Mensa Club FinlandMensa Club Finland - HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy 2-3

Lehtis (E) 1+1=2 +1
Lupaschuk 0+3=3 +1
MuhQ (E) 0+1=1 +1

<h1>Mensa Club Finland - HC RoikkuLämy</h1>

Mensat on aloittanut hieman alakanttiin, vaikka 7 ottelusta ei ole tullut häviöitä vieläkään, hyökkäyspeli ei varmasti ole toiminut toivotulla tavalla, mutta eiköhän sekin lähde rullaamaan. Kokoonpanossa pientä muutosta kun kaikissa otteluissa ollut Hai on tuomarin kanssa vip-aitiossa.

Roikut on aloittanut todella epätasaisesti, kovia voittoja, mutta myös helppoja tappioita. Kahdessa viime ottelussa mukaan on otettu Lehtis paukuttumaan maaleja ja tuomaan sitä kaivattua viimeistä silausta. Muu porukka onkin pelannut joka ottelussa, potentiaalia on voittoon saakka.

Yhteenveto: Joukkueiden viime ottelu päättyi 0-0 tiukassa puolustuskamppailussa ja miksi odottaa tältäkään mitään muuta. Molemmat pelaa tarkasti keskialueella ja riskejä ei oteta, 2-2 pistejakoon taas.

Taistelupari: Otetaan molemmista joukkueista hyökkääjä tarkempaan syyniin; Lehtis vs Klee

<hr />

1. Erä

00:40 Roikuilla 3v2, MuhQ heittää Lehtikselle keskelle, mutta nopea veto ei yllätä veskaa
01:06 Klee pääsee vetämään viivasta, Septic maskissa ja tyhjät odottaa, mutta epäonneksi Septic torjuu varman maalin
02:23 Lehtis heittää jalkakisua kolmen pelaajan keskellä ja levittää pökäleelle b-pisteelle, veto kuitenkin liian keskelle
03:32 Septic tulee maalintakaa, pelaa huhuulle maalille, joka ei saa kuitenkaan kiekkoa irti lavastaan
04:06 Lupaschuk laittaa vetopassin takatolpalle odottavalle pökäleelle, Samila kerkee juuri ja juuri väliin
05:00 Koko viimeinen erä ollaankin Roikkujen päädyssä, mutta ainoat tilastomerkinnät menee puolustajien blokattuihin laukauksiin

MCF saves: 2, poss: 58%
HCR saves: 1, poss: 41%

Tarkkaa ja varmaa peliä kuten kuvittelinkin, muutamat paikat saatiin aikaiseksi, tuloksetta. Mensat pääsi pyörittämään alueella muutamankin kerran, mutta
se viimeinen ratkaisu edelleen on hukassa.

Taistelupari: Molemmilla 1 hyvä paikka, Kleellä olisi jo maali tilillään ellei Septic olisi torjunut laukausta. Klee toimii kapellimestarina hyökkäysalueella, Lehtis pääsi ainoastaan muutaman kerran väläyttämään erän aikana.

<hr />

2. Erä

00:21 Lupaschuk hakee laidan kautta pökäleelle läpiajoa, pökäleellä painaa kuitenkin eilinen baari-ilta jaloissa eikä kerkeä kiekkoon
00:30 Hyvä paikka Roikuilla, Septic laittaa ruhoa tielle ja tilanne päättyy Lehtiksen violenttiin
01:43 Klee tulee MuhQ:sta läpi, syöttää huhuulle, Lupaschuk katkoo helposti
02:55 Lupaschuk löytää viivasta vapaan MuhQ:n, jonka tykki uppoaa veskan suojuksiin
03:56 Samila kierrättää toiselle puolelle viivaa, josta Klee pommittaa maalille, veska kuitenkin poimii nämä marjat
04:10 0-1 by pökäle (1+0) Lehtis (0+1) Lupaschuk (0+1) - Lehtis antaa kiekon pökäleelle, joka leikkaa laidasta keskelle ja vetää pisteen kohilta tarkasti alakulmaan
05:16 Klee pääsee puolittain yksinläpi, veska aavistaa helposti takakulmavedon
05:51 1-1 by Klee (1+0) Septic (0+1) huhuu (0+1) - Septic jakaa toiseen laitaan Kleelle ja vihdoin maski toimii, Kleellä helppo työ ampua tyhjään maaliin

