Leetch 2+2=4 -2
lätty 1+3=4 -2
Salming (E) 0+1=1 -2

Jaahas! Se olis kuulkaas lauantai-ilta ja kello lähenee kymmentä. *Tsssshhhh*. Allekirjoittanut korkkasi oluen. Mites pelaajien laita? Kuinka moni pelaa selvinpäin kiekkoa näin lauantaina? Jos jokainen pelimanni puhaltais nollat nyt, niin en usko. Tissiposket. Toki ehtis vielä baariinkin, voitolla yöhön.

Taistelutantereelle asettuu Jäädytetyt Sydämet, jotka saavat raportissa lyhenteen JäSy. JäSy on aloitti kautensa tappiolla, mutta sen jälkeen tilastoissa vihertänyt kolmen ottelun verran. Vastapuolella lavat jäässä odottavat muuan uusi tulokasjoukkue, Pacers, jotka ovat aloittaneet melko mollivoittoisesti kauden. 3 peliä, 0 pistettä. Pacersia aikoinaan povattiin karsintojen aikaan joukkueeksi, joka vastustajan maaliverkkoja heiluttelisi iloisestikin. Alkukausi on kuitenkin ollut tahme, vaikea kausi tulossa tätä menoa.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 6-2 JäSyn tuuletellessa voittoa. vielä 3-2 tilanteessa Pacers painosti armottomasti ja lähellä käytiin, kahteenkin otteeseen tasoitusta, mutta ei niin ei. Rouva fortuna näytti taas sitä kuuluisaa persettänsä Pacersin poijjille. Loppupeli oli kosmetiikkaa; JäSyn hyökkäyskaksikko, kuminalli - Megaman, ratkaisi pelin lopullisesti erän loppupuolella. Nyt odotettavissa täysin uusi, tasainen ja mielenkiintoinen vääntö näiden joukkueiden välillä.

Joukkueet lähtevät seuraavin miehistöin (alemmasta puolustajasta-hyökkäyspariin):

Megaman [2+2]

Humalatilanteesta puheenollen… tuomari sekoili ennen peliä väittäen JäSyn olevan taas kotijoukkue vaikka back-to-back -pelien tyyliin tarkoitus on vaan aina vaihtaa puolet.

Kliseisesti anton laittaa lusikkansa soppaan ja laittaa ainokaisen tulosveikkauksen ilmoille: 1-3 JäSylle. We’ll see. Game on.

0:00 - Face ottaa aloituksen ja lähtee zippaamaan välistä.

0:41 - ottelussa nähty kaksi Pacersin pitkää kiekkoa, hermostunut alku.

0.57 - JäSy lähtee ensimmäiseen hyökkäykseensä. Face näyttää lagaavan keskialueella. Ei taida lagaakaan, eikä JäSy tästä hätkähdä. Kolmen miehen voimin tullaan. Megaman tekee tilaa ketjukavereilleen. Lätty saa kiekon, siirtää kuminallille joka ampuu suoraa syötöstä kiekon reppuun, Pacers-pakin blokista huolimatta. Megaman tekemässä hyvää maskityötä maalilla. Salama-alku JäSyltä.

*** 0-1 by kuminalli (lätty)

2:17 - Nyt oli kuminallilla paikka siirtää joukkueensa jo nollaan-kahteen. Pääsee helposti kävelemään Pacers-maalin eteen, mutta wrist suuntautuu mokea päin.

3.37 - Treble avaa kultaisella autopassilla Facen ja Gabr:n 2v1-hyökkäykseen. Tilaa ei ole paljon, mutta riittävästi syötön verran. Perinteinen ratkaisu; siirto kaverille ja suora veto etureppuun. 1-1.

*** 1-1 Gabr (Face, Treble)

4:15 - kuminalli kuljettaa kiekkoa. Laittaa sen housuihinsa. Tulee maalille asti. Violent. Ei maalia sentään.

4:47 - Salmingilta paha kiekonmenetys omassa päässä. Gabr nappaa kiekon ja pyrkii pelaamaan suoraan Facelle, jonka aikeina kuljettaa etukulmaa nuollen sisään siinä onnistumatta.

5:11 - hyvä mustikka Salmingilta. Facella hyvä paikka ringetteviivojen välistä tuikata joukkue johtoon.

5:28 - heti vastahyökkäyksestä Megamanille petataan pisteelle paikka, mutta eipä uppoa.

5:50 - Pacersilta hyvää hyökkäyspeliä, kiekko käy mieheltä miehelle. Peliväline kulkeutuu takatolpille Treblelle joka sutaisee, mutta Salming edessä.

*** 1 period over, score: Pacers 1-1 JäSy

Pacers saves: 3, possession: 68%

JäSy saves: 6, possession 31%.

Ensimmäinen erä tilastojen valossa näyttäisi olevan Pacersin erä. Kylmää vettä tuli heti niskaan ensiminuutilla, mutta siitä otteet parani ja peliä oli loppuerää kohti parempaa mitä kaverilla. Mielenkiintoista oli nähdä JäSyn puolustaminen kolmella pelaajalla. Siinä missä kiekko pyöri JäSy-alueella, niin Megaman otti kärkkyä keskialueella saaden Pacers-puolustajien lihan liikkumaan. Nähtäväksi jää jatkuuko tämä. Toinen erä. Game on.

