Phoenix RisingPhoenix Rising - Royal Family 2-2

Eki 1+0=1 ±0
JONSKULI 0+1=1 ±0
Olofsson 1+0=1 ±0
Sude 0+1=1 ±0

Alkamassa on kuuma hegemoniaottelu Phoenix Rising vastaan Royal Family. Jännitetään saako Sude potkut heti pelin jälkeen... no ei vaan! Epäilen, että teppo223 tekee ainakin yhden byyrin siniviivalta. Peli päättynee 4-1.

Royal Family: Alexandre, Eki, Hurmuri, Sude

Ei muuta kun 1. erä käyntiin... tai sitten ei. GAYmajava idlaa ja Eki heittää viiltävän kommentin:

<Eki> jäitsä rakentaa jotain patoo vai mikäs täs kestää

Kova heitto tuomarin mielestä. Mutta nyt alkaa peli!

1:28 KARHU on saada vetopaikan keskeltä, mutta RF puolustus blokkaa kudin
2:30 Jakkelle kova vetopaikka keskeltä, mutta ohi menee!
3:10 0-1 Eki - Alexandre liimailee hurjasti lähes koko kentän läpi, mutta lopulta Eki saa kiekon kuin varkain ja pistää tyhjään börsään.
3:55 teppo223 lataa viivalta, mutta ei ihan mene!
4:07 1-1 Jakke (Gaymajava) Jakke pommittaa maalin edestä ja tilanne 1-1
4:28 Hurmuri on tehdä maalin, mutta Hasek torjuu
4:44 Sude kompuroi omissa ja luovuttaa kiekon vastustajalle. Phoenix ei saa tällä kertaa maalia
5:42 Sude avaa RF:lle hyvän 2vs1-hyökkäyksen, mutta hyökkääjät puppeloi kiekon vastustajalle.
5:59 erä päättyy tilanteessa 1-1.

*** Phoenix Rising saves 1, poss 54 %
*** Royal Family saves 0, poss 46 %

Erä meni lievästi Phoenixin määrätessä. Tuomarin silmään peli näytti suhteellisen sekavalta molemmilla. Royalilta tulee vahvoja vastahyökkäyksiä.

Lähdetään seuraamaan 2. erää:

0:20 SUDE tällää hirmusen pommin b-pisteeltä, mutta ei tänään!
00:38 Hurmuri vetää kaukaa, Hasek nappaa
1:07 Eki riistää kiekon haparoivilta Phoenix-pakeilta, mutta vetoyritys jää löysäksi
1:40 Jakke on päästä vetämään, mutta Sude blokkaa kiekon hyvin
2:24 Phoenix pelaa näyttävän kuvion, jossa lopulta teppo223 syöttää KARHULLE joka vetää kuitenkin maalivahdin visiiriin
2:37 Jakke syöttää todella upeasti GAYmajavalla, mutta veto jää torsoksi
3:10 Phoenix on pyörittänyt todella pitkään RF:n alueella.
3:50 1-2 Alexandre (Hurmuri, Sude) - Sude blokkaa upeasti Phoenixin avauksen ja syöttää Alexin ja Hurmurin oneen.
4:20 Hurmuri lataa kaukaa hyvän vedon, mutta hieman menee ohi
5:00 Alexandrella tyhjä maali, mutta teppo223 kerkeää kiekon tielle juuri ja juuri
5:20 RF heittää pitkän kiekon
5:58 2-2 Karhu - Nähdäkseni Jakke heittää loistavan syötön kulmasta KARHU:lle maalinkulmalle, jolla on helppo työ lyödä peli tasoihin. Vähän oli ehkä tuuriakin syötössä mukana.
5:59 T??????????????T

*** Phoenix Rising saves 6, poss 52 %
*** Royal Family saves 4, poss 47 %

Edelleen peli oli aikamoista hurlumhei-kiekkoa. Tokassa erässä mentiin paljon päästä päähän ja todellinen pyöritys jäi vähiin.

Katsotaan mitä kolmas erä tuo tullessaan:

0:15 Phoenix on päästä hyvään 2vs1-hyökkäykseen, mutta Sude katkoo syötön
1:45 Hurmuri pääsee lataamaan kaukaa, Hasek torjuu.
2:31 Alexandre katkoo hyvin Phoenixin hyökkäyksen tuoden RF:lle hyvän 3vs1-tilanteen. Hurmuri vetää jälleen kaukaa, mutta veto ei tuota tulosta
3:59 Eki vetää yhtäkkisen pitkän kiekon
4:20 *** violent behavior by Jakke. Pahoittelut ja kiekko annettiin takaisin RF:lle
4:34 Sude puppeloi hakiessaan kiekkoa maalivahdilta. Tällä kertaa hän pääsee pinteestä, sillä Phoenix ei saa maalia tilanteesta
5:08 Royalilta taas pitkä kiekko. En nähnyt kuka veti. Tiukkaa on!
5:59 T??????T peli päättyy tasan 2-2!

*** Phoenix Rising saves 3, poss 52 % KARHU 1+0, Jakke 1+0, GAYmajava 0+1
*** Royal Family saves 2, poss 47 % Eki 1+0, Hurmuri 0+1, Alexandre 1+0, Sude 0+1

Kolmannessa erässä alkuun molemmat joukkueet pelasivat suhteellisen varmasti ja välttelivät virheitä. Vedot lähtivät todella kaukaa kun tila oli vähissä. Erän lopussa Phoenix otti selkeästi enemmän hallintaa, mutta vetopaikat jäivät vähiin.

*** Sude - vahvaa peliä omassa päässä. Katkoi todella monta hyvää syöttöpaikkaa ja blokkasi vetoja
** teppo223 - myös tepolta vahvaa omanpään pelaamista. tepolta myös paljon oivaltavia syöttöjä hyökkäyspäässä
* Hurmuri - oli pitkään vahva kolmen tähden pelaaja, mutta syötöt jäi tältä kaverilta kokonaan. Myös todella paljon vetoja, kun olisi ehkä voinut paremmin rakennella paikkaa. Muutoin näppärää kiekonkäsittelyä

Tuomari: Samila
Lisätty: 01.09.2014 19:07