Tilastot

IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - ZOO 8-4

Tehopisteet

IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY
Alfonso 0+3=3 +4
Hauer (E) 2+3=5 +4
Loippe (E) 3+1=4 +4
Ropsukka 3+3=6 +4

ZOO
Jurado (E) 0+4=4 +4
Reckless 1+0=1 +4
wagner (E) 0+0=0 +4
zombie 3+0=3 +4

Raportti

Tervetuloa seuraamaan B-Lohkon ottelua, jossa kohtaavat lohkon sijalla 6 majaileva IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY ja vuorostaan sijalla 10 oleva ZOO. Mikäli odottaa sopii, niin tiedossa on todennäköisesti melko maalirikas ottelu. Saa kuitenkin nähdä kumpi ottelun vie. Onko se epävarmasti kautensa aloittanut IsoD, vai aina yllätysvalmis ZOO?

Ottelun taistelupariksi nostan tällä kertaa seuraavat pelaajat:

Alfonso - Kuinka saa pidettyä joukkueensa pelin kasassa ja keskittyneenä koko pelin ajan? Alku kaudesta johti joukkuettaan nätisti ja voittoja napsui, mutta sen jälkeen tahti on hiipunut ja tilille on alkanut karttumaan enemmän tappioita kuin voittoja!

Tandu - Todella arvaamaton hyökkääjä ja osaa viimeistellä paikoista. ZOO tarvitsee ehdottomasti tämän pelaajan panosta, mikäli he voitosta meinaavat taistella!

Pienten odottelujen jälkeen ottelu saadaan vihdoin käyntiin! 

1.Erä

0.01 ZOO hoitaa aloituksen itselleen ja lähtevät rakentamaan ensimmäistä hyökkäystä, mutta se päätyy oitkäksi kiekoksi, kun wagnerin avaus ei tavoita hyökkääjiä.

          *** icing by ZOO

01.38 ZOO pääsee hyökkäämään laidan kautta IsoD:n alueelle, jossa Datis pääsee leikkaamaan keskelle ja kokeilemaan ensimmäistä kertaa Davidien maalivahdin virettä. Tällä kertaa maalivahti vetää pitemmän korren.

02.04 Tandu on pääsemässä läpiajoon, mutta puolustajat (Hauer & Alfonso) saavat häiriköityä pelaajaa niin, että yritys kuivuu kasaan!

02.14 Alfonso vuorostaan pääsee kokeilemaan 1vs1 tilannetta Nigriä vastaan ja saakin laukauksen aikaiseksi, mutta tällä kertaa on ZOO:n maalivahdin vuoro torjua kiekko.

03.57 Nigri on jo menettää kiekon Daavidien alueella, mutta saa sen raavittua takaisin itselleen. Hän jakaa kiekon Datikselle, joka syöttää suoraan maalille leikkaavalla Tandulle, mutta hyökkääjä ei tällä kertaa saa viimeisteltyä maalia tilanteesta. Daavidien puolustaja Hauer pääsi ehkä sen ratkaisevan verran häiritsemään Tandun yritystä!

04. 34 *** 1-0 by Hauer (Loippe, Alfonso) - Kun ZOO ei käytä paikkojaan hyväksi, niin Daavidit pääsevät iskemään nopealla hyökkäyksellä ja se päättyy Loipen ja Alfonson syöttelyn päätteeksi Hauer:lle, joka iskee laatan reppuun ensimmäisen kerran ottelussa!

05.52 Hauer pääsee toistamiseen vetämään siniviivalta pelaajaruuhkaan ja tällä kertaa VAIN tolpat ovat esteenä illan toiselle maalille!

Ensimmäinen erä on saatu päätökseen! Hallinta oli kaiken kaikkiaan hivenen Daavideilla, mutta ehdottomasti parhaimmat paikat sai ZOO. Tällä kertaa viimeistely vain ontui, eivätkä he maaleja saaneet aikaiseksi!

poss: 58-41

saves: 3-6

 

Taistelupariin katsaus: Tällä hetkellä Alfonso on taisteparistamme noussut enemmän esille ja saikin palkkion siitä jo syöttöpisteen muodossa! Tandullakin oli omat paikkansa erässä, mutta niistä hyökkääjä ei saanut laitettua laattaa reppuun! Ei mitenkään vakuuttavia esityksiä kummaltakaan pelaajalta, mutta uskon että toisessa erässä saamme nähdä jo parempaa peliä kummaltakin pelaajalta.

