NYR - IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY 6-3

Alfonso 0+1=1 -3
Hauer (E) 2+0=2 -3
Loippe (E) 1+0=1 -3
Nippe (E) 0+2=2 -3

Viime hetken hälytyksellä päätin dumailla tän NYR:n ja IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY:n pelin. Alkava matsi on siis sarjan kolmas, ja sarja onkin heti katkolla NYRille, joten panokset ovat jo tässä vaiheessa kovat. Sen enempää en ole seuraillut, joten annetaan poikien aloittaa.

Taistelupari: kuminalli - Loippe

1. ER??

00:01 Ensimmäisen aloituksen nappaa kotijoukkue NYR

00:06 Alussa ilmeisesti idlataan, tai lagaillaan

00:28 Siihen ei kauaa mene, kun Hauer päättää täräyttää hienolla viivakudilla ottelun ensimmäisen maalin! 0-1 by Hauer(1+0) Nippe(0+1) Alfonso(0+1)

Virkiä: ooo, upee veto

01:38 NYR pyörittää hetken hyökkäysalueella ja he onnistuvat rakentamaan vetopaikan momentumille, mutta hänen vetonsa suuntautuu maalivahtia kohti

02:31 kuminalli nousee vasentalaitaa pitkin aina b-pisteella asti, mutta veto jää hieman laiskaksi

03:14 kuminalli olisi menossa läpiajoon, mutta Leetch ei onnistu avaamaan hänelle asti

03:33 Kekkonen hakee Haueria, mutta viivaveto ei onnistu

03:59 kuminalli ja momentum kiekottelevat aikansa, kunnes kuminalli laukoo. Veto jää muuriin, mutta kuminalli taistelee kiekon maaliin asti! 1-1 by kuminalli(1+0)

04:44 Kekkonen haluaa tehdä tulosta, sillä hän on jälleen laukomassa, mutta kiekko ei mene vieläkään maalivahdille asti

05:33 IsoDavideille olisi avautumassa loistava vastahyökkäys, mutta tilanne kuihtuu näpertelyyn ja lopputulos on paitsio

06:00 Ensimmäinen erä ohi

Erä oli NYRin hienoista hallintaa, mutta kiekkoa ei saatu toivotulla prosentilla maaliin asti, joten tilanne on 1-1, kun 6minuuttia on pelattu. IsoDavidit saivat loistavan startin Hauerin, kenties kauden komeimmalla viivakudilla, mutta sen jälkeen peli meni hieman puolustuspainotteiseksi. Tätä heidän pitäisi ehdottomasti lähteä korjaamaan, jotta hyökkäyspäässä syntyisi lisää tulosta.

Taisteluparin seuranta:

Kuminalli otti ensimmäisessä erässä niskalenkin taisteluparistaan Loipesta tekemällä maalin, kun Loippe jäi nollille. Pelillisesti kuminalli oli myös askeleen Loippea edellä, koska hän oli paljon aktiivisempi ja sai järjestettyä muutamia vaarallisia paikkoja. Loipesta sen verran, että hän vaelteli välillä hieman pelin ulkopuolella, jos tällaista oikean jääkiekon kommenttia sää käyttää.

NYR saves 2, poss 54%

IsoDavid saves 5, poss 45%

2. Erä

01:41 momentum laukoo vihaisesti b-pisteeltä, mutta kiekko ei mene vielä sisään. Hän kuitenkin seuraa hanakasti oman riparinsa ja lyö sen tylysti repppuun! 2-1 by momentum(1+0)

02:10 kuminalli ja momentum kiekottelevat näyttävästä IsoDavidin puolustuksen solmuun ja lopuksi momentum pääsee vapaasti pistämään kiekon reppuun. 3-1 by momentum(2+0) kuminalli(1+1)

03:21 Leetch menettää kiekon keskialueella Loipelle, mutta Kekkonen hoitaa 1vs1-hyökkäyksen tyylillä

03:40 NYR liikuttaa kiekkoa todella hyvin ja kuminalli on vapaassa laukaisupaikassa. Alfonso kuitenkin kerkeää viime hetkellä väliin

03:59 Hauer lähettää laidasta vetopassin maalille, mutta kukaan ei aivan kerkeä tuikkaamaan mailaansa väliin

04:36 kuminalli on täysin yksin maalille ja virittää melkein 5sekuntia laukausta, joka kuitenkin menee hiukan takakulmasta ohi.

