Tilastot

Game Over - HC SenatorsHC Senators 2-3

Tehopisteet

Game Over
Bigi 0+0=0 -1
Blitzen (E) 0+1=1 -1
censo (E) 2+0=2 -1
Strip 0+2=2 -1

HC SenatorsHC Senators
dasek (E) 1+0=1 +1
MuhQ (E) 1+1=2 +1
rees (E) 0+1=1 +1
selänne10 (E) 1+0=1 +1

Raportti
<h1>1. ER??</h1>

Senators nappaa heti ottelun hallinnan itselleen ja ajassa 0.30 rees pääsee jo ensimmäisen kerran kilauttelemaan tolppaa, mutta vielä ei ainakaan pompi sisälle.

Ensimmäisen minuutin aikana GO sai myös oman paikkansa, mutta maalivahdit ovat selkeästi ensimmäisestä pelistä jo hyvin lämpiminä.

Ajassa 1.59 Senators siirtyy ottelusarjassa ensimmäisen kerran johtoon! MuhQlle avautuu loistopaikka maalinedestä eikä hän erehdy tästä.

0-1 MuhQ

Erän ensimmäinen puolisko on mennyt pitkälti Senatorsin hallinnassa, mutta GOn hyökkäykset ovat olleet hyvin teräviä ja vaarallisia. Tolppaa lähemmäksi he eivät ole kuitenkaan pääseet.

Neljättä minuuttia käydään ja hallinta on tasoittunut nyt huomattavasti. Senators pyrkii tuomaan kiekkoa maltilla alueelle, mutta kerta toisensa jälkeen GOn puolustus onnistuu riistämään kiekon ja näin he pääsevät nopeisiin vastahyökkäyksiin.

Kellossa 4.35, kun Dasonille avautuu tuhannen taalan paikka. Strip lyö kiekon laidasta luukulle, mutta Dasonin nosto epäonnistuu ja kuti jää suoraan patjaan.

Viimeinen minuutti on käynnissä ja erän loppu on ollut selkeästi GOn. Senators ei meinaa päästä enää millään alueelle, kun taas GO saa toimitettua kiekko jatkuvasti maalille.

 

Game Over saves: 2, poss: 47%

HC Senators saves: 6, poss: 52%

 

<h1>2. ER??</h1>

Toinen erä lähtee GOn paineella liikkeelle ja censo ottaa heti alkuun vastuun maalivahdin pehmentämisestä.

Game Over on selvästi lisännyt peliinsä vielä yhden vaihteen lisää, sillä ensimmäisen minuutin aikana he painoivat Senatorsin maalille kuin vimmatut. Tulos jäi kuitenkin laihaksi, ellei MUhQn mustelmia pohkeissa lasketa mukaan.

Näin on kaksi minuuttia takana, eikä Senators ole päässyt keskialueelta kunnolla oikeastaan kertaakaan eteenpäin, sillä GO miehittää omaa sinistään tiukasti.

Puolet erästä pelattu, kun reesille avautuu Senatorsin erän ensimmäinen tekopaikka. Veto b-pisteen kohdalta on kuitenkin helppo GOn maalivahdille, joka torjuu kiekon laitaan.

Neljä minuuttia takana ja Senators on päässyt peliin jälleen paremmin kiinni, mutta vaarallisia paikkoja ei ole sen kummemmin syntynyt.

Ajassa 5.01 censo siirtää Stripin laukoman riparin maalinperukoille, mutta Senators vetoaa lagiin. Tämä ei auta, vaan toiselle erätauolle siirrytään tasalukemista.

1-1 censo (Strip)

Game Over saves: 1, poss: 45%

HC Senators saves: 5, poss: 54%

 

<h1>3. ER??</h1>

Päätöserän ensimmäinen minuutti nysvätään lähinnä keskialueella, mitä nyt censo sai yhden mustelman MUhQlle lisää. 

Senators saa kuitenkin peliään hieman pyörimään GOn alueella ja ajassa 1.37 rees heittää kiekon maalin eteen, jonne DasekkI on unohdettu täysin. Tästä paikasta hän ei voi erhtyä ja Senators siirtyy jälleen johtoon.

1-2 DasekkI (rees)

Päätöserä lähestyy vähitellen puoltaväliä ja GO sai ilmeisesti heti takaiskun jälkeen uutta virtaa, sillä painopiste siirtyi välittömästi Senatorsin alueelle. Maalipaikkojen luominen on Senoja vastaan kuitenkin hankalaa.

Näin on puolet erästä pelattu, kun Strip yrittää puskea laidasta väkisin maalille. Kiekko pysyy kuin ihmeen kaupalla mukana, mutta veskarin vastaantulo pysäyttää kuitenkin matkan.

Kohta enää kaksi minuuttia jäljellä. GO karvaa tällä hetkellä täysillä päälle ja runnoo täysillä, jotta kiekko saataisiin vaikka väkisin kuljetettua maaliin. Lihamuuri edessä on kuitenkin erittäin tiukkaa.

Ajassa 4.37 selänne siirtää Senatorsin jo ratkaisen kahden maalin etumatkalle. 

1-3 selänne10 (MuhQ)

MUTTA ei ehkä sittenkään, ajassa 4.51 censo käy heti perään kaventamassa eron jälleen yhdeksi maaliksi

2-3 censo (Strip, Dason)

Viimeiset puoliminuuttia jäljellä ja GO puskee nyt koko kentällisin voimin kiekkoa kohti maalia, tuloksen ollessa kuitenkin laihaa. Sulkemiset meinaavat kuitenkin tuottaa tulosta, kun 5sek ennen loppua Bigi pääsee aivan avopaikasta tinttaamaan kohti maalia, mutta veskari kestää tämän ja peli päättyy Senatorsin voittooon.

Game Over saves: 1, poss:  52%

HC Senators saves: 3, poss: 47%

Tietoja
Tuomari: humble
Lisätty: 02.02.2014 21:20

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.