Alkamaisillaan on Cielo Oncen ja HC Nuhan välinen kamppailu. Kello lähestyy puoltayötä ja pelaajat ovat valmiina. Ei muutakuin menoksi!

1-12
3-6

ERÄ 1
------

Cielo Once sai heti alkuun hyvän pyörityksen Nuhan päätyyn. Vastahyökkäyksen saatuaan Nuha oli todella lähellä maalia, mutta Rye ei aivan saanut kiekkoa maaliin.

Peli melko tasaista puolin ja toisin. Kello 2:34 Nuhan hyökkäys päättyy kuminallin päättäväiseen laukaukseen pysähdyksistä, joka päätyy maaliin. 0 - 1 Nuhalle. Syöttäjinä Leetch ja Rye.

Ajassa 3:14 Cielo Once tasoittaa! Syöttäjänä qdv:n maalille oli Potvin.

C11 oli jälleen lähellä maalia mutta mokke nappaa kiekon juuri ja juuri.

C11 pääsee hyökkäykseen ja Potvin laukookin melko kaukaa ja ujuttaa kiekon reppuun! 2 - 1 Cielo Oncelle. Syöttäjänä sinkku.

Erän loppuun avautui Nuhalle läpiajo hienosta avauksesta, mutta kuminalli ei tästä tee.

Erä oli mukavan pirteä!

ERÄ 2
------

Erä ollu vaisumpi kuin ensimmäinen. Hyökkäyksiä melkein vuoronperään, mutta viimeistely ontuu molemmilla. Mitään erityisen hyviä paikkoja ei kylläkään ole ollut. Cielo Once piti kiekkoa selvästi enemmän hallussaan.

Kommentti katsomosta: [i]"Oikein viihdyttävä ottelu ollut kaikinpuolin nautin tästä täysin rinnoin. Rye vois opetella tekemään."[/i]

Erä siis maaliton.

ERÄ 3
------

Miten tässä tulee käymään?

Katsomosta kuultua: "kuminalli hävii 10-1"
[i]"Veikkaan 3-1 koska poikani (Rye) ei ole reenannu tarpeks"
"kunqheig on lesta"[/i]
----

Erän alussa härdelliä Cielon maalilla. Kukaan ei kuitenkaan lykkää limppua uuniin.

kuminalli laukoo kovan kudin, mutta mokke venyy torjuntaan.

Aloitus Nuhan päädyssä, voiko Cielo iskeä viimeisen niitin mahdollisesti? No ei ainakaan vielä, sillä peli on parissa sekunnissa Cielon päädyssä ja pysyykin siellä melko pitkään.

kuminalli jälleen lopussa vapaasta paikasta ohi maalin. Tasoitus olisi ollu mahdollinen.

Niin kävi, että Cielon Oncen otti voiton! Selvästi oli tässä pelissä eri meininki kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, joka päättyi 10-3 Nuhan voittoon. (http://proleague.arkku.net/index.php?s=ottelut&o=652).