Tilastot

Mensa Club FinlandMensa Club Finland - Arctica RoversArctica Rovers 2-2

Tehopisteet

Mensa Club FinlandMensa Club Finland
Hai (E) 1+0=1 ±0
keijo 0+1=1 ±0
Samila87 0+1=1 ±0
Smaila 1+1=2 ±0

Arctica RoversArctica Rovers
joq 1+0=1 ±0
Maco (E) 0+0=0 ±0
Storr (E) 1+1=2 ±0
Ward (E) 0+1=1 ±0

Raportti

Mensa Club Finland - Arctica Rovers      1maali 0-1 joq, storr,Ward

Liigakarsinta!

 

Erä 1

Ja kiekko tippuu jäähän, kun Mensat kohtaavat Arctica Roversin liigakarsinnassa!

Mensat pyörittävät hyvin kiekkoa mutta Roversit puolustavat tiiviisti STORR AVAA HYVIN JOQ P????SEE L??PIAJOON JA JOQ ISKEE ROVERSIT 0-1 Johtoon kova tilanne hyvin rakennettu vastahyökkäys ja joq vie Roversit 0-1 johtoon. Hai syöttää Samilalle poikittain kulmasta ja mutta samilalla kädet tärisevät ja kiekko maalivahdin syliin. Arola pitkä avaus  eteenpäin kleelle, mutta tilanteesta syntyi paitsio ja siinä vähän sanaharkkaa tuomari tulee väliin ja pojat hörppäävät vettä ja peli saa jatkua. Hai tulee kulmasta väkisin mutta Rovers puolustaa hienosti kiekko irti hain lavasta mutta samila riistää kiekon ja peli pyörii hyvin Roversin alueella mutta vetopaikkoja ei tunnu saavan Klee ampuu pienestä kulmasta mutta maalivahdin räpyläkäsi heilahtaa ja kiekko maalivahdille.

Arola ampuu viivasta samila tekee hyvää maskia KIEKKO POMPPAA MAALIVAHDISTA  JA KIEKKO MELKEIN SAMILAN LAPAAN MUTTA EI.  Mensat pyörittävät Roversin alueella kiekkoa pitkään mutta ei vaan tunnu pääsevän eteenpäin Rovers puolustaa erittäin hyvin ja tiiviisti mutta ensimmäinen erä pelattua tiukkaa vääntöä enemmän Mensojen erä mutta 0-1 Roversille

 

Maalintekijät ensimäisessä erässä.

Joq 1+0 , Storr 0+1 ja Ward 0+1

 

2 Erä

Toinen erä käyntiin

Mensat aloittavat vahvasti peli pyörii Roversin päädyssä

Storr yrittää avaa pitkää tavoitellesaan Joqia mutta Samila katkaisee ja kiekko mensoille

Hai odotti passia maalinedustassa mutta syöttöä ei tunnu tulevan Hai turhautuu kun mokke naurahtaa ja Hai töinäsee moken kumoon

samanaikaisesti toisessa päädyssä jo tapahtuu Ward kuskaa kiekon eteenpäin avaa Joqille hyvin laitaan 

Joq eteenpäin hyökkäyksessä nyt pyörii erittäin hyvin vuorostaan mensojen alueella Arola riistää kiekon laittaa Samilalle toiseen kulmaan Samila eteenpäin Haille  Hai tue kiekon Roversin päätyyn yrittää vetää b-pisteeltä mutta lihamuuri edessä kiekko liikkuu erittäin hyvin Roversien päädyssä Samila laittaa ränniin Klee ottaa kiekon tuo itse b-pisteen kaarelle NYT ON MENSOILLA PAIKKA JA HAI ISKEE MENSAT TASOIHIN KLEE N??KEE HAIN PITK??LT?? JA T??SS?? LOPPUTULOS !

1-1 Hai 1+0 Klee 0+1

Erittäin loistava hyökkäys Mensoilta mutta jatketaan peliä aloitus voitto Roversille, Rovers vie kiekon omaan päätyyn

Ward avaa Storrille STORR P????SEE B-PISTEEN KAARELLE STORRILLA HYV?? PAIKKA JA SINNE SE MENEE STORR KUITTAA MENSOJEN MAALIN VAIN 8 SEKUNTIA KERKESI EDELLISEST?? MAALISTA VIER??HT???? KUN STORR T??LL???? KIEKON TAKAKULMAAN JA VIE ROVERSIT J??LLEEN 1-2 JOHTOON!

