Tilastot

Quebec NordiquesQuebec Nordiques - ZOO 6-2

Tehopisteet

Quebec NordiquesQuebec Nordiques
deeq (E) 0+2=2 +4
k65 (E) 1+4=5 +4
Peltonen 1+4=5 +4
Teemu 4+1=5 +4

ZOO
Götze 0+1=1 +4
Jurado (E) 1+1=2 +4
Reckless 0+0=0 +4
zombie 1+1=2 +4

Raportti

Ja tervetuloa seuraamaan B-Lohkon mittelöä Nörttique - Eläintarha.

eka erä oli suht simppelii veivaamist, Teemulla muutama loistava paikka mut ei maistunu ku kahesti. Zoolla myös muutama iha näppärä vastahyökkäys, joista tuloksena yks kaappi. Ja eiku toisee erää..

Toine erä oliki sit melkosta Eliittiliigan runkosarja -kiekkoa eli niin sanotusti päästä päähän meiningillä mentii. Kepekki lisäs johtoo paril kassil eli tilanteesta 4-1 jatketaa kolmantee erää.

Kolmas eli viimine erä sit alkoki Zoon osalta räväkästi kavennusmaalilla vain 13 sekunnin smirklailun jälkee. Loppueräs sit tolpat kilisi ja kolisi oikee urakal molemmis päädyis, paitsi Teemulla, joka pisti kiekon kertaalleen ylähyllylle näyttävällä lämärillä eli siis toisin sanoen laittoi nätisti sinne mummon hillopurkin viereen niin kuin on opetettu. myös Marquez pisti paikalla olleet kaksi katsojaa ihmettelemään, että miten ihmeessä tällainen kaveri voi keikkua pistepörssin kärkisijoilla kun kiekko kerta toisensa jälkeen napsahti päätypleksiin vailla osoitetta.

Analyysi: hieman paremmalla viimeistelylla eläimet ois viimises eräs voinu hyvinki nousta kamppailemaan voitosta iha tosissaan. ei ois tarvinnu ku pistää ne voiton avaimet sinne lukkoon ja vääntää oikee urakal. pisteet tällä kertaa kuitenkin melko selvin numeroin kepekille. nii ja molarit oli melko hyvii tänää, propsit sinne.

Ja tähtiä ei tuu.

Tietoja
Tuomari: xiit
Lisätty: 21.09.2014 23:13

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.