Loui (E) 2+2=4 +2
Vrbata17 1+2=3 +2
älykääpiö (E) 0+0=0 +2

<h1>Dynamo Moskova - Mökkitie</h1>

Dynamo on lähtenyt rytinällä pelaamaan ensimmäisen jakson pelejä, tämä on heidän viimeinen matsi tässä jaksossa kun deadlinea on vielä viikko jäljellä. Liigakokoonpano on suhteellisen hataralla pohjalla, hirveän kauaa ei taida olla keskenään pelattu tilastojen perusteella. Jokatapauksessa ihan siedettävä alku, 5 ottelusta tullut 2 voittoa.

Mökkitie lähtee taas suhteellisen tutulla kokoonpanollaan liikkelle, ainoa lisäys tälle kaudelle on ollut superhankinta Loui, jonka palkka huhujen mukaan vastaa Dynamon koko budjettia. Ensimmäinen ottelu lähti hieman heikosti käyntiin, tappio NYR:iä vastaan ei varmaan ollut ihan suunnitelmissa. Hieman myös mietittää jääkö kaikki maalinteko Louille, kyseessä on kuitenkin enemmän peliä rakentava kaveri, Vrbata17 pelaa taas hyvinkin puolustussuuntaisesti. Näkisin melkein Jarnan kovimpana maalintekijänä joukkueessa, kyseessä hyvin yhtenäinen porukka, jossa voi nähdä kenet tahansa pelaajan missä päin kenttää vaan.

Yhteenveto: En nää mitään syytä mikä estäisi Mökkitien voiton, lukemat on ihan omasta tarkkuudesta kiinni

<hr />

1. Erä

00:31 Alotuksesta Loui jakaa Jarnalle, veto kuitenkin päin mokkea
01:00 Kiekko pomppii hieman onnekkaasti simoperCeelle, ei yhtään huonompi veto, mutta veska kauhoo
01:14 Loui pääsee vetämää avopaikasta, ei napise täl kertaa
02:40 Jarna ja Loui pääsee molemmat koittamaan eikä osu
03:06 Loui ja Jarna kynää molemmat vuorollaan SethJonesia, vedot aika karmaisevia
03:32 2v1 Dynamolla, Ezio jakaa simoperC:lle, veto ei kuitenkaan sijoutu tarpeeksi kulmaan
04:30 Paikkoja avautuu edelleen Mökkitiellä ja vedot edelleen luokattomia
05:25 Dynamolta epätoivone hyökkäys, simoperC pääsee sinisen yli ja koittaa heti laukoa

DM saves: 10, poss: 41%
Mökki saves: 5, poss: 58%

Suhteellisen karseeta katottavaa koko peli, Dynamon puolustus aika olematonta, mutta niin on Mökkitien viimeistelykin, 10 vetoa maalia kohti ja varmaan 10 rännivetoakin. Ei siinä, Dynamollakin oli muutama paikkansa ja jos saa toisen erän alkuun maalin ni sekös vielä vaikeuttaa Mökkitien hommaa.

<hr />

2. Erä

00:15 Pari hyvää passia Dynamolta ja Pirelli pääsee laukomaan kohti etukulmaa, veto on liian heppoinen.
00:43 Eziolta kova veto takakulmaa kohti ja hasek nappaa
01:37 2v1 Mökeil, Loui hakee b-pisteeltä ja hieman liian keskelle
02:20 Jarnalle pelataan keskelle hyvä mesta, maalilla ruuhkaa ja veto osuu tolppaan
02:25 1-0 by Ezio (1+0) SethJones (0+1) Pirelli (0+1) - Samantien lähtee vastahyökkäys käyntiin, 2v1 Dynamolla ja Ezio ottaa roolia sijoittamalla b-pisteeltä takanurkkaan
03:36 Loui pysähtyy, pakit juoksee ohi ja Vrbata vapautuu vierestä, eikä maistu vieläkään
04:13 1-1 by Loui (1+0) Vrbata17 (0+1) - Loui vastakkain SethJonesin kanssa, jalkakynän ja parin lavanheilautuksen jälkeen kiekko onkin maalissa
05:00 Mökkitie tekee lagilla ja korvaa tämän
05:55 1-2 by Jarna (1+0) Loui (1+1) - En nähny :(

DM saves: 5, poss: 40%
Mökit saves: 3, poss: 59%

Paikat ehkä pikkasen tasottu tässä erässä, ei sillä että peli olisi hirveän kaunista katottavaa, aivan avopaikasta vedot lähtee ränniin.

<hr />

3. Erä

00:32 1-3 by Loui (2+1) Jarna (1+1) Vrbata17 (0+2) - 2v1 Mökeil, Jarna vetopassilla Louille ja Loui laittaa tyhjiin
02:40 1-4 by Vrbata17 (1+2) Loui (2+2) Jarna (1+2) - Loui pelaa tyhjät Vrbatalle ja etukulmasta lämy sisää
04:00 Rävelletään puolin ja toisin, peli muistuttaa paikoitellen 4v4 regiä, eipä tästä paljoa viitti ees kirjoitella.
05:48 2-4 by simoperC (1+0) Ezio (1+1) Pirelli (0+2) - simoperC hakkaa maalin edestä sinne sun tänne ja saa kiekon maalii

DM saves: 4, poss: 53%
Mökit saves: 6, poss: 46%