Eki 3+0=3 -1
Eye (E) 0+0=0 -1
JONSKULI 0+3=3 -1
Olofsson 0+3=3 -1

Tästä se lähtee, Kuninkaallisten 5/5 kausi kun Madde on saanut muksunsa nukkumaan ja ukkonsa paikalliseen pubiin kiekko.tk matsinsa ajaksi. Hannoverille tämä on jo toinen ottelu tältä kaudelta. Kentällä ei ole tässä pelissä yhtään heteroa tai valkoista pelaajaa.

1. Erä

Kauden ensimmäinen kiekko tippuu jäähän, kiekon pudottaa itse Musta Barbaari. Ensimmäinen minuuti pelkkää tissien läpsyttelyä, kumpikaan ei juuri vetoja saa. Ensimmäiset 2½ minuuttia pienehkössä HS painostuksessa. Tässä vaiheessa pystyy sanomaa, että Team Kaarle hakee tasapeliä, koska syötöt menevät enemmän tai vähemmän turkuun asti. Ensimmäinen maali näki päivänvalon yhtä myöhään kun Madden lapsi! 1-0 ja _junnu_ iskee Nupun syötöstä. Madeleine ei pystynyt työntämään hieman leveähköä peräänsä kiekon eteen.

Poss: 56%-43%

Saves: 1-3

2. Erä

1-1!!! Kuninkaallisten ruskea poika tasoittaa!<3 Syötöille ikäloppu kuningas ja joukkueen turisti Alexandre. Ja heti perään Nuppu niittaa 2-1 tuloksen taululle, avustajina Ruuttu ja Kanu. Maaliralli on valmis, 2-2. Yusuf iskee ja Alexandre ja Kaarle passeille. Tissien läpsyttely selkesti ohi tässä pelissä. Puolessa välissä erää Hannoverin omat cheerleaderit hyppäävät jäälle minihameissaan kolaamaan lumet ulos. Toinen erä ohi ja alkaa huikea valoshow, jossa kulutetaan Hannoverin koko budjetti pelkän sähkön voimin.

Poss: 49%-50%

Saves: 2-2

3. Erä

Tanssityttöjä ei näy rappusissa katsomon laidalla, syy lienee väliajalla ollut valoshow ja rahojen loppuminen. 01:48 tapahtuu uskomaton avaus Maddelta, suoraan vastustajan päätyyn. Taas alkaa tissien läpsyttely, kuuluu katsomoon asti. Ruotsin oma TUMMANRUSKEAPOIKA Yusuf iskee 2-3! Syötöt Kaarle ja Alexander. 04:54 ruskea poika menettää hermot ja tinttaa nyrkillä Hannoverin maalivahtia.

<Ruuttu> ty hienoja maaleja

Poss: 57%-42%

Saves: 2-5

1. Palkintona on XXL koon munasuojat, ne menevät Maddelle.

2. Palkintona istumapaikkalippu seuraavaan Kuninkaallisten kotipeliin, voittaja on Ruuttu.

3. Palkintona lämmintä kättä Victorialta, voittajaksi selviytyi katsojista kabsu.

Tuomari: V.Peltone
Lisätty: 03.03.2014 23:24