MCF saves: 4 ,poss: 58%
HCR saves: 3, poss: 41%

Maali avasi selkeästi peliä, samantien tuli puolin ja toisin paikkoja, MCF:n pyöritys/maski taktiikka tuotti viimeinkin tulosta. MCF edelleen hieman niskan päällä ja varmasti hakee vikassa erässä voittoa.

Taistelupari: Kleellä oli useampikin paikka ja erän lopussa sai vihdoin tehtyä. Lehtis ollut paljon näkymättömämpi, ei ole saanut hyökkäyspäässä kiekkoa oikeastaan ollenkaan.

<hr />

3. Erä

01:15 2-1 by huhuu (1+1) Klee (1+1) - Klee vie Lupaschukilta kiekon kuin tikkarin, etenee laitaa pitkin ja vetopassi tavoittaa takatolpalta huhuun
01:36 2-2 by Lehtis (1+1) Lupaschuk (0+2) - Juuri kun katseeni laskee tekstilaatikkoon, maalisummeri soi. Ilmeisesti samanlainen maali kuin Mensojen, mutta Septic taisi ohjata loppujenlopuksi maaliin, kiitos selostuksesta kuuluu Vaeskille

03:12 2-3 by pökäle (2+0) Lupaschuk (0+3) MuhQ (0+1) - pökäle pääsee todella avoimesti b-pisteelle eikä erehdy tällä kertaa
04:16 MuhQ tulee Septicistä ohi, pääsee avopaikasta vetämään... suoraan päin maalivahtia
05:23 MuhQ pääsee taas koittamaan onneaan Septicin kanssa, tällä kertaa joutuu kuitenkin antautumaan raa'alle voimalle
05:50 Taas on ruuhkaa Roikkujen maalilla, huhuu lämää viivalta reilusti ohi ja kiekko kimpoaa päädystä takaisin, kiekko pomppii vaarallisesti maalilla, josta pakit siivoaa sen loppujenlopuksi pois

MCF saves: 4, poss: 52%
HCR saves: 0, poss: 47%

Mensojen puolustus pikkaisen rakoili ja Roikut pääsi muutaman kerran helposti hyviinkiin mestoihin. Mensat pääsi taas pyörittämään muutaman kerran, mutta maskitaktiikka ei vain tuonut niitä maaleja, Roikkujen puolustus pyöri tiukassa neliössä eikä antanut tilaa 2.erän maalin tapaisiin avopaikkoihin.

Taistelupari: Molemmat pohjusti samanlaisesti yhden maalin. Lehtis pääsi jo pikkaisen enemmän kiekkoon, ei saanut kuitenkaan mitään ihmeempää aikaan. Klee häipyi varjoihin lopun tiimellyksessä.

<hr />

*** Lupaschuk - Puolusti hyvin ja katkoi kiekkoja kovalla prosentilla sai myös kolme jämäsyöttöä tililleen
** pökäle - Joukkueen Dany Heatley, hirveämmin ei näkynyt, mutta kaksi todella tarkkaa kutia sinetöi ottelun
* Klee - Rakensi paikkoja kohtuullisesti ja veteli viivasta jatkuvalla syötöllä, viimeistely ontui jokatapauksessa tälläkin kertaa

Taistelupari: Klee oli paljon näkyvämpi, vedot eivät uponneet, mutta parempi pelaaja tällä kertaa.

Tuomari: Foulii
Lisätty: 14.09.2014 21:40