Pipari 1+1=2 -2
tebs 0+2=2 -2

Moikka taas.., Obsessive on saanut vieraakseen tänään Phoenix Risingin!

Ottelu on alkanut!

*** 1-0 by Groovy (1+0) jimi (0+1) jippo (0+1) Groovylle tarjotaa paikkaa ja hän lapioi sen sisään!

*** 1-1 by P.Davis (1+0) teppo223 (0+1) GAYsiili (0+1) pikanen tasotus ja ekaa erääkin pelattu vasta puolet!

*** 1-2 by GAYmajava (1+0) P.Davis (1+1) Ja majava pommittaa Phoenixit johtolukemiin 1-2!

T????T! erätauko ja Obsessive tekee pelaajavaihdon, he nimittäin ottavat Petrellin vaihtoon ja päästävät Gerberoksen kehiin, katsotaan toisessa erässä tuottaako tämä vaihto tulosta.

2 Erä

erää on pelattu jo puolet eikä pelissä olla nähty sen kummempia paikkoja kuin muutamia kiekon antamisia mokelle ja parit paitsiot, saa nähä nouseeko Obsessive tappio asemastaan, noh noh

*** violent behavior by jippo Phoenixin puolustajat työntävät jipot mokkea päin kun tämä  käy vähän ronklaamassa patjojen alta, jolloin tuomarit joutuvat viheltämään pelin poikki.

T????T! jo toinen erä ollaan pelattu tukkahulmuten täydessä tohinassa, mutta maaleja ei nähty tässä erässä ollenkaan, saa nähä mitä pojat tuovat meille kolmanteen erään ja pian päästään sen makuun!  peli jatkuukin!

3 Erä

*** 1-3 by GAYmajava (2+0) GAYsiili (0+2) Kappas sieltä majava parantaa johtoasemaansa!

*** 1-4 by GAYmajava (3+0) GAYsiili (0+3) Hirveää ryöpytystä kun GAYt käyvät päälle! pojat peli onjo 1-4! saapa nähdä mitenkä tämä peli tulee päättymään!

*** 2-4 by Groovy (2+0) ohho! Obsessiven alkaa kaventaa, noh tässä vaiheessahan se olisi jo korkea aika jos pisteille haluaa ylettää!

*** 2-5 by GAYmajava (4+0) teppo223 (0+2) tepon hienolla esityöllä majava pääsee tekemään pelinsä neljännen maalin! onkohan peli jo taputeltu vai mitenköhän tässä tulee vielä käymään!

T????T ! kolmas erä tuli päätökseensä ja peli päättyi lukemin 2-5!