6:48 - JäSylle avautuu unelmapaikka 2v1:n merkeissä. Kuminalli tarjoilee lätylle huipputontin, mutta vielä parempi heittäytyminen rpc:ltä.

7:27 - Silloin kuitenkin rävähtää. En oikein nähnyt kunnolla, muutakuin sen, että laidasta lähti Megamanin sivallus. Samanaikaisesti katsomosta kantautui ikävä public-huuto, kurinpitohommat vei huomion.

*** 1-2 by Megaman (kuminalli, lätty)

9:45 - kuminalli keskeltä ja kovaa tinttaa ah, niin ihanan tutkaparin tarjoilusta etureppuun.

*** 1-3 by kuminalli (Megaman)

9:49 - Ja heti seuraavassa vaihdossa tärähtää kavennus! Ja nyt kävi tuomarille klassiset. En nähnyt edellistä kirjoittaessa. Perse!

*** 2-3 by Face (Treble)

10.20 - kuminalli sivaltaa pisteennurkilta, kiekko jää pelattavaksi riparina, johon kerkeää Megaman ensimmäisenä. Tiukka kuti paluupostina, mutta rpc tiellä. Lähellä käytiin.

10.49 - Ja heti perään, samat kaverit asialla. Kuminalli tarjoaa - ei tällä kertaa vedon muodossa - vaan perussyöttö ja veto, mutta maalivahti koppaa.

*** 2 period over, score: Pacers 2-3 JäSy

Pacers saves: 2, possession 56%

JäSy: saves: 3, possession: 43%

Näytti JäSy ottavan komennon haltuunsa tässä erässä. Kaksi pistettä kuuluu jälleen meille, piste. Ikävä takaiskumaali heidän kannaltaan heti seuraavassa, siinä kuuluisassa maalin jälkeisessä vaihdossa. Viimeiseen erään. Ratkaiseva elementti on siinä, kumpi haluaa enemmän voittoa. Haluaako Pacers avata jo pistetilinsä? No haluaa, mutta haluaako tarpeeksi?

12:00 - Face vie aloituksen. Pacers lähtee hyökkäämään.

12:08 - Ja sieltä rävähtää heti se, mitä varmasti kotijoukkue ja -yleisö kaipasikin! Välitön tasoitus erän alkuun. 3-3 We got a game here.

*** 3-3 by Face (Gabr, rpc)

12:58 - Ja sitten puolestaan toisessa päässä verkko soi. Maalinjälkeinen vaihto. Mikä perkele siinä voi olla niin vaikeata?! Kuminalli ruokkii keskeltä hyökkäysaluetta Megamanille, joka harhautusvedon turvin höynäyttää maalivahdin jäihin ja pistää wristillä sisään. 3-4.

*** 3-4 by Megaman (kuminalli, lätty)

14:46 - Megamanilta hepponen kuti pisteeltä. Ei näillä vedoilla yllätetä Pacers-maalivahtia.

12.55 - Heti vastahyökkäyksestä rpc:ltä huomattavasti laadukkaampi kuti samaiselta tontilta, kentän toisesta päästä. Tolppaan.

13.02 - Ja tilanteen jatkuessa Treble täräyttää paluukiekosta maalivahtiin, joka hyvin oli jo sivuttaisliikkeessäkin.

13.38 - Face pääsee yrittämään, maalivahti torjuu ja sylkee eteensä. Ei vaaraa.

16.24 - Nyt rpc puolestaan. Ei maalia vieläkään.

16.31 - Ja vastahyökkäyksestä soi! kuminalli tarjoaa onepaikan Megamanille joka ei erehdy. Hienosti pelattu JäSyltä. Kiekko kävi joka äijällä ja maalinperukoille hyökkäyksen päättö.

*** 3-5 by kuminalli (Megaman, Salming)

17.09 - Maalisummeri soi ja tuomari nukkuu.

*** 3-6 by lätty (kuminalli)

17.21 - Maalinjälkeinen vaihto käynnissä. Kiekko välittömästi JäSy-päätyyn. Veto. Toinen veto. Ja kolmas tuo tuloksen. Gabr ampuu paluukiekosta maalivahdin suojuksista pientä lohtua. Nyt on jo liian myöhäistä.

*** 4-6 by Gabr (Face)

3 period over, score: Pacers 4-6 JäSy

Pacers saves: 5, possession 55%

JäSy saves: 7, possession 44%

GAME OVER, FINAL SCORE: Pacers 4-6 Jäädytetyt Sydämet

Huhhuh, matsi ohi. Tuomarin näkökulmasta melkoiset maalikarkelot järjestitte sitten meikäläiselle, ei ois pitäny ryhtyä moiseen. Mun puolesta antonin veikkaama 1-3, ois ollu jees. Pari maalia missasin, isot lampaanperseet niistä. Vähän pitäisi skarpata tälläkin suunnalla.

Niin vaan siinä missä JäSy jatkaa voittoputkeaan, niin Pacers kerta toisensa jälkeen poistuu kaukalosta kypärät kallellaan tappio niskassaan. Mennään eteenpäin. Tähtiä en jaa, niin ei tuu kellekään mielipahaa.

Tuomari: Virkiä
Lisätty: 06.09.2014 22:43