Jurado (E) 1+2=3 +3
wagner (E) 0+0=0 +3
zombie 2+1=3 +3

1. ER??

Hallinnallisesti avauserä eteni tasaisesti. Mökit pyöritti mutta laukauksia ei saatu riittävän paljon lukuun ottamatta yhtä tolppaa. Zoo sai pari hyvää pyöritystä ja paremmat paikat. Erän ainoasta rysästä vastasi Tandu Datiksen nappipassista.

2. ER??

Zoo aloitti toisen erän vahavasti ja sai heti kaksi maalia. Maalinteossa vuorotteli Datis ja Tandu. Mökit sai myös maalihanat auki Yamzatin tarkalla kudilla.

3.ER??

Kolmas erä oli varsin rikkonainen ja päästä päähän-kiekkoa ravattiin ahkerasti. Zoolla oli mahdollisuus iskeä naulan mökkitien arkkuun jo erän alkupuolella, mutta viimeinen silaus jäi uupumaan hyökkäyspelistä. Tämän jälkeen mökkitie sai ketsuppipullonsa kerralla auki ja Yamzat iski 3 maalia peräjälkeen ja nosti joukkueensa takaisin peliin mukaan. ZOO suli ja Mökit namutteli vielä loppulukemat 6-3.

Yhteenvetona pelistä voisi sanoa, että varsin rikkonaista kiekkoa ja molempien jengien puolustus rakoili ja pahasti. Wagnerikin laittoi oman kortensa kekoon joukkueensa hyökkäyspeliin, mutta parit oman pään pommit eivät yllättäneet tällä kertaa mögtien kokenutta veskaria.

3*** Yamzat - Tehtaili joukkueensa avausosumat ja nosti joukkueensa suosta. Maalinteossa innostui lopulta jopa 5 kertaa.

2** Oshie74/Jarna - Kaksikko tehtaili paikat Yamzatille joka latoi kovalla prosentilla kiekkoja häkkiin.

1* Datis/Tandu - ZOOn pirteimmät esitykset ja olivat jo maaleillaan voitossa kiinni.

Tuomari: Jakke
Lisätty: 23.09.2014 23:07