ObsessiveObsessive - Phoenix RisingPhoenix Rising 2-2

Instagram 0+2=2 +1
Jakke 2+0=2 +1
KARHU 0+2=2 +1
tebs 0+0=0 +1

Elikkäs kiekkoviihdettä sunnuntai-illan ratoksi, mittelössä kohtaavat Obsessive ja Afterlife. Tulosveikkaukseni on 2-2.

Obsessive on aloittanut kautensa odotetun vahvasti, kuudesta ottelusta tuloksena on viisi voittoa ja yksi tappio, sekin Mensojen tasoiselle joukkueelle, niin kauden alkua voidaan pitää onnistuneena. Obsessive siis majailee B-lohkon 2. paikalla heti ISOD:n jälkeen. Ottelun jälkeen tähän voi tulla muutos, sillä ISOD johtaa Obsuja vain kahdella pisteellä, kaksi ottelua enemmän pelanneena.

Afterlife on aloittanut kautensa ehkä hieman vaisusti tuloksena seitsemästä ottelusta on kaksi voittoa, kolme tasuria ja kolme tappiota.Uskon kuitenkin, että Afterlife nappaa kotiedun poffeihin. Afterlife on B-lohkon viidentenä ja voitolla olisi mahdollista nousta tasapisteisiin Quebecin kanssa.

Obsessive lähtee otteluun ehkä hieman yllättävä kokoonpanolla Muzzin-Gerberos-Jippo-anton, anton ottaa siis Groovyn paikan. Afterlife lähtee otteluun varsin odotetulla kokoonpanolla, elikkäs 223-Instagram-Jakke-KARHU.

1. Erä:
Mittelö  alkakoon!
Obsut saa heti pientä myllyn poikasta, joka päättyy Muzzinin vetoon viivalta.
Vähän vaisumpaa meininkiä, lähinnä keskialueella pyörimistä.
0-1! Jakke(1+0)-KARHU(0+1)-Instagram(0+1) - KARHU tulittaa b-pisteeltä ja Jakke lyö irtokarat sisään.
Heti perään Instagram ampuu viivalta, KARHU teki kuitenkin huonon maskin, joten tästä ei sen enempää.
Afterlife myllyn päätteeksi Instagram pääsee vetämään viiksiltä suhteellisen vapaasti, tuloksetta.
KARHU ampuu suhteellisen pienestä kulmasta, riparilla ei ole ketään, joten tilanne kuivuu kasaan.

Afterlife-merkkinen erä, taululla ansaitusti 0-1 lukemat.

2. Erä:

Kiekkoa jäähän, Obsut vaihtaa Groovyn kentälle, tälä kertaa kuitenkin Gerberoksen paikalle.
Jipolle avautuu loistava paikka tasoittaa mittelö, mutta Hasek hoitaa.
Obsuilta terävä alku erään, Jipolla jo toinen hyvä paikka niitata peli tasoihin, tällä kertaa toiselta b-pisteeltä, mutta Hasek on jälleen parempi.
2min pelattu, eikä Afterlife ole käytännössä päässyt omista pois, saati sitten hyökkäysalueelle.
Muzzin pääsee vetämään keskeltä, mutta 223 torjuu!
Instagram nousee maalille ja passaa KARHUlle, mutta KARHU ei saa sohittua kiekkoa tyhjään maaliin.
Instagram kiekkailee itsensä hyvään paikkaan, mutta näköjään Obsujenkin veskari on vireessä.
Jippo pelaa Groovylle loistavan paikan, mutta ei maistu tällä kertaa.

Obsujen erä, tätä rataa jatkettaessa lukemat tasoittuvat varmasti viimeisessä erässä.

3. Erä:

Samoilla miehillä jatketaan, kuin toisessa erässä.
1-1! Jippo(1+0) - Groovy vetää b-pisteeltä ja Jippo sohii kiekon maaliin, vaikka puolustus pääsikin hieman häiritsemään.
Maalin jälkeen melko tylsää peliä, keskialueella pyörimistä lähinnä.
KARHU vetää b-pisteeltä, tuloksetta.
2-1! Groovy(1+0)-Muzzin(0+1)-mokke(0+1) - Groovy leikkaa laidasta keskelle ja veto takakulmaan, hieno maali!
Afterlife on saanut maalin jälkeen ehkä hieman otetta, mutta huippupaikoille ei ole ollut asiaa toistaiseksi.
Jipolta jälleen vaarallinen kuti b-pisteen yläkaarelta, tällä kertaa kuitenkin tolppaan.
2-2! Jakke(2+0)-KARHU(0+2)-Instagram(0+2) - Obsujen puolustus nukahtaa pahemman kerran, KARHU ja Jakke pääsevät
2vs1-hyökkäykseen, KARHU passaa ja Jakke ampuu kiekon etukulmaan!
Jipolla pääsee vetämään b-pisteeltä, Hasek torjuu.

2-2, kuten osasin ennakkoon kertoa. Ehkä lievästi Obsujen peli, mutta Afterlifen mokke oli liekeissä.

*** Groovy - Groovyn kentälle tulo piristi selvästi Obsujen peliä, mielestäni pelin paras pelaaja.

** Jippo - Todella näkyvä hyökkäyspäässä, viimeistely ontui kuitenkin hieman.

* Instagram - Tuki hyvin puolustusta ja avasi KARHUn ja Jaken 2vs1-hyökkäykseen, josta tulikin tärkeä tasoitusmaali.