Tilastot

Rowdy RascalsRowdy Rascals - Outer ContinentOuter Continent 2-4

Tehopisteet

Rowdy RascalsRowdy Rascals
Duna (E) 1+1=2 -2
pöynäke 0+1=1 -2
Reckless 1+0=1 -2
Rowdy (E) 0+2=2 -2

Outer ContinentOuter Continent
Cylar 1+2=3 +2
d3mon 1+0=1 +2
Jurado (E) 2+2=4 +2
RoBa 0+1=1 +2

Raportti

Oikein rattoisaa torstai-ehtoota ja tervetuloa seuraamaan Eliittiliigan runkosarjakamppailua Outer Continent - Rowdy Rascals! Molemmilla 1 koitos takana, OC pelasi juuri kivenkovaa kamujengiä vastaan joten takuulla lämmöt päällä, saas nähdä miten käy!

1. Erä

Tunnusteleva alku molemmilta, ei mitään kovin railakasta hyökkäyspeliä avausminuuttien aikana. Puoliväli erästä saavutettu ja OC:n ykköspyssy Cylarin veto laulaa! Tarkasti pisteeltä takakulmaan ja 0-1 tauluun. Kuitenkin seuraava hyökkäys ja Duna iskee pelin tasoihin, allekirjoittaneelta meni tämä ohi. Verkkaisen alun jälkeen kova tahti ollut viime hetkien aikana. Minuutti jäljellä ja Cylar laittaa hienosti päätyplankin kautta Juradon nokikkain veskan kanssa, mutta ei mene! Cylar taas hyvällä pelipäällä. Avauserä päättyy näihin lukemiin.

2. Erä

OC:lla heti alkuun hyvä paikka, Jurado jälleen läpi mutta ei mene millään. Paremmalla viimeistelyllä olisi jo melko isot lukemat taululla. Rascals sen sijaan hyödyntää paikkansa, 2:30 taulussa ja alemman pakin tontilla pelaava Reckless nousee hyvin pisteen kaarelle ja laukoo tyylillä etukulmaan! Seuraavassa vaihdossa kolisee kuitenkin jälleen, Jurado onnistuu vihdoin ja nopeaan tahtiin isot numerot 2-2. Erän lopussa Cylarilla ja Juradolla hyvien liimailujen päätteeksi paikkoja viedä joukkueensa johtoon, mutta tasalukemissa tauolle.

3. Erä

Hyvin aloittaa OC ja ottaa kuskin paikan heti erän alkuun. Minuutin jälkeen kaksi pikamaalia: ensin Surfacin Juradon hienosta vetopassista ja heti perään Jurado itse illan toisellaan. Vieläkö Rascals nousee vai oliko tämä liikaa? Ja näin käy että enempää ei maaleja nähdä, ottelu on päättynyt ja OC nappaa tästä pinnat 2-4 tuloksella!

Yleisön pyynnöstä MVP: Jurado

Tietoja
Tuomari: Vesce
Lisätty: 28.08.2015 00:02

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.