 

2.Erä

00.01 Toinen erä alkaa ja Hauer saa kaavittua aloituksen Daavideille! Pienen keskialueen pyörittelyn jälkeen kiekko kuitenkin menee ZOO:lle, joka pääsee 2vs1, mutta Datiksen yritys kuihtuu Haueriin, joka on taas syötön tiellä.

01.17 Jälleen kerran Daavidit pelaavat vähän liian hyökkääväst joka avaa paikan ZOO:lle ja tälläkin kertaa Datiksen yritys jää toivottomaksi. Tällä kertaa hän yrittää ampua b-pisteeltä takakulmaan, mutta veto suuntautuukin kohti katsomoa.

02.48 Tandun vuoro kokeilla b-pisteeltä, mutta tällä kertaa veto suuntautuu kohti maalivahtia!

03.05 Olemme ylittäneet toisen erän puolivälin ja silmiin pistävää on ollut se, että etenekin Daavidien hyökkäyksessä puolustaja Hauer on ollut todella hyökkäävä ja haluaa selvästikkin saada tulosta aikaan!

03.35 Samalla kun tuomari kirjoittaa edellistä kohtaa, niin ZOO:lle avautuu 2vs0 tilanne, joka kuitenkin kuihtuu Datiksen surkeaan yritykseen. Hän ajautui aivan liian pieneen kulmaan tässä yrityksessä!

04.29 *** 2-0 by Loippe (Hauer, Alfonso) - Ja kuin toisintoa ensimmäisestä erästä! ZOO ei käytä paikkojaan hyväksi ja kuin salama kirkkaalta taivaalta Daavidit pääsevät vastahyökkäykseen, josta Hauerin ja Alfonson syötöistä Loippe pelataan b-pisteelle ja hyökkääjä viimeistelee kylmän viileästi maalin!

05.14 *** 3-0 by Ropsukka - Tällä kertaa on Ropsukan vuoro iskeä vastahyökkäyksestä! Pienen pomppukiekon jälkeen hyökkääjä nappaa kiekon itselleen ja siirtää sen ohi hölmistyneen ZOO maalivahdin!

Toinen erä on saatu päätökseen! Tämä erä oli tapahtumiltaan aika samanlainen kuin ensimmäinenkin oli. ZOO ei käyttänyt paikkojaan hyväksi ja Daavidit taas iskivät tehokkaasti nopeista vastahyökkäyksistä!

poss: 54-45

saves: 6-9

 

Taisteluparimme tilanne ennen viimeistä erää: Tällä hetkellä tämä taistelupari on menossa 100-0 Alfonsolle! Hän on esittänyt kentällä hyviä otteita ja parantanut niitä pelin kuluessa, mikä on myös heijastunut koko joukkueen pelaamisessa! Tandu taas on vain tuhlaillut muutaman varmankin vetopaikan. Niin kuin ottelun alussa jo korostin, niin tältä hyökkääjältä ZOO tarvitsisi onnistumisia, jos he pelin voitosta todella meinaisivat taistella.

 

3.Erä

00.01 Kolmas ja viimeinen erä on juuri alkamassa! Tällä kertaa aloituksen hoitaa Loippe joka pääsee syöttämään suoraan aloituksesta Alfonsolle joka taas sitten jakaa kiekon Ropsukalle ja hän virittää pyssynsä ja ampuu kohti ZOO maalia, mutta tällä kertaa se ei sisään uppoa!

00.25 *** 3-1 by Tandu (Datis) - Juuri kun erätauolla annoimme risuja tälle pelaajalle, niin saamme vastauksen siihen! Datis pelaa Tandun aivan avoimelle paikalle, josta tämä hyökkääjä ei varmasti erehdy vaan laukoo kiekon varmasti ohi Daavidien maalivahdin!

01.18 *** 4-1 by Ropsukka (Alfonso) - ZOO:n pienen painostuksen jälkeen Alfonso nappaa kiekon itselleen kuin tikkarin ja syöttää laidan kautta kiekon Ropsukalle, joka pääsee vetämään b-pisteeltä aivan vapaasti ja yllättää ZOOn maalivahdin jo neljättä kertaa tässä ottelussa! Hieno yhteenpelaaminen akselilta Ropsukka-Alfonso.

