Alkamaisillaan on The Leadersien ja Cielo Oncen välinen kamppailu. Ennakkotunnelmat ovat rauhallisia.

Kaappari: 4-7
steady 3-1

ERÄ 1.

Alku on pientä hakemista puolin toisin.
Kellon näyttäessä 0:48 hienon kuvion päätteeksi Leaderit siirtyvät 1-0 johtoon, kun Chandler iskee kiekon reppuun nitrikin ja napsun syötöistä.

Cielo Once sai pienoisen pyörityksen aikaan Liidereiden puolustusalueelle, mutta puolustuksella ei ollut ongelmia hoitaa tätä.

Jezik oli erän keskivaiheilla todella lähellä maalia hienon syöttökuvion jälkeen, mutta mokke näytti taitojaan ja otti kopin.

Liiderit olivat todella lähellä saada läpiajon, mutta nitrik ei saa napsun syöttöä kiinni. Hui!

Erässä pari hyvää maalintekopaikkaa ja tilannetta. Peli oli melko tasaista joukkueiden välillä.

ERÄ 2.

Erää pelattu puoliväliin asti, eikä sen kummempia tilanteita ole syntynyt. Tasaisen varmaa peliä molemmilta.

Kommentteja katsomosta:
Kaappari: juon pitsaa ja syön kaljaa
Korvanenä: tylsän näköstä ku kummalkaa ei oo paikkoi
Sara: maaleja...

Näin siinä kävi, että maaliton erä pelattiin. Cielo once piti pikkuruisen enemmän kiekkoa hallussaan ja sai laukauksia siten enemmän maalivahdille asti.

ERÄ 3.

napsu painaa väkisin ohi, mutta laukaus tyrehtyy ihq:un blokkiin.

Cielo Once on saanut otteen pelistä ja yrittää vimmatusti tasoitusta. sinkku laukoo, mutta mokke torjuu.

nitrik syöttää napsulle vetopassin maalin edustalle, mutta kiekko menee hitusen napsun edestä. Nyt puolestaan napsu antoi loistosyötön maalin kulmalle nitrikille, mutta laukaus ei päädy nitrikin lapaan asti.

4:50 näyttää kello kun Liiderit iskevät 2-0 johtomaalin. napsu iskee Chandlerin ja nitrikin syötöistä. (minä pölvästi kirjoittelin juuri maalin aikaan tätä enkä huomannut millainen maali oli :S)

Aivan loppuun Liidereille avautui one, mutta aika ehti loppua.

-----------------------------------------------------------
Peli kokonaisuudessaan melko tasaista, mutta Liidereiden maalit olivat arvokkaita ratkaisemaan tämän pelin.
Tuomari: Palpo
Lisätty: 10.03.2015 21:58