 

1-2 Storr 1+1 Ward 0+1

 

Peli 1-2 

Hai tuo kiekon hyökkäys alueelle syöttää Arolalle Arola menettää kiekon viivassa mutta Samila paikkaa tilanteen HAI AVAA SAMILALLE MAALIN ETEEN MUTTA JUURI JA JUURI SAMILAN MAILAN YLI MENEE HAIN SY??TT?? Ward tuo kiekon hyökkäyspäähän mutta menettää kiekon ja jälleen mennään toiseen suuntaan. Arola avaa Haille pitkälle mutta ei saa kiekkoa haltuun Hailla mailakatkeaa ja kiekko pitkäksi! Mensat aloitus voitto Arola pyörii omassa päädyssä näkee Hain pitkältä HAI AVATAAN PUOLITTAISEEN L??PIAJOON MUTTA TOLPPA KOLISEE JA ER??LOPPUU. Tiukkaa vääntöä nyt ehkä Roversit saamassa pelistä kiinni tosin Roversit hyödyntää paikkansa hyvin ja puolustaa erittäin laadukkaasti Mensoilla tosin erittäin laadukasta kíekonkäsittelyä ja hyvin toimii hyökkäyspäädyssä.

 

3 Erä

Pelintilanne: 1-2 Maalin tekijät toisessä erässä Hai 1-1 Ja Storr 1-2!

 

 

Ja aloitus voitto Mensoilla Arola avaa Haille ylöspäin Hai ruuvaaa itseään eteenpäin yrittää vetää mutta Ward erittäin hyvin mukana tilanteessa Storr tuo kiekon hyökkäyspäähän syöttää WARDILLE HIENOSTI MUTTA MAALIVAHTI SAA JUOMAPULLONSA V??LIIN HUHUH SIIN?? OLI PAIKKA ROVERSEILLA LY??D?? VIIMEINEN NAULA ARKKUUN! Storr tuo kiekon hyökkäyspäähän Ward maalintaakse JOQILLE MAALIN ETEEN MUTTA TOLPPA KILAHTAA. Samila tuo kiekkoa ylöspäin nousee keskiviivan mutta Hai livahtaa paitsioon pelikatko. Storr kiekkoa ylöspäin Arola hyvin tilanteessa mukana riistää kiekon ja pelaa kiekon eteenpäin LOISTAVA SY??TT?? HAILLE MAALIN ETEEN MUTTA HAI EI SAA KIEKKOA HALTUUN! Peli pyörii Roversien päädyssä pelaajat ovat väsyneitä Mensat pyörittävät Arola hakee Kleelle syöttöä JA KLEELLE LOISTO PAIKKA JA SINNE MENEE KLEE TEKEE  JA MENSAT J??LLEEN TASOIHIN! Klee 1+1 Arola 0+1 Samila 0+1

Mensat hyökkää todella agressiivisesti mutt nyt saa Roversit paineen pois ja Storr kuskaa kiekkoa ylöspäin Storr laittaa Wardille laitaan mutta Arola saa mailan väliin Storr katkaisee Mensojen hyökkäyksen lyhyeen mutta niin myös Arola katkaisee Roversin pyristelyt Joq saa taisteltua kiekon hyökkäysalueelle kiekko pyörii kulmauksessa Joqilla edelleen kiekko laittaa taaksepäin ei saa haltuun kiekkoa ja aika kuluu ja peli päättyy tasan 2-2 tiukka peli Mensoilla enemmän paikkoja ja Roversit hyödyntivät paikkansa hyvin minä olen Lundi ja Elittiliigan studiosta kiittää ja kuittaa kiitos!

 

 

 

Tein tän vähän nopeesti puuttuu pilkut ja pisteet pahoittelut kaikista virheistä toivottavasti ymmärrätte tän vähän vitsinä kiitos!

Tietoja
Tuomari: Lundi
Lisätty: 20.02.2014 21:09
Viimeisimmät kohtaamiset
joukkueet tulos tuomari aika
Mensa Club FinlandMensa Club Finland vs. Arctica RoversArctica Rovers 2 - 2 Lundi 20.02.2014 21:09

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.