Quebec NordiquesQuebec Nordiques - SC BernSC Bern 3-1

Arajuuri 0+0=0 +2
Groovy 0+1=1 +2
Kapanen 1+0=1 +2
vasu 0+0=0 +2

Kiihkeä Eliittiliigan ottelu kepekki nordikuääs vastaan sveitsin ylpeys sc bers... alkaisko tää jo

1. erä:

0-1 kapanen (groovy) - joukon oikea kives menetti kiekon alimpana ja kapanen wristaa novilla bernit
johtoon

kahden minuutin holleilla shed tekee melkein onesta

2v1 tulossa bernille mutta kortepohjan kuningas väinö getski ottaa tikkarit pois jo hyökkäyssinisellä

erän viimisellä minuutilla tapahtuu kun teemu jää yksin maalin eteen ja veto menee kauniisti 4 metriä
maalin ohi

nordiques pyöri ja sc bern kärkky vastiksia tässä erässä. 1 osuma mut oli tos paikkoja useempaan. shed
piti kiekkoa 50% koko erästä. teemu munas ekan kerran urallaan avopaikalta

2. erä:

teemu vetää ristikulmassa niskavippiä ja vapauttaa shedin runnomaan maalille ja shed melkein tekee
novista

erän puolessa välissä shed vapautuu ja taas tekee melkein - tällä kertaa ranne laulaa moken munille

3:10 pelattu 3v1 quebecille, josta ei paljoa jääny jälkipolville kerrottavaa...

shed koittaa runnoa neljän bern-pelaajan läpi ja kuskata etunurkkaan, melkein onnistu

erän vikalla minuutilla taas 3v1 quebecille... marquez syöttää suoraan hazardille :D

oli kyl quebecin erä mut maalit jäi vaan puuttumaan... k65 täytyis olla viimeistelemässä

3. erä:

1-1 Teemu (Marquez) - nyt joukon pahamaineisin kätyri onnistuu viimeistelemään rannarilla läpäristä
tasoituksen maalivahdin ollessa aivan ulapalla!!

2-1 shed (Teemu-V??IN??GETSKI) - loistava jumalainen öögasyöttö väinögetskiltä Teemulle joka laittaa
shedille joka jatkaa pahamaineisten Tahtomiesten neuvoja noudattaen kiekon sinne kulmaan mistä syöttö,
b-pisteen etukaarelta etupussukkaan ja Quebec ottaa ansaitun johdon! SCBn Karhu menny kyl nuq jo ennen
talvea,,,

3-1 Teemu (Marquez-shed) - SCB pelaa upporikasta ja rutiköyhää ja one omiin. kerta kaikkiaan QN oli
vaan joka osa-alueella parempi tänää sry boys ei se pelkästään väinögetskin hyvyyttä ollu!!

JYY:n uutislehden tähtiraati:

*** shed - voittomaali ja oli mahikset useempaaki kaappiin... ei vaa uponnu, paras bluri