Antman 0+0=0 +5
Carey (E) 0+0=0 +5
Hintz 0+0=0 +5
nilkat 0+0=0 +5

Seuraavaksi alkamassa Eliittiliigan vuoden 2014 ensimmäinen runkosarjan ottelu missä kohtaavat Spirits ja Hannover Scorpions. Lievänä ennakkosuosikkina mittelöön lähtee Hannover Scorpions.

1. erä
00:00 Aloituksessa kohtaavat Spiritsin Takala ja Hannover Scorpionsin Carey. Lagaaminen kuitenkin alkaa ja pitkää lyödään päätyyn.
00:25 Lagaaminen loppuu ja peliä päästään jatkamaan.
01:12 M.Koivun. loistava avaus Partylle joka pääsee kuin pääseekin puolittaiseen läpiajoon mutta ei saa survottua kiekkoa häkkiin.
02:26 Careyn huono purku osuu oman maalin sivuverkkoon ja Spirits pääsee maalintekopaikkaan jota joukkue ei kuitenkaan hyödynnä.
03:34 Ruuttu pääsee laukomaan maalin läheltä mutta veto on huono, ja osuu sivuverkkoon.
03:58 Spiritsin vastahyökkäys oli nopea ja maalikin oli lähellä. Takala asialla.
05:10 Hannover Scorpionsin hyökkäyspeli ei kulje ja Ruuttun autopassi hiipuu takaisin omaan päähän.
05:35 Hannover pääsi heti perään hyökkäysalueelle takaisin josta Ruuttu oli lähellä tehdä häkin. Molari torjuu.
05:50 Ruuttu oli jälleen kerran lähellä maalia, aikeena tehdä häkki. Maalivahti kuitenkin venyy.

Spirits poss: 48, saves: 1
Hannover poss: 51, saves: 3

Yhteenveto: Maalintekopaikkoja oli niukasti, ja ensimmäisen erän jälkeen oli vaikea sanoa kumpi on niskan päällä.

---------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------- ---

2. erä
00:00 Aloituksessa kohtaavat Spiritsin M.Koivu. sekä Hannover Scorpionsin Nuppu. Aloituksen vie nimiinsä M.Koivu.
00:26 Party läpiajossa jo toistamiseen Takalan pystysyötöstä mutta tulosta ei synny.
01:19 Nuppu ja Ruuttu 2vs1-tilanteessa mutta syötön nappaa M.Koivu. eikä tilanne muutu.
01:52 Nuppu laukoo tolppaan ja riparilla häärii jerss, mies ei kuitenkaan saa kiekkoa häkkiin.
02:55 Spirits riistää kiekon Hannoverin hyökkäysalueella ja saa pelattua Zaitseville maalintekopaikan. Maalia ei kuitenkaan synny.
04:01 Hannover pitää myllyä yllä mutta edes laukausta ei saada aikaan.
05:40 Nuppu laukoo, Takala blokkaa ja kiekko on lähellä lipsua hänen kauttaan maaliin.
05:58 Spiritsin vastahyökkäys saadaan vielä aikaiseksi josta hienon kuvion päätteeksi laitetaan kiekko reppuun! Spirits johtoon. Tilanne 1-0. Zaitsev 1+0 - Takala 0+1 - Party 1+0

Spirits poss: 43, saves: 1
Hannover poss: 56, saves 3

Yhteenveto: Maalintekopaikkoja oli hieman enemmän kuin ensimmäisessä erässä. Maalikin saatiin erän loppuun. Mitä tahansa voi tapahtua kolmannessa erässä.

3. erä
00:00 Aloituksessa kohtaavat Spiritsin M.Koivu. sekä Hannover Scorpionsin Carey. Aloituksen vie nimiinsä jälleen M.Koivu.
00:19 jerss yrittää saavuttaa Nuppua vetopassilla mutta se jää Spiritsin puolustuksen jalkoihin.
00:35 Spiritsin vastahyökkäys jonka päätteeksi Takala on erittäin lähellä laittaa kiekon reppuun.
01:36 Spiritsin hyökkäys päättyy jälleen maaliin mikä saatiin hieman onnekkaalla tavalla. Tilanne 2-0. Party 1+0 - Zaitsev 1+1 - Takala 0+2
01:45 Hannoverin turhautuminen näkyy ja jälleen on kiekko omassa maalissa. Tilanne 3-0. Party 2+1 - Takala 0+3 - Zaitsev 1+2
01:54 Party laittaa jo kolmannen kerran kiekon häkkiin. Tällä kertaa läpiajosta. Tilanne 4-0. Party 3+1 - Zaitsev 1+3 - Takala 0+4
03:14 Spiritsillä näyttää olevan tilaa. Hannover on hajoamispisteessä.
03:53 Zaitsev ja Takala pääsivät 2vs1-tilanteeseen mistä kiekko oli taas helpon näköisesti repussa. Tilanne 5-0. Zaitsev 2+3 - Takala 0+5
04:35 Hannoverin pelaaja Ruuttu sulkee, ja turhautuminen on selvästi alkanut.
05:51 Nuppu laukoo vielä viimeisen kerran ja Ruuttu sulkee vedon jälkeen.

Spirits poss: 58, saves: 4
Hannover poss: 41, saves: 3

Yhteenveto: Spirits oli tällä kertaa parempi. Viimeinen erä oli täydellisesti heidän hallinnassa. Voitto oikealle joukkueelle.