Mensa Club FinlandMensa Club Finland - Phoenix RisingPhoenix Rising 3-0

Hytönen 0+0=0 +3
Instagram 0+0=0 +3
KARHU 0+0=0 +3
tebs 0+0=0 +3

Noniin ja alkamaisillaan on B-lohkon ylemmän keskikastin tiukka mittelö jossa lohkon 4. sijalla majaileva Mensa Club Finland isännöi 5. paikkaa pitävää Afterlifeä. Tästä pelistä pisteet varmasti maistuvat kummallekkin, joukkueiden kamppaillessa lohkon kärksisijoista ja kotiedusta. Tätä spektaakkelia on tuomarin lisäksi tullut todistamaan 3 pelaajaa joista 2 on pelaavien joukkueiden jäseniä.

Mensa tänään: Roni-Samila-Klee-mario
Afterlifen kp: SIILI-Instagram-teppo223-KARHU

1. erä

01:00 ensimmäinen minuutti aikamoista tunnustelua
01:54 1-0 JA SIEL?? LEP????!! pienen pyörityksen jälkee Samila nakkaa vetopasun takatolpalle josta marion on helppo työ sutia ottelun avausmaali
02:55 Mensalla pitkä pyöritys josta ei kuitenkaan mitään tullut
03:20 Afterlifellä on suuria vaikeuksia päästä omista pois
03:40 mario tykittää pisteeltä ja moke torjuu vain vaivoin
04:11 mensan myllytys kuivuu kasaan Kleen epäonnistuneen pasun jälkeen
04:34 Klee ampuu Ronin passista viivasta mutta maalivahti näkee vedon hyvin
05:42 Instagram tykittää pallon takakaarelta kohti etunurkkaa mutta veskari tekee tärkeän patjatorjunnan

poss: 62-37
saves: 2-4

Ensimmäinen erä mentiin täysin Mensojen komennossa. Kovasta myllytyksestä huolimatta ei kuitenkaan isännätkään saanut luotua kuin parikolme maalintekopaikkaa.

2. erä

01:00 Mensat pyörittää muttei saa vetoja aikaiseksi
01:09 2-0 AIJAI! kiekko ajautuu maalin eteen Samilalle joka uittaa kiken nätisti verkkoon
01:50 Instagram otti MCF:n veskarin kanssa selfien ja aloitus siirretään keskialueelle
02:38 Klee yritti passata maalin eteen mariolle mutta pakki pääsee juuri ja juuri väliin
03:55 Instagram purjehtii keskelle ja vetää pisteitten välistä mutta veskari kestää
04:35 Samila tavoittelee Kleetä takatolpalta mutta IG pääsee väliin
05:07 Samila ottaa sota-alueella mustelmia mutta pakki jakaa vain makuupaikkoja ja aloitus keskialueelle
05:25 Klee riistää kiekon ja jakaa sen laitaan mariolle joka laittaa takas Kleelle maalin eteen mutta Klee ei saa luudittua kiekkoa maaliin Afterlifen pakin ollessa reppuselässä

poss: 58-41
saves: 3-3

Mensat hallitsee edelleen peliä eikä Afterlife saa juuri paikkoja luotua vaikka Jakke meni penkille tsemppaamaan omiaan. Afterlifen täytyy todella keksiä viimeisessä erässä paremmat keinot jos mielii tehdä tänään maaleja vedenpitävän Mensapuolustuksen taakse. Katsomoon on ilmestynyt pari ukkelia lisää kahden erän aikana ja nyt on jo 8 silmäparia lehtereillä.

3. erä

00:40 teppo223 vetää kaukaa ja Mensaveska venyy
01:15 Mensalta nätti kuvio ja Samila pääsee vetämään mutta veto menee hiiren verran liian keskelle
02:16 Kleen passi mariolle menee ohi ja pitkä kiekko
02:45 Klee riistää ja antaa mariolle joka vetää pisteeltä vain epäonnistuakseen
03:08 Afterlifen pitkääkin pitempi kiekko
03:15 Alotuksen jälkeen Mensan mylly ja marion b-pisteveto jonka veskari torjuu
03:44 Afterlife toimittaa kiekkoa maalille ja Ronin polkkareista kiekko kimpoaa juuri kiekon eteen yltävälle molarille
04:22 Mensan 2v2 ja mario vetää SIILIn polkkareihin
04:50 Samilan pitkä avaus ei ihan tavoita Kleetä - pitkä kiekko
04:56 Afterlife aloittaa sulkemisen
05:15 Afterlife lähtee viimeiseen hyökkäykseensä joka päättyy heti hyökkäyssinisen jälkeen
05:36 3-0!! JA VIIMEINEN SINETTI tulee sieltä kun mario riistää kiekon ja vapauttaa Kleen ja Samilan 2v1-hyökkäykseen. Klee malttaa ja malttaa ja siirtää kiekon Samilalle joka tykittää loppulukemat 3-0 tyhjään nuottaan veskarin ollessa voimaton

poss: 54-45
saves: 6-3

Viimeisessä erässä Afterlife sai jo enemmän vetoja kohti Mensan maalia mutta todelliset laatupaikat huutivat poissaolollaan koko pelin ajan. Mensa piti totutusti kiekkoa vierailijoita enemmän ja palkintona vähintäänkin ansaittu 3-0 voitto. Ei voi muuta sanoa kun hattua nostaa koko Mensan nelikolle joka pelasi hyvin ja kurinalaisesti koko 18 minuuttia molemmissa päissä kenttää pitäen hallinnan itsellään. Vierailijoilta päällimmäisenä jäi mieleen aika pirteästi pelannut Instagram. Ei muuta, rauhaa.

Tuomari: anton
Lisätty: 08.01.2015 20:14