Lupaschuk 1+0=1 +2
MuhQ (E) 1+1=2 +2

Katsomosta heitetyt tulosveikkaukset 5-3, 1-3, 0-5

1.ERÄ

Hallinnallisesti avauserä eteni tasaisesti. Erän ensimmäisestä häkistä vastasi roikut, Royaleiden puolustus nukkuu ja Lupaschuk rankaisee välittömästi läpiajosta. Kalejk pääsi myös heiluttelemaan maaliverkkoja, mutta tämä osuma mitätöitiin roikkujen puolustuksen lagittaessa. Tästäkään ei ilman spekulaatiota joukkueiden välillä selvitty.

2.ERÄ

Roikut pyöritti pyöritti hyvin ja royalit yritti pysyä perässä. Heti erän alussa MuhQ pääsi tälläämään roikut kahden maalin johtoon. Paremmat paikat oli roikuilla, jonka näkyy myös torjunnoista (10-2).

3.ERÄ

Hallinnallisesti erä eteni roikkujen puolesta prosentein 28-61, vaikka royaleilla oli ehkä ne vaarallisimmat maalintekopaikat. Royalit hakivat vimmatusti kavennusta, mutta roikkujen sumppu kesti.

Tuomari: Jakke
Lisätty: 24.09.2014 18:55