GodsentGodsent - CosmonautsCosmonauts 1-2

Paaso 2+0=2 +1
slerb 0+0=0 +1
weirdo 0+2=2 +1

1. Erä

01:20 Paras paikka tähän mennessä. Cosmot hyökkäysalueella ja jedi laukoo b:pisteeltä. Tyylikäs koppi kuitenkin maalivahdilta.

02:40 Seattlelta hyvää pyöritystä, vasikan taiturimaiset harhautukset ja veto, mutta mokke hoitaa.

03:59 1-0 Francescon loistava puolenvaihto hyökkäysalueella ja vasikka tällää b-pisteeltä kiekon maaliin.

Molemmilla joukkueilla hyviä paikkoja tässä erässä. Cosmonauts hallitsi erän alkupuoliskoa mutta sitten siirtyi komento Seattlelle. Tasaista vääntöä

2. Erä

01:50 Hyvä ylivoimahyökkäys Seattlelta, veto keskeltä mutta mokke kuitenkin hoitaa.

03:51 1-1 STB:n puolustus aukeaa ja bombo pääsee syöttämään keskelle, tästä Spearsilla helppo työ laittaa kiekko häkkiin.

Tasiasta vääntöä jälleen. Hyökkäyksien rakenteluun meni aika paljon aikaa molemmilla joukkueilla. Cosmonautseille siirtyi kuitenkin pelin hallinta.

3. Erä

02:06 1-2 Kiekonmenetys STB:ltä omissa. bombo pääsee syöttämään taas keskelle ja Spears tällää kiekon maaliin.

03:30 Ylivoimahyökkäys STB:ltä mutta Spears pääsee juuri ja juuri väliin ja pelastaa tilanteen.

04:17 Cosmonauts menettää viivassa ja vasikka pääsee koittamaan b-pisteeltä, ei kuitenkaan onnistu maalinteossa.

05:50 vasikka yrittää kesotusta maalille mutta Francesco ei saa maalia.

Tööt! Puolustuspäänvirhe kostautui jälleen STB:lle ja Cosmonauts pääsi rokottamaan siitä sitten voittomaalin. Kiitti joukkueille ja vähäiselle yleisölle jotka ottelua seurasivat. :)

*** Spears Ratkaisumaali, vahvaa hyökkäyspelaamista.
** bombo Jakeli hyviä syöttöjä ja rakensi hyvin peliä.