Syracuse CrunchSyracuse Crunch - HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy 2-1

-Kozel- 0+0=0 -1
imaC 0+1=1 -1
Lehtis (E) 1+0=1 -1
Lupaschuk 0+1=1 -1

Alkamassa on välierä parin Syracuse Crunch - HC RoikkyLämy ensimmäinen ottelu! Nämä joukkueet selvittivät tiensä välieriin enemmän tai vähemmän vaihtelevalla pelillä, mutta tiukan paikan tullen olivat kuitenkin vastustajiaansa parempia!

Eiköhän siis päästetä herrat vauhtiin! SC lähtee peliin tutulla kokoonpanolla (bigdaddy, Circle, hiib & rennie), kun taas RL joutui tekemään pieniä muutoksia, kun ''luottopelaajat'' päättivät jättää tulematta, mutta heidän kokoonpanonsa siis on: joni, Lehtis, Lupachuk & pökäle.

1.Erä

00.01 rennie kaapii aloituksen SC:lle ja ottelusarja on saatu alkuun!

<span style="color: #ff0000;">01.17 1-0 bigdaddy (rennie & Circle) Ja ottelusarjan ensimmäinen maalikin on tosiasia, kun SC pienen pyörittelyn jälkeen petaa paikan bigdaddylle ja hän laittaa kiekon varmasti häkkiin.</span>

<span style="color: #000000;">03.15 RL saanut pienimuotoisen pyörityksen Syracusen maalin jälkeen, kunnes SC saa nopean vastahyökkäyksen ja rennie avaa päädyn kautta maalin eteen johon on unohtunut bigdaddy, mutta tällä kertaa hänen vetonsa epäonnistuu täydellisesti.</span>

<span style="color: #000000;">Ensimmäinen erä on pelattu! Erä oli melko hermostunutta ja epävarmaa pelaamista kummaltakin joukkueelta, mutta maali nähtiin silti ottelussa ja sen teki SC. Hallinta oli pääpiirteittäin Syracusella. Toiseen erään lähdettäessä, kummankin joukkueen liiderit lienee tekevät selväksi sen, mitä toiseen ja viimeiseen erään pitää parantaa!</span>

<span style="color: #000000;">2.Erä</span>

<span style="color: #000000;">00.01 bigdaddy nappaa kiekon jonin edestä ja Syracuse pääsee rakentelemaan peliään!</span>

<span style="color: #000000;">00.35 SC hyökkää hieman liian agressiivisesti ja siitä on avautua paikka pökäleelle, mutta Circle takakarvaa kiekon pois, jonka jälkeen se palautuu takaisin RL:n puolustukselle ja he kiskovat siitä pitkän kiekon!</span>

<span style="color: #000000;">*** icing by HC RoikkuLämy</span>

1.48 pökäle saa riistettyä kiekon ja pääsee kokeilemaan b-pisteeltä maalivahdin virettä, mutta tällä kertaa kiekko menee vain hieman ohitse maalin!

03.30 Ottelun hallinta on siirtynyt pienimuotoisen RL:n painostuksen jälkeen taas Syracuselle ja he pyörittävät peliä näyttävästikkin luoden tekopaikkoja, jotka kyllä kerta toisensa jälkeen joni saa hoidettua uhrautuen kiekkojen eteen!

Toinen erä on saatu päätökseen ja tässä erässä emme valitettavasti nähneet maaleja! Ottelu kuitenkin hieman tasoittui ja sen sijaan että Syracuse olisi hallinnut ja luonut maalipaikkoja, niin nyt myös Roikut pystyivät luomaan paikkoja! Kummallakaan joukkueella ei kuitenkaan ole ollut vielä mitään hirveän vaarallisia tekopaikkoja, vaan puolustus on ollut paikallaan kummallakin joukkueella!

3.Erä

<span style="color: #000000;">00.01 SC hoitaa tämänkin aloituksen ja aloittaa hyökkäyksen rakentelunsa saman tien!</span>

<span style="color: #ff0000;">03.53 1-1 by Lehtis (pökäle & Lupaschuk) Roikut pyörittävät aikansa vaarallisen näköisesti, kunnes SC yrittää purkaa kiekon, mutta Lupaschuk nappaa sen ja pelaa pökäleen kautta nopealla syötöllä Lehtikselle, joka tällää b-pisteeltä sydänmensä kyllyydestä tolppaan ja kiekko siitä sitten liruu viivaa pitkin maaliin!</span>

<span style="color: #000000;">05.00 Jatkoaika häämöttää, kun pelin hallinta on kääntynyt viimeisessä erässä Roikuille, jotka ovat päässeet luomaan yksi toisensa jälkeen vaarallisia paikkoja tehdä maalin, mutta SC:n puolustus hiib:in johdolla on hoitanut tähän mennessä melkein kaiken mahdollisen!</span>

<span style="color: #000000;">Erä päättyy ja jatkoaika on luvassa! Jatkoajalla näemme varmasti vieläkin varmempaa peliä, kuin aikaisemmin ja joukkue joka tekee maalin vie siis ensimmäisen ottelun nimiinsä! Onko se Syracuse vaiko ottelun loppua kohden peliäänsä parantunut RoikkuLämy? Sen näemme, kun jatkoaika starttaa!</span>

<span style="color: #000000;">1.Jatkoerä</span>

<span style="color: #ff0000;">02.03 2-1 by bigdaddy (rennie) Syracuse ratkaisee ottelun ja vie ensimmäisen ottelun nimiinsä! Ratkaisijana SC:n ensimmäisen maalin tehnyt bigdaddy! Maali syntyy pienimuotoisen ping-pong ottelun jälkeen, josta sitten kiekko pomppii SC:lle ja he iskevät börsän!</span>

<span style="color: #000000;">Ottelu oli viihdyttävää ja tasaista vääntöä! Sarjasta on varmasti tulossa mielenkiintoinen jos pelit jatkuva tällaisina!</span>

<span style="color: #000000;">Tähdistö:</span>

<span style="color: #000000;">*** bigdaddy</span>

<span style="color: #000000;">** hiib</span>

<span style="color: #000000;">* pökäle</span>

Tuomari: Marquez
Lisätty: 01.06.2014 18:24