timi 2+2=4 +6
yber (E) 4+2=6 +6

Katsomosta heitetyt tulosveikkaukset: 4-8; 3-4; 1-3; 5-0

<hr />

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta tehokkaiten maalipaikat käytti hyväksi PSG. JäSyltä kunnon joukkuepuolustamista ei nähty juuri missään vaiheessa ja PSG käytti tämän tilaisuuden hyväksi. 0-1 päättyneen ensimmäisen erän jälkeen PSG heitti heti toisen erän alkuun kaksi maalia, joilla karkasi jo 0-3 johtoon. PSG puolusti todella hyvin tiettyyn pisteeseen saakka, kunnes JäSykin liittyi maalikarkeloihin mukaan. Pari lipsahdusta ja yhtäkkiä kuminalli kumppaneineen oli jo heiluttamassa PSGn maaliverkkoa ja kavensi otteluntakaa-ajoasemasta yhden maalin päähän. Tästä ei kuitenkaan PSG hätkähtänyt vaan innostui entistä enemmän maaliverkkojen heiluttelusta ja leikitteli JäSyn heikolla puolustuksella.

<hr />

Ottelusta jäi puuttumaan odotettu playoff-meininki ja jäikin siten päästäpäähän kiekotteluksi. PSG oli odotetun tehokas, kun taas JäSyn tulikuuma hyökkäys kuminallin johdolla ei saanut tarpeeksi tulta alleen ja siten takkuili pahasti.

Tuomari: Jakke
Lisätty: 12.10.2014 23:38