IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - ZOO 6-0

Lepa (E) 0+0=0 +6
sauso 0+0=0 +6
wagner (E) 0+0=0 +6

Runkkista IsoD vastaa ZOO ja mun ensimmäinen tuomarointi eliittiliigas. Veikkaan aika vähämaalista mittelöä mutta toivottavasti tuun yllätetyksi.

00:32 1-0 (Hauer) IsoD alottaa heti maalikarkelot, Hauer täräyttää wagnerin ali peepisteeltä häkkiin.

Perään pieni lagailu bataatilta ja pari pitkää.

Lagit jatkuu bataatilla.. Ja vähä sanaharkkaa mahollisesta lisäajasta.

Eka erä pelattu, aika epävärmaa peliä molemmilta jengeiltä etenkin hyökkäyksiinlähdöissä. IsoD hivenen hallitsevampi osapuoli vaikka ZOOkin ylsi tolppaan asti kertaalleen. Daavidit johtaa Hauerin osumalla.

Toka erä

00:14 2-0 wsl Alfonso Jälleen heikko alku erään ZOO:lle ja wsl pääsee niittaamaan oman maskin takaa käytännössä tyhjään etukulmaan ympyrän sisältä.

01:15 3-0 Palmu Hauer IsoD saa kaikki pelurit tulostaululle, Hauer pelaa kiken luukulle wagnerin estelyistä huolimatta ja Palmu on sutimassa sen sieltä sisään. Tsemppii eläintarha nyt!

05:23 4-0 Palmu wsl ZOO alkoi ottaa enemmän riskejä ja se näkyy tulostaululla erän lopussa vielä yhdellä osumalla Palmulta.

Kolmas erä

01:29 Lepa turhautuu ja violenttaa mokattuaan mestan kaventaa.

02:09 wagner selvittää 3vs1-tilanteen, kiekko kuitenkin pyörii jatkuvasti ZOO:n maalin edessä ja lopulta vahinkosulku IsoDltä.

03:54 5-0 Palmu Hauer Alfonso Hyvä veto palmulta, hatut. Kiekko pomppi jonkun Daavidin luistimista häkkiin mutta maali Palmulle.

04:55 6-0 Alfonso Hauer Palmu Maskin takaa veto viiksiltä ja taas maali. Perään heti tolpassa kolisee ja wagner siivoaa viivalta pois.

wagner violenttaa lopussa, mutta se ei muuta lopputulosta.

IsoD riisui ZOO:n täysin aseista ja paransi vain peliään loppua kohden. Suvereeni esitys kaiken kaikkiaan.