MökkitieMökkitie - Rowdy RascalsRowdy Rascals 4-3

mulkvisti (E) 0+1=1 -1
pöynäke 0+1=1 -1
Rowdy (E) 0+0=0 -1
Wyp (E) 0+1=1 -1

Viimeistä jaksoa on enää viikko jäljellä, kun Mökkitie ja Rowdy Rascals luistelevat Eliittiliigan kaukaloon. Kummankaan kausi ei ole aivan nappiin mennyt, joten taistelu todella tärkeistä pisteistä on varmasti kova!  Kumpi nostaa osakkeitaan pudotuspelitaistelua tarkkaillen?

Aloituskokoonpanot:

Mökkitie: älykääpiö(ap) Jarna(yp) Vrbata17(h) Yamzat(h)

Rowdy Rascals: mulkvisti(ap) Wyp(yp) Ahis(h) pöynäke(h)

Kaikki on valmiina, joten eiköhän lähdetä pelin kimppuun.

ER?? 1.

Ensimmäinen aloitus Rowdyille, Wypin toimesta.

Ahis yrittää etukulmakuljetusta, mutta Mökkitien oma maalivahti estää!

Ahis riistää kiekon älykääpiöltä, kääntyy mutta wrist lipeää ohi maalin

Jälleen Ahis rakentelemassa paikkaa, syöttää Wypille, mutta maalivahdilta hyvä torjunta

Jarna nokikkain maalivahdin kanssa, mutta vielä ei uppoa

Jarna nousee kulmasta laukaisupaikalla, mutta veto suuntautuu ohi

Vrbata17 hakee laukausta etukulmaan, mutta maalivahti kerkeää väliin.

Jarna tulee alueelle ja ottaa Yamzatin mukaan toiselta laidalta, mutta laukaus suuntautuu maalivahdille

Ahis kieputtaa itsensä vapaaksi, syöttää Wypille joka laukoo, mutta Mökkitien puolustus kerkeää väliin.

Vrbata17 ajaa röyhkeästi maalille, mutta Rowdyjen puolustus ei anna tuumaakaan periksi. Palkintona mustelmia, muttei maalia.

Ahis pääsee pöynäkeen syötöstä yksinläpi, mutta harhautus epäonnistuu ja maalivahti kerkeää väliin!

Ensimmäinen erä on näin ollen taputeltu ja tilanne on äärimmäisen kutkuttavasti 0-0. Molemmille joukkueille aukesi muutama loistava maalintekopaikka, mutta maalivahti tai puolustus osoittui kerta toisensa jälkeen paremmaksi. Kuitenkin pelissä oli hyvin tilanteita, joten aivan tylsästä ottelusta ei voida puhua. Mutta eiköhän anneta taas pelaajien pelata ja hiljennytä täältä piippuhyllyltä.

Mökkitie saves 5, poss 51%

Rowdy Rascals saves 4, poss 48%

ER?? 2.

Yamzat syöttää Jarnalle viivaan, mutta hänen vetonsa jää torsoksi takakoukun takia.

Wyp, pöynäke ja Ahis 3vs2-hyökkäyksessä ja kiekko liikkuu hyvin, kunnes Wyp laukoo ja Ahis kuljettaa riparit tyhjiin! 0-1 by Ahis(1+0) Wyp(0+1) pöynäke(0+1)

Mökkitiellä hieman pidempi hyökkäys, joka päättyy Yamzatin yritykseen laittaa vanhanaikainen sisään-> ei maalia.

Samantien, edellistä kirjoittaessa Mökkitie sai vihdoin kuparisensa rikki! Maalia en valitettavasti nähnyt. 1-1 by Yamzat(1+0) Vrbata17(0+1) Jarna(0+1)

Vrbata17 kynäilee itsensä vapaaksi, näkee Yamzatin toisessa aallossa ja hän laukoo, mutta tuloksettomasti.

Jarna osoittaa kovuutensa violentin merkeissä.

Muutama minuutti pyöritään keskialuetta edestakaisin, kun vapauttavaa syöttöpaikkaa ei tunnu löytyvän.

Kun kerran kuparinen meni rikki, niin miksi jättää homma kesken? Mökkitien illan toinen on tosiasia, kun Yamzat rokottaa aivan erän loppuun! 2-1 by Yamzat(2+0) Vrbata17(0+2) Jarna(0+2)

Ja näin on myös toinen erä paketissa, ja vihdoin saimme nähdä myös maaleja. Viihdyttävä kiekkoilta sai jatkoa myös toisessa erässä, vaikka pieni taantuma erän puolivälissä nähtiinkin! Mökkitie on maalin verran etumatkalla, kun peli polkaistaan viimeiseen ja ratkaisevaan erään! Kumman kasetti kestää, vai kestääkö kummankaan?

Mökkitie saves 2, poss 56%

Rowdy Rascals saves 5, poss 43%

ER?? 3.

Pöynäke hakee heti erän alkuun laukausta ukon takaa, mutta puolustus osoittuu tällä kertaa etevämmäksi.

Kiekko pyörii vapaana Mökkitien puolustusalueella, kunnes pöynäke pääsee lataamaan vapaasti! Kuitenkin maskimiehenä toiminut Wyp epäonnisesti blockaa laukauksen.

Ahis haastaa 1vs1-tilanteessa Jarnan, mutta häviää sen. Jälkitilanne kääntyy kuitenkin Ahiksen hyväksi ja hän pääsee tuikkaamaan kiekon ranteella ohi Mökkitien maalivahdin! 2-0 by Ahis(2+0)

Yamzat haastaa rohkeasti Rowdy Rascalsin puolustusta, löytää aukon mutta maalivahti kerkeää kuljetuksen tielle. Jälkitilanteessa Jarna on maalivahdin alueella ja tuomari on hereillä.

Jarna kynäilee itsensä solmuun ja pöynäke nappaa kiekon ja heille on avautumassa vaarallinen vastahyökkäys. Tilanne kuitenkin kuivuu kasaan.

Yamzat on tänään todellisessa hurmoksessa, kun hattutemppu on tosiasia! 3-0 by Yamzat(3+0)

Wyp lähettää loistavan vetopassin maalille ja kiekko tippuu suoraan Ahiksen lapaan! Maalivahti kuitenkin osoittaa ketteryytensä syöksymällä kiekkoon.

Mulkvisti avaa Ahikselle siniviivalle, mutta hän ajautuu liian pieneen kulmaan.

älykääpiö haluaa katkaista pisteettömän putkensa häärimällä kärkenä, mutta tulosta ei vielä synny.

Rowdy Rascals ottaa maalivahdin pois ajassa 5:22 ja Rowdy luistelee kentälle.

Yamzat kiittää maalivahdin poisotosta ja lataa kiekon siniviivalta tarkasti takakulmaan. Myös älykääpiön piste on tosiasia! 4-2 by Yamzat(4+0) älykääpiö(0+1)

Loppuun vielä Ahis haluaa kirjauttaa itsensä hattutempun tekijäksi kaventamalla tilanteeksi 4-3. 4-3 by Ahis(3+0) mulkvisti(0+1)

Ja näin on tämäkin ottelu taputelta ja lopulta Mökkitie selviytyi taistelusta voittajana!