IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - Hamburg FreezersHamburg Freezers 4-6

<h1>1. ERÄ</h1>

En ehtiny päästä edes peliin kunnolla mukaan, kun Hoge pamauttaa jo Hampurit ajassa 0.49 johtoon! Nissinen pelaa kiekon maalin eteen unohtuneelle Hogelle, eikä kaveri voi tästä enää epäonnistua

0-1 Hoge (Nissinen, Kettunen)

Ensimmäisen reilun minuutin aikana aika pitkälti ollaan menty päästä päähän, eikä kumpikaan ole saanut täydellistä otetta vielä pelistä.

Jaahas, heti alkaa Hampureiden ajankulutus. Kettunen viskaa kiekon katsomoon ja näin kellosta kuluu se lähemmäs puolta minuuttia ennen kuin keskeltä aloitetaan uudestaan. Missä jäähy pelinviivyttämisestä? Kenties pelikieltoa?

Davidit eivät tätä selkeästikään hyväksyneet, sillä heti seuraavan hyökkäyksen jälkeen suljetaan veskaria. Mihinköhän suuntaan tässä vielä mennään...

Itse pelin pariin taas, kohta neljä minuuttia pelattu ja Hampuri on ollut ehkä vähän enemmän niskan päällä. Nissisellä jälleen pari hyvää vetopaikkaa, mutta se vaatii jälleen sen viisi avopaikkaa ennen kuin kiekko on häkissä.

Hoge heittää aloituksesta hyvän kiekon päätyyn, jonka Nissinen heittää suoraan maalille ja Kettusella on helppo duuni siirtää kiekko tyhjään maaliin ajassa 4.57!

0-2 Kettunen (Nissinen, Hoge)

Jomppe onnistuu harhauttamaan karvaajat, hyvä.

Davidit saivat vielä erän loppuun pienen mylläkän, mutta ei mitään vaarallista kuitenkaan.

Hetkinen! Erää sekuntti jäljellä, kun Nissinen ja Kettunen ovat aivan yllättäen maalin edessä onessa, eivätkä he tätä paikkaa jätä kyllä käyttämättä. Taitaa Hampuri karata jo ensimmäisessä erässä.

0-3 Kettunen (Nissinen, Hoge)

ISOD saves: 1, poss: 46%

HF saves: 3, poss: 53%

<h1>2. ERÄ</h1>

Toinen erä lähtee heti ensimmäisen tavalla käyntiin, mutta Hoge venyttää nyt jo ajassa 0.13 verkkoja täysin identtisen kuvion jälkeen.

0-4 Hoge (Nissinen, Kettunen)

Davidit osoittavat kuitenkin taistelun elkeitä, kun ajassa 0.58 Hauer käy törkkäämässä kotijoukkueen avausmaalin ja samalla tärkeän kavennuksen.

1-4 Hauer (Lupaschuk, Kaarto)

Davidit pääsevät maalin jälkeen heti paljon paremmin peliin mukaan, mutta mielikuvitus uupuu tällä hetkellä pelistä.

Hyvä vaihde tyrehtyy erän puoliväliin mennessä ja ottelu on tasaantumassa, kunnes vieraiden verkoissa soi jälleen! Ajassa 3.04 Lupa pelaa Hauerille hyvän vetopaikan, eikä tämä erehdy tästä.

2-4 Hauer (Lupaschuk, Alfonso)

Davidit ovat ilmeisesti tulleet tosissaan peliin jälleen mukaan! Ajassa 3.46 Hauer viimeistelee jo hattutemppunsa ja tuo kotijoukkueen maalin päähän.

3-4 Hauer (Lupaschuk, Kaarto)

Davidit ovat nyt pelissä aivan eri tavalla mukana ja kolmanteen erään saadaankin varmasti vielä tiukat väännöt!

ISOD saves: 3, poss: 53%

HF saves: 2, poss: 46%

<h1>3. ERÄ</h1>

Ja tasoitut tulee heti erän alkuun! Ajassa 0.11 Hauer tekee jo neljännen maalinsa.

4-4 Hauer (Lupaschuk)

Ensimmäinen minuutti on ollut pallottelua päästä toiseen, eikä kummallakaan ole tällä hetkellä selkeää otetta peliin. Seuraava maali nousee varmasti kovaan arvoon.

Kaksi minuuttia jo kellosta menty ja Hampurit saavat jälleen hieman paremmin otetta. Davideilla on selkeitä ongelmia avauspelissä, eivätkä he pääse millään nyt hyökkäämään.

Kolme minuuttia takana ja sama meno jatkuu. Lupa on päässyt pariin otteeseen hyökkäysalueelle, mutta tila loppuu nopeasti kesken. Hampureilla on myös hieman vaikeuksia saada peliän rullaamaan, eivätkä he pääse millään kulmista pois.

Hieman yli neljä minuuttia pelattu ja tasapeli leijuu yhä vahvemmin ja vahvemmin ilmassa. Kumpikaan ei ole päässyt pitkään aikaan vaarallisille paikoille.

Ajassa 5.17 Nissinen räväyttää kuitenkin ja kuin varkain iskee limpun etukulmasta sisään!

4-5 Nissinen (Kettunen)

Puoli minuuttia jäljellä ja Davideilla on vimmaise painostus päällä, mutta tulos jää kuitenkin syntymättä.

Nissinen karkaa vielä lopussa läpiajoon ja viimeistelee loppunumerot.

4-6 Nissinen (Jomppe, Hoge)

ISOD saves: 6, poss: 46%

HF saves: 0, poss: 53%