Tilastot

SC BernSC Bern - Syracuse CrunchSyracuse Crunch 4-2

Tehopisteet

SC BernSC Bern
Jopi 1+1=2 +2
Kapanen 0+2=2 +2
Loui (E) 1+2=3 +2
vasu 2+0=2 +2

Syracuse CrunchSyracuse Crunch
bigdaddy 0+1=1 -2
Cic 1+0=1 -2
HemB (E) 0+0=0 -3
hiib 0+0=0 -2
rennie 1+0=1 +1

Raportti
<h1>1. ERÄ</h1>

Ottelun ensimmäinen minuutti on luonnollisesti hieman tunnustelua vielä, mutta kiekko on ollu lähes koko tämän ajan Bernin hallussa. Hyökkäykset pysähtyvät kuitenkin nopeasti, käytännössä ennen kuin ehtivät alkaakaan.

Ajassa 1.18 Circle pääsee kuin varkain puolittain läpi ja siirtää varmalla vedolla Syracusen johtoon!

0-1 Circle (bigdaddy)

Kaksi minuuttia on erästä takana ja Bernin näennäisessä komennossa mennään, mutta he eivät saa vieraiden alueella peliä pyörimään.

Puolet erästä pelattu ja Syracuse tulee nyt jo terävemmin päälle. Rennie on päässyt muutaman kerran hyvään vastahyökkäykseen, mutta toistaiseksi vedot obat lähteneet liian kaukaa yllättääkseen Bernin maalivahtia.

Kaksi minuttia ensimmäistä erää jäljellä ja Bern ei pääse nyt edes hyökkäysalueelle enää. Syracuse katkoo keskialueella loistavasti jokaisen avauksen ja pääsee näin hyviin vastahyökkäyksiin, joista kunnon pyöritystä ei olla kuitenkaan saatu aikaan.

Ajassa 4.48 rennia siirtää Syracusen jo kahden maalin johtoon! Aivan kulmasta hän täräyttää kiekon etukulmasta verkkoon, kun maskimiehet ovat sijoittuneet oikein.

0-2 rennie

Viimeistä puolta minuuttia pelataan, kun Circle katkoo jälleen avauksen ja näin on avautumassa jo 2v1-hyökkäys, mutta Vaesk takakarvaa mainiosti.

Ajassa 5.52 Kapanen pelaa puolestaan Louin ja Kentun 2vs1-hyökkäykseen, jonka päätteeksi Kentu kaventaa Syracusen johtoa!

1-2 Kentu (Loui, Kapanen)

Bern saves: 4, poss: 50%
Syracuse saves: 1, poss: 49%

 

<h1>2. ERÄ</h1>

Syracuse vaihtaa toiseen erään rennien penkille ja HemB luistelee tilalle.

Bern aloittaa toisenkin erän väkevästi, mutta Vaesk ei onnistu aivan veivaamaan maalin edestä kiekko maalivahdin ohitse.

Ajassa 1.01 Vaesk tuo b-pisteen kohdalta ammutulla lämärillä Bernin tasoihin!

2-2 Vaesk (Loui)

Toista erää on pelattu kaksi minuuttia, kun Loui puskee väkisin laidasta läpi, mutta syöttöyritys maalille ryntäävälle Kentulle pysähtyy kuitenkin hiibiin.

Erän ensimmäinen puolikas on mennyt ehdottomasti Bernin nimiin ja ajassa 2.42 Vaesk punnertaakin väkisin kiekon maalin ja siirtää näin Bernin ensimmäistä kertaa johtoon!

3-2 Vaesk

Kellossa on pian neljä minuuttia, kun Circle lähtee nostamaan Syracusen hyökkäystä, mutta tilanne kuihtuu Louin takakarvaukseen. Loui pääsee vielä hyvälle vetopaikalle vastahyökkäyksestä, mutta maalivahti on hereillä.

Ajassa 4.26 Bern siirtyy jo kahden maalin johtoon, kun Loui pamauttaa kiekon voimalla ohi Syracusen veskarin. Tämän myötä HemB palaa myös penkille.

4-2 Loui (Kentu, Kapanen)

Erää jäljellä enää minuutti, eikä Syracuse ole saanut tämän viisi minuuttisen aikana oikeastaan mitään vaarallista aikaan. Hallinta on siirtynyt täysin Bernille, joka onkin kiittänyt paikoistaan.

Erän loppuun Bern saa vielä hyvän pyörityksen, mutta tulosta ei synny enää enempää.

Bern saves: 0, poss: 45%
Syracuse saves: 3, poss: 54%

 

<h1>3. ERÄ</h1>

Ensimmäisten sekunttien aikana bigdaddy on tekemässä jo kardinaalimunausta, kun avaa kiekon suoraan Louin lapaan, jolle aukeaa täydellinen vetopaikka, mut liekö bugin vai minkä myötä kiekko karkaakin hänen lavastaan juuri ratkaisevalla hetkellä.

Minuutti erää pelattu, kun aloituksen jälkeen hiib pääsee vetopaikkaan ja veskari sylkäisee kiekon vaarallisesti, mutta Kapanen on ensimmäisenä kiekossa. 15 sekuntia myöhemmin Circle pääsee nokikkain veskarin kanssa, mutta veto tärähtää takatolppaan, eikä jatkajia ole paikalla.

Syracuse on lähtenyt erään aivan uudella temmolla, mikä on tosin ymmärrettävää. Ensimmäiseen kahteen minuuttiin mahtuu jo muutama loistava tekopaikka, mutta Bern kestää ainakin toistaiseksi.

Puolet päätöserää jäljellä, kun rennie karvaa kiekon pois ja saa näin Syracusen myllyn pyörimään, mutta hiibin laukaus osuu ensimmäiseen vastustajaan ja siitä on auetta Bernille vaarallinen vastahyökkäys.

Erää enää kaksi minuuttia jäljellä ja Syracusella on nyt jo kiire. Bern tulee tiukasti päälle, eikä Syracuse saa näin peliään millään pyörimään.

Minuutti jäljellä ja näyttää vahvasti siltä, että Bern nappaa tästä voiton ja pääsee yrittämään sarjan katkaisua seuraavassa ottelussa.

Puoliminuuttia jäljellä, kun Syracuse saa aloituksen Bernin päähän ja ottaa maalivahdin pois. Nyr on pakko tulla tulsota, jos on tullakseen!

Vielä kymmenen sekuntia jäljellä ja aloitus jälleen Bernin päässä Kapasen pitkän jälkeen.

Ottelu päättyy Bernin 4-2 voittoon!

Bern saves: 5, poss: 46%
Syracuse saves: 0, poss: 53%

 

Tähdet:

*** Vaesk

** Loui

* Circle

Tietoja
Tuomari: humble
Lisätty: 05.02.2014 23:35

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.