Bate (E) 0+0=0 +3
monsteri 0+0=0 +3
mumpsi 0+0=0 +3
Vilze (E) 0+0=0 +3

Tiistai-iltaan viihdettä tarjoaa B-lohkon ottelu ZOO - GHETTO BIRDS. Kotijoukkue ZOO voitti äskettäin hienosti ensimäisellä jaksolla voitosta voittoon kulkeneen Elmira Jackalsin, ja joukkue lähteekin tähän otteluun varmasti poikkeuksellisen hyvällä fiiliksellä ja kovalla draivilla. Vieralija GHETTO BIRDS puolestaan koki juuri tiukan 2-3 tappion Hannover Scorpionsille.
Allekirjoittanut povaa tästä tiukkaa ja vähämaalista ottelua. Tässä asetelmat illan trilleriin, kiekko jäähän!

1. erä

02:05 mummo69 pelaa timanttisella syötöllä ??ffälle hyvän vetopaikan B-pisteiden väliin. Loistava torjunta kotijoukkueen veskalta!
02:14 Vilzellä hyvä paikka b-pisteeltä, ei tulosta.
02:47 Jälleen Vilzellä tonttia, tällä kertaa toiselta b-pisteeltä. Ei maalia.
03:30 Vilze puolittain läpi ja harhauttaakin maalivahdin tyylikkäästi sinne kuuluisalle kebab kioskille. Koukkua tulee kuitenkin sen verran että kunnon vetoa ei saa Vilze aikaiseksi. Olipahan tilanne!
04:39 Datis poraa tyylikkäästi GHETTO BIRDSIEN puolustuksen läpi ja pääsee yrittämään nokikkain maalivahdin kanssa, ei kuitenkaan maalia.
05:57 Aivan erän loppuun hyvän pyörityksen päätteeksi pelataan Secretille vetopaikka b-pisteiden välistä. Ei kuitenkaan tästäkään maalia.

Viihdyttävää kiekkoa, muutama loistava tilanne molemmilla joukkueilla. Maalittomasta tilanteesta kuitenkin jatketaan toiseen erään.

ZOO: saves 2, poss 54%
GHETTO BIRDS: saves 3, poss 45%

2. erä

01:29 Vilzellä jälleen aivan loistava paikka b-pisteiden välistä, laukaus suuntautuu kuitenkin ohi. Jälkitilanteesta Vilze haki vielä vanhanaikaisella maalia mutta tuloksetta.
02:21 1-0 Jzo Hienosti pelaa Jzo itsensä keskelle ja sijoittaa kiekon takanurkkaan.
02:45 Vilze pääsee hieman varkain nokikkain maalivahdin kanssa mutta ei onnistu maalinteossa. On kyllä herralla ollut tonttia tässä pelissä.
04:14 2vs1 tilanteessa ??ffä pelaa Batelle mutta ei maalia.
04:34 Vilze jälleen hyvässä paikassa b-pisteen tuntumassa ja laukaus lähtee kohti takanurkkaa. Ei maalia, lähellä on.
05:15 Vilze laukaisuharhautuksen jälkeen syöttää kiekon Batelle joka laukoo suoraan syötöstä. Wagner lukee kuitenkin tilanteen hyvin ja blokkaa laukauksen.
05:58 Jzolle siunaantuu aivan upea paikka erän loppuun viedä kotijoukkue 2-0 johtoon, laukaus osuu kuitenkin tolppaan!

Johan oli erä! Hyviä tilanteita nähtiin molempiin päihin. Parhaat maalintekopaikat nähtiin kuitenkin vierasjoukkueen ja etenkin Vilzen toimesta. Kutkuttavasta 1-0 tilanteesta kolmanteen erään.

ZOO: saves 5, poss 57%
GHETTO BIRDS: saves 2, poss 42%

3. erä

00:40 Secret pääsee laukomaan b-pisteeltä, mutta mummo69 blokkaa. Mainittakoon tähän väliin että mummo69 blokannut tässä ottelussa jo ainakin puolen kymmentä laukausta, tärkeitä blokkeja joukkueen kannalta.
00:59 Datis poraa kulmasta jälleen kolmen GHETTO BIRDS pelaajan läpi. Kiekko kuitenkin karkaa lavasta juuri ratkaisevalla hetkellä eikä tästä mitään sen vaarallisempaa tule.
02:38 Batelle pelataan paikka b-pisteelle, laukaus suuntautuu kuitenkin ohi ZOO maalin.
03:30 Vilze kikkailee itsensä hyvään paikkaan. Laukaus kuitenki jää uupumaan ja wagner vie kiekon lavasta.
03:49 Secretille pelataan loistopaikka, mummo69 kuitenkin jälleen blokkaa hienosti.
04:35 Jzo lähellä tehdä illan toisensa kun Secret nakkaa kiekkoa kulmasta maalille. Ei kuitenkaan onnistu Jzo viimeistelemään.
05:12 2-0 wagner (Jzo) Nyt oli kyllä uskomattoman komea maali! wagner pistää melkosella ruoskalla siniviivalta kiekon etunurkasta sisään.
05:46 3-0 Jzo (Datis, Secret) Jzo illan toisensa 2vs1 hyökkäyksen päätteeksi. Hieno syöttö Datikselta.

Kaiken kaikkiaan viihdyttävä ottelu. Hyviä paikkoja oli molemmilla, ZOO käytti tänään omansa paremmin ja täysi pistepotti heille.

ZOO: saves 2, poss 53%
GHETTO BIRDS: saves 3, poss 46%