Tilastot

Outlaws - Syracuse CrunchSyracuse Crunch 4-1

Tehopisteet

Outlaws
Eki 3+1=4 +3
Eye (E) 0+1=1 +3
kalejk (E) 1+1=2 +3
Olofsson 0+1=1 +3

Syracuse CrunchSyracuse Crunch
bigdaddy 0+1=1 -3
Cic 0+1=1 -3
HemB (E) 1+0=1 -3
Oxiel (E) 0+0=0 -3

Raportti

Tulosveikkaus

Joonass: 13 - 4
Gorim: 3 - 2
V.Peltone: 4 - 2
Sailor: 5 - 1
Schmidt: 0 - 5

<img src="logot/06C2.png" alt="" />

 

Otteluun suurena ennakkosuosikkina lähtevä mestarisuosikki Outlaws kohtaa piristä puhuvan HemB:n vahvistaman Syracuse Crunchin. Vain toinen joukkueista lähtee elävänä pois tältä areenalta. Katsomo kannustaa villinä suosikkiaan Outlawseja, jotka ovat olleet pienoisissa vaikeuksissa näin kauden alussa, mutta kurssi on varmasti kääntymässä parempaan päin.

<img src="http://i.imgur.com/V1ILqhK.png" alt="" />

 

 

1. Erä

 

Outlawsin peli on silmiähivelevän kaunista tällä hetkellä - kiekot lentelevät sattuman varaisesti päästä päähän Ulkolaki pelaajien lavoista ja syötöt voivat napsahtaa kenen tahansa lapaankymmenestä kentällä olevasta pelaajasta.

 

Välillä Eye jää varsin yksinäiseksi puolustustilanteissa, mutta tämä tataarikuningas klaaraa tilanteen toisensa perään.

Yusuf yrittää keskialueelta yllättää maskittoman maalivahdin - veto menee niukasti ohi maalin pitkäksi kiekoksi.

KATSOMO REPE???? RIEMUHUUTOIHIN KUN ODOTETUSTI OUTLAWS SIIRTYY JOHTOOOOOON! Mestarisuosikki näyttää miksi pokaalia nostetaan tänä vuonna. Joukkueen sankariksi nousee Yusuf joka tinttaa komean näköisesti maalivahdin patjan yli. Katsomohymiöiden määrää ei voi estää.

1-0 Yusuf (1+0) Eye (0+1) Jossu (0+1)

 

Eikä siinä vielä kaikki!! Myrskypilvet ilmenevät yhä synkempinä Syrakuusan taivaanrannassa sillä keskialueen kiekonriiston suorittava Yusuf syöttää orjattarelleen viereen eikä tämä tansanialaiskiekkotähti erehdy vaan Pixe pamauttaa turhat luulot pois vastustajista ja 0-2 on tosiasia. Hymiöfloodin saattelemana koko rikollislauma luistelee kohti keskialuetta.

2-0
Pixe (1+0) Yusuf (1+1)

 

 

 

2. Erä

 

 

Gorim peeloilee publalla  ja pahoittelut siitä..

 

Enää ei löydy katsomosta epäilijöitä vaan illan sankari ja Arabian niemimaan lihaksikkain kolmiloikkaaja Yusuf suorittaa komean yksilösuorituksen ja pistää maalin sivusta yläpörsään.

3-0 Yusuf (2+1)

 

Eye pelaa tällä hetkellä huikeassa iskussa ja onnistuu turhauttamaan Syracusen hyökkääjät kerta toisensa perään. Tällä kertaa hän ryöstää kiekon komeasti maalin eteen luistelleelta circleltä.

 

 

 

 

3. Erä

 

 

Oma publahuuteluni vei raportinkirjoittamisen toissijaiseksi, mutta nyt taas palataan sen pariin.

 

Circle yrittää iskeä sivusta, mutta Eye luistelee jälleen kerran kiekon eteen. Reboundista kiekko siniviivan tuntumaan jonne ehtii ensimmäisenä Circle, joka syöttää Bigdaddylle, tämä saa b-pisteeltä vetää vapaasti, mutta ei onnistu tällä kertaa.

 

Circle ryöstää 3 minuutin kohalla huolimattomasti pelanneelta Eyeltä kiekon ja pelaa sen jälleen sivuttaisliikkeessä etenevälle Bigdaddylle joka saa vetää jäätynyttä maalivahtia vastaan. TOLPPAAN KOLAHTAA - MAALIVAHTI MAKAA MAASSA, MUTTA REBOUNDIIN EHTII KUITENKIN OUTLAWS PUOLUSTUS ENSIKSI.

 

Outlawsien pelistä huomaa ettei juuri nyt ole mihinkään kiire - vaan kiekot pelataan alakerran kautta fiksusti.

 

Paha kiekon menetys hyökkäyssiniviivalla Syracuselta. Pixe nappaa kiekon ja lähtee Yusufin kanssa luistelemaan kaksinläpi - sillä Oziel on auttamatta tilanteessa pahasti myöhässä. Helppo onetimer ja HATTUJA VESIMELONEILLE! VIIMEIST????N NYT PELI ON P????TTYNYT SILL?? KELLOSSA ON EN???? AIKAA 1 MINUUTTI 20 SEKUNTTIA. EN???? EI EHDI EDES MAKKAIVERI 4 MAALIA LAUKOMAAN!!! Uskomatonta mutta totta! Outlawsit nostavat pistesaldoaan puolella!

4-0 Yusuf (3+1) pixe (1+1)

 

Itse maali meni täysin ohi, mutta vain hetken äskeisestä iskevät Syracuset viimeinkin. Katsomossa huokaistaan helpotuksesta sillä niin tahmeaa hyökkäyspeliä tänään Syrakusalta nähtiin. Hemb niittaa 4-1 loppulukemat taululle bigdaddyn ja circlen syötöistä.

4-1 HemB (1+0) Bigdaddy (0+1) Circle (0+1)

 

Vielä tarjoutuu Bigdaddylle tilaisuus, kun HemB syöttää kentän poikki maalilla odottavalle daddylle kiekon, mutta loistavan pelin pelannut Eye on tarkkana tilanteessa ja lisämaaleja ei pääse syntymään.

 

 

 

<span style="text-decoration: underline;">Tähdistö</span>

 

*** Yusuf - Illan sankari Eyen ohella. Palautti uskon Outlaws peliin hienoilla osumillaan ja tarkoilla syötöillä. Oli mukana joukkuepuolustuksessa, mutta tämän päivän meriitit tulevat kolmesta osumasta! Unelma Outlaws mestaruuteen 2/13, ei olekkaan kuollut?


** Eye -
Uskomaton suoritus, Syracuse ei ollut parhaimmillaan mutta se ei vähennä Eyen pelastusten arvoa. Loistava peli - tästä on hyvä lähteä jatkamaan.


* Pixe -
Hienoja kiekonriistoja ja syöttelypeliä. Pelasi hyvin ylöspäin ja tukkikeskikentän tarvittaessa. Kiekonriistot ja yksi maali oikeuttivat tänään yhteen tähteen.

Tietoja
Tuomari: Gorim
Lisätty: 12.12.2013 23:41
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.