05:27 Hauer hakee illan toista viivakutia, mutta tällä kertaa NYRin puolustus on valmiina

05:59 kuminalli kerkeää vielä laukomaan b-pisteeltä, mutta veto suuntautuu suoraan maalivahdin syliin

NYR alkoi saamaan entistä enemmän otetta ottelusta, ja hallitse kenttätapahtumia läpi erän. Kruunuksi hyvälle erälle he onnistuivat tekemään kaksi maalia, IsoDavidien nollaa vastaan, joten viimeiseen erään lähdetään NYRin 3-1 johtoasemasta. Nyt IsoDavidin olisi löydettävä koneistostaan muutama lisävaihde, sillä tällä hetkellä kausi uhkaa loppua puolivälieriin. Ottaako joku ratkaisijan viitan harteilleen, vai marssiiko NYR jatkoon?

Toisessa erässä myös Loippe pääsi hieman paremmin peliin sisään, mutta tehot puuttuvat edelleen, kun NYR pelaa todella tiivistä puolustuspelaamista. Sen sijaan kuminalli löysi toisessa erässä vielä yhden pykälän lisää koneistostaan ja nakutti erään yhden syöttöpisteen. Suurempaankin pistesaldoon olisi ollut paikkoja, mutta ratkaisu hetkillä kiekko hieman poltti lavassa.

NYR saves 2, poss 50%

IsoDavid saves 3, poss 50%

3. ER??

01:17 NYR on päättänyt marssia jatkoon, kun heti erän alkuun momentum iskee tilanteeksi 4-1! 4-1 by momentum(3+0) Kekkonen(0+1)

01:42 Offside by NYR

01:47 NYR pääsee 3vs1-hyökkäykseen, mutta Leetch kuskaa kiekkoa yksin ja tilanne kuihtuu kasaan

02:09 Nippe ja Hauer livahtavat ylivoimahyökkäykseen, mutta Kekkonen on hereillä ja kerkeää peittämään vedon

02:22 kuminalli livahtaa läpiajoon ja onnistuu kenties ratkaisemaan koko ottelun lopullisesti. 5-1 by kuminalli(2+1) Leetch(0+2)

02:39 Edellistä kirjoittaessa NYR jatkoo ilotulitustaan tehden jälleen yhden maalin lisää. 6-1 by kuminalli(3+1) momentum(3+1) Leetch(0+3)

02:50 Ja ilotulitus jatkuu, mutta tällä kertaa punalamppu syttyy toisessa kenttäpäädyssä. 6-2 by Hauer(2+0)

03:00 Ja maalinteko ei ota loppuakseen, kun IsoDavidit kaventavat jälleen. 6-3 by Loippe(1+0) Nippe(0+2)

04:10 kuminalli tulee kahden puolustajan läpi väkisin, mutta lopulta kiekko karkaa tavoittamattomiin

04:35 Loippe laukoo b-pisteeltä, mutta veto suuntautuu suoraan kohti maalivahtia

04:55 Tällä kertaa on Hauerin vuoro yrittää, mutta etukulma veto ei yllätä maalivahtia

05:20 Alfonso lataa viivan tuntumasta, mutta useiden pomppujen kautta kuminalli kerkeää väliin

05:42 Offside by IsoDavid

05:55 Aivan ottelun loppuun kuminalli ja momentum livahtavat 2vs1-hyökkäykseen, mutta Hauer hoitaa heidän liigakauden viimeisen tilanteen kunnialla!

Ja näin on yksi Eliittiliigan neljännesvälieräsarja pelattu, josta NYR marssi jatkoon suoraan 3-0 otteluvoitoin. Viimeinen ottelu tarjosi katsojille todellista maali-iloittelua, etenkin kolmannen erän osalta. Kiitos molemmille joukkueille sormien kouristelusta, kun teitte aivan liian monta maalia! Onnea myös NYRille jatkoon, ja hauskaa lomaa IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY:lle.

Taisteluparin lopputulos:

Niinhän siinä lopulta kävi, että kuminalli onnistui marssimaan taisteluparin voittajaksi, vaikkakin Loippe tarjosi kolmannessa erässä pienoista vastusta onnistuen maalinteossa kertaalleen.

NYR saves 3, poss 54%

IsoDavid saves 4, poss 45%

Ottelun tähdistö:

***kuminalli - Väkevää pelaamista molempiin suuntiin, josta palkinnoksi hattutemppu ja jatkopaikka joukkueelleen. Oli ehdottomasti kentän vaarallisin pelaaja yhdessä momentumin kanssa.

**momentum - Samat perustelut, kuin kuminalliin. Kaksi ensimmäistä meni siis arvalla

*Kekkonen - Oli kaksi erää todella varma omassa päädyssä, eikä antanut vastustajalle yhtään ilmaista tilaa. Kolmannessa erässä ote hieman herpaantui, kun johto kasvoi jo hieman suurempiin lukemiin.

Tuomari: lätty
Lisätty: 15.02.2015 21:00