mumpsi 0+0=0 ±0
stefano 0+1=1 ±0

***I PERIOD***

Yhteenveto: molemmilla jengeillä muutama vaarallinen tekopaikka.
Ghettojen stefano pamautti tolppaan ja Silents pääsi erän lopussa koittamaan onea,
mutta mummo pelasti tilanteen viimehetkellä.

SS saves: 2, poss: 45%
GB saves: 5, poss: 54%

***II PERIOD***
Ghetot aloittaa toisen erän korkealla karvauspelillä ja se tuottaa tulosta:
11:30 0-1 by Bate(1+0) stefano(0+1) -stefano nousee laidasta ja loistava vetopassi Batelle maalin eteen jolla on helppotyö siirtää GB 0-1 johtoon!

Yhteenveto:

SS saves: 2, poss: 54%
GB saves: 3, poss: 45%

***III PERIOD***
Silent Saintsilla kolmannen erän alkupuolella vaikeuksia saada hyökkäyspeli käyntiin. Ghetot palauttavat kiekkoa tehokkaasti Silentsin puolustusalueelle.
Loppupuoliskolla nähdään jo molempien joukkueiden osalta vauhdikkaampaa toimintaa. Aajassa 16:10 stefano laukoo josta Bate ei aivan ehdi roiskaista tyhjään häkkiin. 16:36 ??ffä pääsee vielä laukomaan vaarallisesti, josta vuorollaan stefano ei täysin yllä tyhjän maalin ripariin! 17:15 SS nostaa maalivahdin luukulta, tilalle PolarBear. SS pyrkii nyt kääntämään tilanteen vielä tasoihin!. 15 sekuntia viimeistä erää jäljellä, lähdetään viimeiseen 3-1 hyökkäykseen. Veto päätyy maalivahdin patjoihin. 17:56.

***MATCH OVER, score: Silent Saints 0 - 1 GHETTO BIRDS
***Silent Saints saves: 5, poss: 51%, points: none
*** GHETTO BIRDS saves: 8 poss: 48%, points: stefano 0+1 Bate 1+0

Tuomari: Takala
Lisätty: 02.01.2014 22:34