotan ottelusta maalirikasta ja tuomarille kiireistä ottelua. Tilastojen valossa Mensoille voitto mutta uskon Psg mahdollisuuksiin viedä ottelu nimiinsä.

1 ER??.

Ei ottelua ilman lagia. Ekat sekunnit pitkää kiekkoa.

Ensimmäinen veto PSG:lle. Heti perään vaarallinen tilanne Mensoille. Päästä päähän kiekkoa ensimmäiset minuutit. Silva kynää itsensä läpi muttei onnistu maalinteossa. PSG painostaa vaarallisesti mttei osu maalipaikoistaan. PSGllä valtavan hyviä maalintekopaikkoja mutta kiekko ei mahdu uuniin.

Ensimmäinen erä PSGn nimiin tilanteiden valossa.

PSG: saves:1 ,poss:46%

Mensat saves: 5, poss:53%

2 ER??

Erä alkaa Mensojen vaarallisilla tilanteilla muta maaliverkko ei onneksi vieläkään heilu. Mensoille 3v1 tilanne- maalivahti ottaa kopin.

Klee maalivahdin alueella. Nyrkit heiluu yhtä lujaa kuin kulli.

Toinen erä tasaista puurtamista, Mensoilla pieni hallinta mutta PSGllä myös hyviä maalintekopaikkoja.

PSG saves: 3, poss: 44%

Mensat saves: 3, poss: 55%

3 ER??.

1:27 ***1-0 by cyber (1+0) Stammer (0+1) one timeristä stammerin epäonnistuneen läpiajon jälkitilanteesta.

03:21 ***1-1 by huhuu (1+0) Samila (0+1) Klee (0+1) pienen pyörityksen jälkeen kiekko maalille ja kimmokkeestä sisään. Ruskea.

Stammer miltei läpi mutta ei saa kiekkoa haltuun.