HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy - Game Over 3-2

Bigi 1+0=1 +1
blandis (E) 0+0=0 +1
Donskoi 0+1=1 +1
jage10 (E) 1+1=2 +1

Neljännesvälierät ovat menossa ja on aika pelata ensimmäinen ottelu HC RoikkuLämyn ja Game Overin välisestä sarjasta.
Roikut olivat runkosarjan jälkeen B-lohkon toisena päästäen koko liigan vähiten maaleja (27 maalia 24 otteluun). Se jos jokin
kertoo kuinka erinomainen Roikkujen joukkuepuolustus on. Vierasjoukkueena tässä ottelussa siis on Game Over, joka löytyy runkoasarjan
jälkeen A-lohkon 7. sijalta. Game Over teki lohkossaan 11. vähiten maaleja kuluneella kaudella, joten heidän täytyy tällä saralla petrata
runsaasti mikäli tahtovat viedä tämän sarjan nimiinsä.

Kysyin joukkueiden kapteeneilta tuntemuksia ennen tämän jännittävän ottelun alkua.

Lupaschuk mitkäs ovat fiilikset ennen ottelua?
Lupaschuk: Vähän mietityttää, että osaako vihut pelata hyvin vai vidun hyvin
Tulosveikkausta kysyessäni Lupa käski kysyä Mäiskeeltä joka vastasi tyynen viileästi: "veikkaan et Garon menee poteroon".

Entä Dason mitkä ovat sinun tuntemuksesi ennen ottelua?
Dason: Tiukka peli odotettavissa. Meillä on mennyt harkat yllättävän hyvin viime aikoina. Toki nämä poffit ovat ihan oma maailmansa
Niinhän ne ovat. Entä miten uskot ottelun päättyvän?
Dason: lähetään vetää kotiinpäin ja yllätyksellä 1-2

Näistä sanoista on hyvä lähtä ensimmäiseen erään

<h3>1. erä</h3>

4:29 1-0 Lupaschuk jugi Fod jugi laukoo laidan tuntumasta. Game Overin puolustuksesta kiekko pomppii maalin toiselle kulmalle ja lupa siirtää kiekon tyhjiin
4:41 1-1 Bigi jage10 hardy game over saa aloituksesta paineen roikkujen alueelle. maalille maskia ja bigi laukoo viivan tuntumasta takakulmaan

Roikut määräsivät ottelun tempoa, mutta GO ei lannistunut ja sai sitä myötä tasoituksen heti roikkujen maalin jälkeen.

RL poss: 52
GO poss: 47

Vetokartta:

2. erä

4:00 1-2 jage10 GO vain toimittaa kiekon maalille ja jage tykittää irtokiekon maalivahdin alueen häslingin keskeltä sisään.

Roikut saivat erän alkuun pari erinomaista paikkaa, mutta kiekko ei vain suostunut menemään maalivahdin ohi. Muuten erä oli tasainen.

RL poss: 48
GO poss: 51

Vetokartta:

3. erä

3:57 2-2 Lupaschuk pökäle jugi 3vs1, tästä roikut eivät yksinkertaisesti vain erehdy
4:42 3-2 pökäle Lupaschuk lupa syöttää vapauttavan syötön pökäleelle joka pääsee suhteellisen rauhassa tälläämään b-pisteen tuntumasta.

Kolmannessa erässä Roikut alkoivat tekemään paikoista ja otti voiton. Jonka he myös suoraan sanottuna ansaitsivatkin. GO voi silti olla tyytyväinen maalintekoonsa. Paikkoja oli niukasti, mutta he tekivät niistä kovalla prosentilla.

RL poss: 55
GO poss: 44

Vetokartta:

Tähdet:

*** Lupaschuk - 2+1, kun joukkue voittaa 3-2. Kertoo kuinka tärkeä pelaaja Lupa oli tässä ottelussa roikuille.
** pökäle - Pelasi hyvän ottelun. Tärkeä lenkki joukkueen voitossa tehden voittomaalin
* Kaani - Vaikkei tässä ottelussa tehopisteitä tullutkaan oli hän joukkueensa näkyvin ja pirtein pelaaja.

Tuomari: mummo69
Lisätty: 06.05.2014 19:45