Tilastot

NYR - HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy 1-1

Tehopisteet

NYR
Blitzen (E) 1+0=1 ±0
Hannu_ 0+0=0 ±0
kuminalli 0+1=1 ±0
Salming (E) 0+0=0 ±0

HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy
imaC 1+0=1 ±0
Kekkonen (E) 0+1=1 ±0
Lehtis (E) 0+0=0 ±0
Lupaschuk 0+0=0 ±0

Raportti
<h1>Jäädytetyt Sydämet - HC Roikkulämy</h1>

Kyseessä A-lohkon kärkijoukkueet, juuri äsken pelattu ensimmäinen osaottelu päättyi 3-3 tasapeliin. Pidän Roikkuja ennakkosuosikkina ja jos lohkovoittoa meinaa havitella niin näistä on otettava kaksi pistettä. JäSy hieman erikoisella kokoonpanolla liikkeellä, Hannu on pelannut alempana puolustajana, mutta nyt ottaa roolia ylempänä Salmingin ollessa samaa aikaa jäällä. Todennäköisesti maalinteko jää Kuminallin harteille enkä jaksa uskoa sen riittävän. Kekkonen nollaa ja Roikut voittaa 4-0.

Veikkaukset unohdin laittaa... Pahoittelut kyseisille herroille.

Taistelupari: Hannu_ vs Lupaschuk, molemmat siirtyneet alkukauden jälkeen ylemmänpuolustajan tontille.
 

<hr />

1. Erä

01:00 Todella paskaa avauspeliä Roikuilta ja Jäsy saa monta vaarallista paikkaa heti ensimmäisellä minuutilla
03:51 0-1 by pökäle (1+0) Kekkonen (0+1) - Alotuksesta pökäle saa kiekon melkein heti, vetää todella kaukaa ja sehän uppoaa kun puolustaja sattuu olemaan omassa maskissa

JäSy saves: 5, poss: 42%
RL saves: 0, poss: 57%

Ensimmäisen minuutin säädön jälkeen Roikut käänsi pelin totaalisesti ja painosti vahvasti JäSyjen päätyyn, avauspelikin rupesi kulkemaan. Pökäleen kaukoveto varmasti otti taakkaa harteilta ja RL voi keskittyä rauhassa jauhamaan ensi erässä.

Taistelupari: Lupaschukin heikon alun jälkeen peli lähti pikkasen rullaamaan, muutama vetoyritys, varmoja syöttöjä hyökkääjille. Hannulta kovaa uhrautumista puolustuksessa, 3 blokattua laukausta. Hyökkäyspäässä yksi hyvä vetopassi, mutta myös yksi todella huono 3v2 tilanteessa.

<hr />

2. Erä

02:00 Päästä päähän läpsyttelyä, kuminallilla ja pökäleellä molemmilla paikat
02:28 Pökäle ja Lehtis pääsee molemmat hyviin paikkoihin osittain Hannun virheistä johtuen

JäSy saves: 4, poss: 44%
RL saves: 1, poss: 55%

Roikkujen hallinnassa mentiin tämäkin, muutama katko Roikuilla, joista saatiin vetoja aikaan, näitä lukuunottamatta aika tuloksetonta pyöritystä. Kekkonen pelaa erittäin hyvin ja on hoitanut muutaman JäSy pyristelyn.

Taistelupari: Molemmilta hieman huonompi erä, Hannulla pari pahaa menetystä ja muutaman kerran jätti kaverin vartioimatta, josta tulikin vaaralliset paikat. Kuitenkin paikkaili hyvillä torjunnoilla. Lupaschuk näkymättömämpi, Kekkosen pelatessa todella varmasti Lupan ei tarvitse puolustaa niin tarkasti, hyökkäyspäässä ei saanut erityisemmin mitään aikaan.

<hr />

3. Erä

02:00 Roikut jatkaa edelleen pyöritystään, milloin JäSy alkaa epätoivoisesti hakemaan tasoitusta?
hannu hyvä passi nallille
03:24 1-1 by Dason (1+0) kuminalli (0+1) - Lupaschuk pelaa todella laiskasti keskialueella, JäSy katkoo ja 2v1 tilanteessa varma onetimeri maalivahdin ohi
05:10 Roikut hakee vimmatusti voittoa, mutta JäSyllä on tiivis kilppari maalin edessä

JäSy saves: 5, poss: 41%
RL saves: 1, poss: 58%

JäSy ei tarvinnut kuin sen yhden virheen, josta pääsi rankaisemaan ja sai tärkeän pisteen kotiin vietäväksi. Roikut ei vain päässyt tarpeeksi lähelle maalia vaan kaukovedot pysähtyivät puolustajien lihamuuriin.

Taistelupari: Hannulla taas muutama tärkeä blokattu veto, hyökkäyspelissä sai annettua jo hieman enemmän apuja, vaikka aika laihaksihan se jäi. Lupaschukilta paha virhe, josta JäSy pääsi tasoittamaan ottelun, hyökkäyspäässäkin muutamia helppoja virheitä, vetojakin olisi voinut odottaa enemmän.

<hr />

Yhteenveto: Rehellisesti sanottuna aika tylsä ottelu, JäSyllä kaksi alempaa puolustajaa pelissä, joten odotetusti peli oli myös sen näköistä. Hyökkäyspäässä rakentelu oli myös heikkoa eikä paikkoja oikeastaan tullut montaakaan koko pelissä, mutta yhteen pisteeseen ei tarvittu tällä kertaa kuin se yksi hyvä paikka. Roikut pyöritteli suurimman osan ajasta laidoissa ja silloin tällöin joku haki roolia kaukolaukauksilla. Roikut kuitenkin hallitsi peliä ja tasapeli oli varmasti pettymys.

Taistelupari: Hannusta huomasi että tottunut pelaamaan lähinnä omalla alueella, blokki todella monta vetoa ja puolusti varmasti muutamaa virhettä lukuunottamatta. Kiekollinen peli oli kuitenkin hakusessa, hieman tuntui ihmettelevän aina kiekon saadessaan että mitäs tässä pitäisi tehdä ja pari helppoa virhettä hyvissä maalintekopaikoissa, homma lähti loppua kohti paremmin rullaamaan. Lupaschuk pelasi omasta mielestäni alle odotuksien, hyökkäyspäässä aika näkymätöntä peliä, lähinnä varmoja vetopasseja hyökkääjille eikä vedotkaan tuntuneet menevän maalivahdille asti. Puolustuksessa pari isompaa ryssimistä, muuten suhteellisen varmaa toimintaa.
Hannu teki sen mitä pitikin kun taas Lupaschukilta olisi voinut odottaa enemmän, Hannu voittoon.

*** Kekkonen - Ei välttämättä tullut hirveän montaa tilannetta, mutta maalia lukuunottamatta hoiti jokaisen JäSy hyökkäyksen helposti.
** Salming - Maalinedustalla varman näköistä työskentelyä ja avauspelikin toimi moitteetta.
Kuminalli - Pelannut parempiakin pelejä, mutta ne paikat mitkä JäSy sai tuli tämän herran toimesta. Maalissakin petasi Dasonille sellaisen paikan, josta Dason ei voinut erehtyä edes silmät suljettuina.

Tietoja
Tuomari: Foulii
Lisätty: 05.10.2014 20:28

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.