IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - Syracuse CrunchSyracuse Crunch 2-7

rennie 2+4=6 +5

Tulosveikkaus: Yazmat (2-0) & Strip (0-0)

1.Erä

04.04: 0-1 Circle syöttää laitaan bigdadylle, joka luistelee päätyyn asti, josta nopea tiputus rennielle, joka ampuun suoraan takakulmaan.

04.11: 0-2 (Maali tuli niin nopeaa ettei tuomari ehtiny nähdä)

Torjunnat: 3 - 1

Hallinta: 45% - 54%

Syra painaa päälle ja teki neljän minuutin kohdalla pari pönttöä lyhyen ajan sisään. ISOD:n pitää löytää keinot toiseen erään päästä syran puolustuksen läpi ja sitä kautta maalipaikoille.

2.Erä

02.20: 0-3 rennie nakkaa kulmasta maalille, josta Circle survoo sisään.

03.07: 0-4 (ohi meni)

03.20: 1-4 Loippe heittää lätyn ropsulle, josta suora tiputus hauerille ja siitä kova tarkka laukaus takakulmaan.

Torjunnat: 3 - 5

Hallinta: 48% - 51%

Vauhdikasta kiekkoa pelissä mennään päädystä päätyyn ja maaleja nähdään. Saako ISOD viimeiseen erään maalihanat auki?

3.Erä

01.17: 1-5 Syra pyörittää näyttävästi kiekkoa ISOD:n alueella. Lopulta rennie siirtää keskelle bigdadylle jolla on helppo työ laittaa tyhjiin sisään.

01.32: 1-6 (Ja taas ohi)

03.31: 2-6 Loippe siirtä b pisteen tuntumalle ropsulle, josta kova laukaus takakulmaan kohti, mutta maalivahti torjuu. Hauer kumminki tuikkaa riparin sisään varmasti.

04.46 2-7 Komealla laukauksella maali.

Torjunnat: 5 - 3

Hallinta: 43% - 56%

Viimeinen erä oli erittäin viihdyttävää kiekkoa maaleja nähtiin kummassakin päässä.

Tuomari: Japezu
Lisätty: 07.09.2014 19:49