Suxman 0+3=3 -4
weirdo 3+3=6 -4

Maanantai-illan kiekkokiimaa, B-lohkon kamppailussa kohtaavat HC Senators ja HC Fantasia. Yleisöä on eksynyt ihan mukavasti HC Senatorsin kotihalliin seuraamaan heidän kauden avaustaan.

1. erä

02:11 0-1 Eidos. Pitkän Senators painostuksen jälkeen Eidos riistää kiekon puolustusalueella ja karkaa läpiajoon, kiekko takuuvarmasti reppuun.

02:36 0-2 sba (Connor, Eidos) Nopea 0-2 maali Fantasialta heti ensimmäisen maalin perään, timanttinen syöttö Connorilta sballe maalin eteen ja siellä lepää!

HC Fantasia hyödynsi brutaalilla prosentilla maalipaikat jotka heille siunaantuivat. 0-2 vierasjohdosta toiseen erään.

HC Senators: saves 0, poss 46%
HC Fantasia: saves 6, poss 53%

2. erä

02:55 1-2 Oiler (selänne10, Nutse) selänne10 tarjoilee 2vs1 hyökkäyksestä Oilerille joka laukoo tolppaan. Kiekko kimpoaa kuitenkin suoraan takaisin Oilerille, jolla on kohtuullisen helppo työ kuljettaa kiekko tyhjään maaliin.

05:02 2-2 selänne10. Näyttävän yksilösuorituksen jälkeen kiekko maalivahdin varusteiden kautta sisään.

05:13 2-3 Eidos (Connor, Suxman)

05:29 2-4 Connor (Eidos, Suxman)

05:42 2-5 Connor (Suxman)

05:57 3-5 Beyonce (Oiler)

Johan oli erän loppu! Maaleja tuli sellaisella tahdilla ettei meinannut edes maalintekoaikoja keretä noteeraamaan. Kutkuttavasta 3-5 tilanteesta kolmanteen erään.

HC Fantasia: saves 2, poss 53%

3. erä

04:02 3-6 Connor (Eidos, sba) Connor laukoo b-pisteeltä kiekon tyylikkäästi maaliin. Kyllä on HC Fantasian maalintekotehokkuus ollut ihailtavaa tässä pelissä!

04:43 3-7 sba (Connor, Eidos) Ja lisää tulee, sba:n vuoro rankaista. Ottelun toinen maali sba:lle.

Ja näin on tämä ottelu saatu päätökseen, maalirikas mittelö on päättynyt HC Fantasian 3-7 voittoon.

HC Senators: saves 6, poss 39%
HC Fantasia: saves 5, poss 60%