napsu 1+3
lätty 0+2
nitrik 3+2

[b]Alkutunnelmat:[/b]
Myöhäisillan ottelu alkamassa, jossa vastakkain lyölyttelijät ja aka johtokunnan lörppäranteet. Ottelun alku hieman viivästyi tupakkataukojen ja dementikko papan eksyessä väärälle ovelle ja hänen lähtiessä vielä kauppaan. Kuitenkin allekirjoittanut rehtinä herras miehenä kertoi, että kauppa on kiinni ja saattoi papan oikean oven luokse! Rispektii siitä kiitos. Tunnelma on korkealla, joukkeilla selkeästi tahtotaso kohdillaan tähän otteluun, molempien huudelle toisilleen rivouksia lätyn kuumasta äidistä ja RH:n ei niin kuumasta pikkusiskosta. Tästä tulee mielenkiintoinen taisto, kuitenkin kertoimia katsellessa, hiuksen hieno ennakkosuosikin rooli asettuu Löylyttelijöiden harteille. Mutta onko maanantai se paras saunomis päivä? Eipä taida, joten leaderseillä on hyvä tilaisuus iskea sitä pökköä pesään ja testata löylyttelijöiden lämmönsietokyky.

[b]Kysymys:
bemmimulq: Arwe eiks pitäis olla jo nukkumassa?
Kansleri: ee (poika jatkanut viikonloppua selkeästi)[/b]

[b]1. Erä:[/b]
Erän alku päästä päähän juoksemista, otetaan siis tähän väliin tunnelmia katsomosta:
[b]Kansleri: bemmi oot homo
bemmimulq: mistä tiesit? homo homon tunnistaaköko? lähetkö treffeille
Kansleri: homo homon tunnistaa
bemmimulq: hohhoh, kyl meil synkkaa heti!
Kansleri: kyl ihmees! totta, kemiaaa[/b]
Ja takaisin peliin, pitkää kiekkoa ja paitsiota tulee, kunnon maalipaikat puuttuvat. Nitrik koittaa liiman avulla kuljettaa kiekko sisään, mutta ei tulosta.
Tilanne päättyy tuomarin pilliin, ja pelikatkolla Kansleri huutelee ja lujaa takaapäin ja lentää ulos ottelusta.
Ensimmäinen erä on jo pitkällä, molemmat tekevät amatöörimaisia virheitä ja maalipaikkoja ei synny. Hieman taitaa molempia vielä karsintapelit tärisyttää vaikka jatkopaikka molemmilla kaiketi jo varmistettu? Erän lopussa löylyttelijöillä muutama hyvä maalintekopaikka, mutta kun tärisee niin ei värise vai miten se meni.

[b]Kysymys:
bemmimulq: täriseekö?
PAGUEL: ei mut väsyttää -.- (itsevarman oloisena, vaikka 0-0 tilanne ei voi tyydyttää ja paineet kasvavat)[/b]

[b]2. Erä:[/b]
Ja toisen erän alussa halli räjähtää! Löylyttelijöillä tärisee puolustuksessa, huono avaus jonka seurauksen bingbangbungjabäng nitrik läpi ja verkot tötterölle!
Ja lähes heti perään toinen aivan loistava paikka, mutta nitrikillä lag eikä hän pysty iskemään tyhjistä sisään. Löylyttelijät jatkoivat hetken peliä, mutta eivät tehneet maalia. Peli jatkuu normaalisti. Löylyttelijöillä selkeästi alkaa puolustus rakoilemaan heidän yrittäessä vimmatusti tasoitus maalia. Mutta ajassa 08:11 johtis rankaisee ja tilanne on 0-2! Leaders on huomannut löylyttelijöiden puolustuksen haparoinnin ja karvaus hoidetaan kahdella pelaajalla, rohkeaa mutta näyttää toimivan. Omassa päässä perusvarma kilpparitaktiikka näyttää toimivan ja löylyttelijät eivät saa paikoista sisään. Ja ottelu on jo 0-3! Jälleen napsu ja nitrik asialla, onko tämä sitä kuuluisaa lopun alkua?
Löylyttelijöiden turhautuneisuus näkyy huonoina syöttöinä ja yksinyrittämisenä. [b]Mainostauko. [/b]

[/b]Kysymyksiä:
bemmimulq: mikä löylyttelijöitä vaivaa?
bemmimulq: maanantai
bemmimulq: oletko yksinäinen
bemmimulq: mitä voit olettaa mieheltä joka on kaikki illat töissä ja sen jälkee olutta ja nukkumaan. Herätys n. 14:00, suoraan töihin ja samat rutiinit päivästä toiseen
bemmimulq: avaudutko vähän liikaa nyt?
bemmimulq: voi kuule ku tietäsit vaan.[/b]

[b]3. Erä:[/b]
Kolmannessa erässä jatketaan siitä mihin toisessa jäätiin... Erän alussa jo tilanne muuttuu 0-4. Nitrik iskee hattutempun, mutta eihän sinne kentälle lennä mitään muuta kuin katsojan vaipat. Yleisö ei ole tyytyväinen löylyttelijöiden esitykseen ja lähes kaikki ovat jo hallista poistuneet. Hazard antaa aivan järisyttävän kaameita syöttöjä/avauksia, miksi noita nyt voi edes kutsua ja ne katkaisaan poikkeuksetta. Jälleen yksi ja tilanne 0-5... On tämä surullista katsottavaa. Erän viimeiset minuutit.. No ei tästä paljoa jää siskon lapsille ja muille kerrottavaa, surullista. Mutta jotain posiivista jos etsitään taas, olutta on ja tinderistä löyty pari! Petolinnunperseeltähän tuo näyttää, mutta ei tässä paljoa valinnan varaa ole. Eiköhän laiteta viestiä menemään ja toivotavaan että se ovikello kohta soi!

[b]Kysymys:
bemmimulq: tämä ottelu ei paljoa kerro, mutta noin muuten luotatko lätyn puolustamiseen?
ar47: se riippuu ihan sen päivästä, avauspeliin en kovin luota joten siks pyrin ite avaan mahd. paljo. (Eli perus Manti puolustajana, ei paljoo kehumist mut ei kehtaa haukkuakkaan kun on 'johtaja')[/b]

[b]Ottelun tähdistö:
*** nitrik&napsu - toimii
** Löylynheittäjät maalivahti - Mua ois hävettäny pitää tota paitaa yllä, mutta siellä se jakso seistä