MökkitieMökkitie - Phoenix RisingPhoenix Rising 3-6

Jakke 2+3=5 +3
KARHU 2+2=4 +3
tebs 0+1=1 +3

<h1>                                    Mökkitie - Afterlife</h1>

Mökkitien kausi on alkanut tuloksellisesti hieman alavireisesti, pelatut pelit katsottuani, voin huomata, ettei syytä huoleen ole. Pelit ovat olleet todella kovia joukkueita vastaan, mainittakoon teamkamut. Mökkitie on tuttuun tapaan pelannut vähämaalisia otteluita. Silmiin pistävin asia on, ettei Jarna ole pelannut vielä otteluakaan. Alakerran ovat siis hoitaneet tähän asti lätty ja älykääpiö, älykääpiön luutiessa ylempänäpuolustajana. Nyt näemme kuitenkin Jarnan debyytin tälle kaudelle!

Mökkitie tänään: lätty-Jarna-leupol-Vrbata17

Afterlifen kausi on lähteny hyvin käyntiin, joukkue on pelannut seitsemän ottelua. Seitsemästä ottelusta saaliina on 10 pistettä, joka oikeuttaa A-lohkon toiseen sijaan. Afterlifen viisi ensimmäistä ottelua olivat suhteellisen vähämaalisia, ihmekkös tuo kun alakerrassa häärää teppo223. Kahdessa viimeisessä pelissä joukkue paukutti kuitenkin 15 maalia.Kahteen viimeisimpään otteluun, AFT sai mukaan Jaken. Onko tämä selitys suurille maalimäärille?

Afterlife tänään: teppo223-Instagram-Jakke-KARHU

1. Erä

Ensimmäiseen aloitukseen kyyristyvät lätty ja Instagram, IG zippaa kiekon leupolin lapaan.
Jarna menettää kiekon oman sinisen tuntumassa. Tästä AFT pääsee 2vs1-hyökkäykseen, joka päätty Jaken laukaukseen veskalle.
Pientä hässäkkää AFT:n maalilla, mutta leupol ei saa tilanteesta kunnon vetoa aikaan.
KARHU vetää kohti maalia, joka ammottaa tyhjänä, Mökkitien puolustus ehtii kuitenkin hätiin.
Jakke pääsee toistamiseen kokeilemaan b-pisteeltä, tuloksetta tälläkin kertaa.
lätty pelaa leupolin hienosti vapaaksi b-pisteelle, mutta myös Afterlifen veskari aloittaa matsin terävästi.
leupol syöttää kulmasta Jarnalle maalin eteen, joka on jäänyt täysin vapaaksi. Kulma on kuitenkin liian pieni ja maali jää syntymättä.

Ehkä hienokseltaan vierasjoukkueen erä, huippupaikoille ei kuitenkaan juurikaan ollut asiaa. Torjunnat 3-2, sekä kiekonhallinta 43-56.

2. Erä

Toinen erä käyntiin! Jakke kaapii kiekon omilleen aloituksesta.
teppo laukoo viivasta, suoraan Vrbatan selkään. Toivottavasti ei käynyt pahasti.
1-0! leupol(1+0)Vrbata(0+1) - Meni osittain ohi, kun kirjoitin äskeistä, todella tärkeää lausetta. Sen verran näin, että leupol tykitti kiekon takanurkkaan b-pisteen kaarelta.
Heti aloituksesta lätty karkaa b-pisteelle, veska pelastaa hyvän laukauksen vaivoin.
1-1! Instagram(1+0)-KARHU(0+1)-Jakke(0+1) - Kiekkoa maalille ja IG isona miehenä ruhjoo kiekon sisään.
2-1! Jakke(1+1) - Paha kiekonmenetys omissa, Jakke riistää kiekon. Läpäristä kiekko varmasti sisään.

2-2! lätty(1+0)-Jarna(0+1)-Vrbata17(0+2) - lätty pelataan viivaan aivan vapaaksi, pieni leikkaus laitaan ja kiekko ohi maskittuneen veskarin.
2-3 Instagram(2+0)-Jakke(1+2)-KARHU(0+2) - IG leikkaa laidasta keskelle ja täräyttää kiekon varmasti takakulmaan.
2-4! KARHU(1+2)-Instagram(2+1)-Jakke(1+3) -Vähän meni ohi, näin vaan, että lättyä(hehhe:D) heitettiin luukulle ja KARHU kuljettaa kiekon tyhjiin.

Torjunnat 4-2 ja hallinta 47-52. Taas hienokseltaan Afterlifen erä, tällä kertaa molemmat pääsivät kuitenkin hyviin maalipaikkoihin, joista rankaistiin armotta.

3. Erä

Kolmas ja viimeinen erä käyntiin. Minkälaisen kirivaihteen Mökkitie saa aikaan? Se nähdään seuraavan kuuden minuutin aikana!
Jarna kokeilee pariin otteeseen laukaustaan, ensimmäinen kilpistyy liha(KARHUn lihaa)muuriin ja toisen nappaa veskari.
Jarna laukoo jälleen, tällä kertaa b-pisteeltä, ihan hyvä kuti, jonka veska sylkee eteensä, riparin siivoo AFT-puolustus.
Kohta on puolet menty viimeisestä erästä. Tähän asti Mökkitie on hallinnut, mutta hallintaa ei ole ainakaan vielä palkittu.
Edellistä kirjoittaeesa lätty karkaa läpi, hieman tuhnu veto suoraan logoon.
2-5! Jakke(2+3)-teppo223(0+1)-Instagram(2+2) - IG ei saa Jaken syöttö kiinni, tämä koituu kuitenkin AFT:n onneksi. IG levittää kiekon tepolle viivaan, teppo jatkaa suoraan Jakelle ja kiekko komeasti etukulmaan.
3-5! Vrbata(1+2)-lätty(1+1) - Vrbata laukoo jumalan selän takaa ja komea pommi painuu etunurkkaan!
3-6! KARHU(2+2) - KARHU läpiajossa, veto tolppaan ja riparit sisään.

En jaa tähtii, mut mainittakoon, että Afterlife hyökkäysi koko joukkueen voimin todella hienosti!