Wanhainkodin Munkki

Aikataulut

Liiga

1. jakso 4.3. - 17.3. (2 viikkoa, 6-12 ottelua pelattuna)
2. jakso 18.3. - 7.4. (3 viikkoa, 12-17 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL alemmille sarjatasoille)
3. jakso 8.4. - 21.4. (2 viikkoa, 18-23 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)
4. jakso 22.4. - 5.5. (2 viikkoa, 24 ottelua pelattuna)

Pudotuspelit 6.5. - 2.6. (4 viikkoa)

1. divari

4. jakso 22.4. - 5.5. (2 viikkoa, 26 ottelua pelattuna)

2. divari

3. jakso 8.4. - 21.4. (2 viikkoa, 20 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)
4. jakso 22.4. - 5.5. (2 viikkoa, 24 tai 25 ottelua pelattuna)

Nämä tiedot eivät ole välttämättä kauden aikana ajan tasalla. Oikeat pelimäärät ja deadlinet löytyvät aina etusivun oikeasta yläkulmasta napista "Deadlinet".

Liigan ja 1. divarin runkosarja

Runkosarjassa jokainen joukkue pelaa kahdesti jokaista oman sarjansa joukkuetta vastaan - yhden ottelun koti- ja yhden vieraspuolella. Johtokunta ei ole vastuussa väärillä puolilla pelatuista otteluista. Joukkueiden tulee tarkistaa puolten oikeellisuus itse. Mikäli ottelu pelataan väärillä puolilla, se jää voimaan.

2. divarin runkosarja

Kolmen ensimmäisen jakson aikana jokainen joukkue pelaa jokaista sarjan muuta joukkuetta vastaan, kerran koti- ja kerran vieraspuolella. Neljännelle jaksolle sarjataulukon viisi parasta ja kuusi huonointa erotetaan jatkolohkoon A sekä jatkolohkoon B. Joukkueet pelaavat oman lohkonsa joukkueita vastaan kerran, eli A-lohkossa 4 ja B-lohkossa 5 ottelua. Runkosarjalle tulee mittaa täten 24 ottelua tai 25 ottelua.

Pudotuspelit

Pudotuspeleihin osallistuu 8 joukkuetta. Pronssiottelu on vain yksi ottelu, muut sarjat pelataan paras viidestä -menetelmällä.

2. divarin pudotuspeleissä jatkolohkon B kolme viimeisintä joukkuetta jäävät ulos pudotuspeleistä. Jatkolohkon A kolme ensimmäistä saavat valita tuttuun tapaan vastustajansa jatkolohkon B kolmesta jäljellä olevasta joukkueesta. Jatkolohko A:n neljäs ja viides kohtaavat toisensa puolivälierissä.

Pudotuspelit alkavat tämän jälkeen tuttuun tapaan puolivälierillä, jolloin kotietu on paremmin sijoittuneella joukkueella.

Yleistä infoa

Huone- ja tuomaribotin ohjeet

Huone- ja tuomaribotti toimii karsinnoissa, runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Se ottaa tilastot ylös ja lisää ottelun sivustolle. Huoneita voi tehdä seuraavilla komennoilla:

Kotipeli: /msg tilastot !superliiga (vastustajajoukkue)
Vieraspeli: /msg tilastot !superliiga (vastustajajoukkue) --vieras

Botti on satunnainen player, joka ilmoittaa läsnäolostaan, kun huoneessa on kahdeksan pelaajaa paikalla. Se ilmoittaa myös jokaisen erän jälkeen onnistuneesta tilastoinnista ja viimeisen erän jälkeen ottelun lisäämisestä. Jatkoajan voi pelata samassa huoneessa - botti tunnistaa myös sen. Komentoa /mutespec saa käyttää vain, mikäli botille annetaan oikeus puhua huoneessa. Lähtökohtaisesti huonebottia tulee käyttää aina. Ongelmatilanteissa, jolloin botti ei jostain syystä toimi, tulee huone tehdä manuaalisesti.

• Liigaan osallistuvien joukkueiden tulee sitoutua jaksojen aikarajoihin, eli niin kutsuttuihin deadlineihin.
  • Pelaajien tulee noudattaa Kiekko.tk:n sääntöjä ja hyviä tapoja niin Discordissa, kiekossa, Superliigan sivustolla kuin myös muissakin paikoissa. Sääntöjen laiminlyömisestä ja epäasiallisesta käytöksestä rangaistaan tapauskohtaisesti.
  • Mikäli pelaaja pelasi karsintoja, ei tämä saa pelata toisessa joukkueessa liigaa ennen kolmatta jaksoa. Siirron haluavat hyväksytään kokoonpanoon, mutta on joukkueiden vastuulla, etteivät he pelaa ennen kolmatta jaksoa. Karsintojen kokoonpanossa olleet, 0 peliä pelanneet saavat siirtyä normaalisti.
  • 2 pelimerkin kausimaksu tulee olla maksettuna nimimerkille Sliiga ennen ensimmäisen pelin pelaamista. Muistathan laittaa viestikenttään joukkueesi nimen. Maksaessasi kausimaksun allekirjoitat samalla joukkueesi kohdalta säännöt sekä kausipaketin luetuksi ja ymmärretyksi. Kausimaksua ei palauteta.
Muuta tietoa

Kauden 2/24 Liiga pelataan classic-nopeudella, 1.divari ja 2.divari oletusnopeudella.

Aloittamalla otteluiden pelaamisen kuittaat kausipaketin sekä sääntökirjan luetuiksi ja hyväksytyiksi. Muistathan maksaa kahden pelimerkin kausimaksun ennen ensimmäisen ottelun pelaamista.

Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 04.03.2024 21:02
Luettu: 816 kertaa