censo (1+2)
dence (0+2)
Ruuttu (2+0)
Starbuck 0+2)

Kauden avaava HC Fantasia saa vastaansa tiistai-illan ottelussa kaudella jo 4 mittelöä pelanneen Hannover scorpionsin. Katsomoon kerääntynyt kymmenpäinen fanijoukko odottaa mitä liikakaukoloita jo puoli vuosikymmentä tahkonut olli saa kentällä aikaan!

1. Erä:

1.00 : 0-1 by Ruuttu (1+0), Starbuck (0+1) censo (0+1)

HC fantasian kiekonmenetys vastustajan sinisellä kostautuu, Ruuttu paukuttaa vastustamattoman kudin ohi voimattoman fantsu molarin ja kuparinen on rikottu!

1.15 : 0-2 by Ruuttu (2+0) dence (0+1) censo (0+2)

Meni hieman ohi edellistä rustaillessa.

4.30 Nähdään ottelun komein kuvio, kiekkoo liikkuu kuin S.S.K.:n kulta-aikoina, mutta ollin lohduton kuti b-pisteeltä lässähtää päin hangover molaria!

5.30 0-3 by: censo (1+2) Starbuck (0+2) dence (0+2)

censo virittää ranteet lukkoon ja paukuttaa kiekon ohi fantasia molarin.

Ensimmäinen erä sujuvaa pelailua, maalien lisäksi ei pelikatkoja erässä nähdä.

3.45 icing by hannover scorpions

4.30 Fantasian loistava 3-1 tilanne kosahtaa parin passin jälkeen ollin vetoon, jonka kuitenkin hannover puolustus siivoaa kulmaan hienosti.

4.56 icing by hannover scorpions

5.36 momentumin luokaton passi omalla sinisellä ohjautuu suoraan ruuttun lapaan, joka ei kuitenkaan saa ranteella plintattua illan kolmasta sisän, perään vielä perus pohjolaaset raget ja tilanne päätyy violenttiin.

5.52 icing by HC Fantasia

Toinen erä mennään hienoisessa Fantasia hallinnassa, vaarallisia maalipaikkoja joukkue ei kuitenkaan onnistu luomaan.

saves: 3-2
poss 58% - 41%

3. Erä

0.20 1-3 by momentum (1+0), nevu (0+1) olli (0+1)

1.10 ykä pääsee virittelemääl hyvältä tontilta, kuti kilahtaa tolppaan!

1.56 offside by hannover scorpions

3.54 Lahden Raimo "raipe" Helminen olli tarjoilee ykälle illan parhaimman tontin aivan maalin edustalle, ykä kuti lähtee kuitenkin karvan verra ohi hannover maalin!

5.57 2-3 by momentum (2+0) nevu (0+2)

Kolmannessa erässä peli kulkee edelleen pääasiassa Fantasian hallitessa kiekkoa hannoverin pyrkiessä lisäämään johtoaan vastahyökkäyksistä. Pari vaarallista tonttia molemmilla joukkueilla!

saves: 1-3
poss: 61% - 38%

GAME OVER

Ottelun vakuuttaja: Hannover puolustus - Tiivistä puolustamista alusta loppuun ja paljon blokattuja kuteja.

Kolme lampaanpersettä: ykä - missatut tonti hyväksikäyttäen tulostaululla olisi voinut komeilla myös fantasian eduksi puhuva lopputulos