02.36 Lähestytään toisen erän puoliväliä ja Daavidien koostumuksessa on huomattavissa se, että puolustaja Hauer on alkanut nousemaan hyökkäyksiin todella ahnaasti ja niin Alfonso onkin siirtynyt alemman puolustajan tontille! Tuoko tämä vaihdos piristystä Daavidien peliin, vai onko se lähinnä mahdollisuus ZOO:lle iskeä? 

02.45 ***5-1 by Hauer (Ropsukka) - Keskialueella kiekottelun jälkeen Ropsukka ja Hauer pääsevät puskemaan ZOO puolustuksen läpi helpohkosti ja pelaajat siirtävät kiekon varmasti one-timerista häkkiin!

03.06 *** 5-2 by Tandu (Datis) - Aivan Daavidien maalin jälkeen sama kaksikko on ZOOlta asialla ja jälleen kerran tarjoilijana toimii Datis, kun viimeistelijäksi merkitään Tandu! Yhteenpelaaminen alkaa taas löytyä näiltä jätkiltä, mutta se mahtaa olla jo liian myöhäistä?

03.36 *** 6-2 by Ropsukka (Hauer) - Nyt tämä peli ajautuu täysin hurlumhei kiekoksi, sillä tällä kertaa Daavidit iskevät maalin ja asialla on Ropsukka, joka täydentää hattutemppunsa ottelussa! Hauer jakaa kiekon ZOOn alueella Ropsukalle, joka iskee kiekon b-pisteiden välistä nätisti häkkiin!

03.49 *** 6-3 by Tandu (Datis) - Kauaa ei keritä pelaamaan, kun häkki heiluu taas! Tälläkin kertaa ZOOlta Datis tarjoilee tutkaparilleen Tandulle, joka sitten pääsee tälläämään b-pisteen tuntumalta kiekon häkkiin!

04.49 *** 7-3 by Loippe (Ropsukka, Hauer) - Pienen siksak kiekkoilun jälkeen Daavidit hyökkäävät organisoidusti ZOOn alueelle ja Ropsukan kauniin syötön kunniaksi Loippe pääsee aivan vapaasti maalivahdin kanssa nokikkain ja tästä kokenut hyökkääjä ei varmasti erehdy! Sivallus takanurkkaan ja NYT viimeistään ZOOn pyristely loppuu!

05.12 *** 7-4 by Nigri (Datis) - Eipäs lopukkaan, vaan ZOO saa pienen pyörityksen aikaseksi Daavidien alueella, jossa he sitten menettävät kiekon, mutta Datiksen ansiokkaan karvauksen jälkeen hän pääsee syöttämään aivan vapaaksi maalineteen jääneelle Nigrille, joka siirtää kiekon ohi hölmistyneen David maalivahdin.

05.16 *** 8-4 by Loippe (Ropsukka) - Ja ei tämä lopu vieläkään! Tällä kertaa on Davidien vuoro. Ropsukka ja Loippe pääsevät suoraan aloituksesta one-timeriin, josta tällä kertaa Loippe iskee kiekon häkkiin!

 

Peli on saatu vihdoin ja viimein päätökseen ja huhhuh mitkä maalikarkelot tässä pelissä saatiinkaan aikaan! Aivan en olisi osannut odottaa kolmanteen erään tälläistä maalimäärää, mutta koskaanhan sitä ei toisaalta voi tietää mitä tässä pelissä tapahtuu! Puolustaminen oli todella heikkoa kummallakin joukkueella viimeisessä erässä.

poss: 55-44

saves: 7-3

Taisteluparin voittaja: Alfonso - Nosti profiiliaan ottelun edetessä ja oli ennen viimeistä erää jo melko selvä voittaja taisteluparissamme. Viimeisen erän maalikarkelot antoivat sellaisen kuvan, että peli olisi ollut ohi jo toisen erän jälkeen. Ja rehellisesti sanottuna juuri siltä peli näyttikin molempien joukkueiden osalta.

 

Tähdistö:

*** Hauer

** Ropsukka

* Datis

 

Tietoja
Tuomari: Marquez
Lisätty: 18.09.2014 23:34

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.