Derby OverloadDerby Overload - Outlaws 2-2

JONSKULI 1+1=2 ±0
Mos 1+1=2 ±0
Olofsson 0+0=0 ±0
V.Peltone (E) 0+2=2 ±0

A-lohkon ottelussa kohtaavat Derby Overload ja Outlaws. Taistelu pudotuspelipaikoista on molemmissa lohkoissa äärimmäisen kovaa, joten luonnollisesti nytkin tärkeistä pisteistä pelataan. Pitemmittä puheitta, kiekko jäähän.

1. erä

01:07 Friistail on lähellä pistää kiekon vanhanaikaisella sisään, Outlawsin maalivahti venyy kuitenkin ilmiömäiseen patjatorjuntaan.
04:03 Friistaililla loistopaikka, V.Peltone blokkaa kuitenkin komeasti.
04:12 Saman hyökkäyksen aikana Chooserilla ilmiömäinen paikka, timanttinen rällätorjunta nähdään kuitenkin Outlawsien maalivahdilta. "What a save!" -huudot kaikuvat Outlawsien fanikatsomosta.

Parhaat paikat nähtiin Derbyjen toimesta, loistavan maalivahtipelin ja uhrautuvan blokkauspelin ansiosta kuitenkin maalittomasta tilanteesta toiseen erään. Puolustajakaksikolla Jossu - V.Peltone molemmilla varmasti vähintään puolen tusinaa mustelmaa tässä vaiheessa.

2. erä

01:15 0-1 kalle55 (Sailor, V.Peltone) Sailor laukoo b-pisteen tuntumasta ja Outlawsin uusi värväys kalle55 lyö irtokaran sisään! Outlawsien Erik Karlsson, V.Peltone pisti tähän maaliin loistavan avauksen.
04:17 1-1 Friistail Herra poraa tyylikkäästi Outlawsien puolustuksen läpi ja ujuttaa patjan alta kiekon maaliin.
05:01 2-1 Tun (Chooser) Tun heittää kiekkoa maalille ja taisi Friistaliin kypärän kautta kimmota kiekko maaliin. Kuitenkin Tunille merkitään tämä maali.
05:52 2-2 Sailor (kalle55, V.Peltone) Peltsi näyttää jälleen timanttista pelisilmäänsä, upea avaus kallelle joka pelaa kiekon Sailorille ja BOOM, peli on tasan.

Hiukan tasaisempi oli tämä erä, lievästi Derbyn komennossa kuitenkin tämäkin erä mentiin. Tasatilanteesta 2-2 kolmanteen erään.

3. erä

00:30 kalle55 pääsee kokeilemaan b-pisteeltä, ei kuitenkaan maalia.
03:33 kalle55 kokeilee jälleen b-pisteeltä, laukaus kuitenkin suoraan kohti Derbyn maalivahtia.
04:48 Derbyllä loistava paikka siirtyä johtoon, Peltsi blokkaa kuitenkin hienosti Tunin yrityksen.

Näin on tämä ottelu saatu päätökseen, lopputulos 2-2 ja pisteet jakoon.

Ottelun tähdistö:

*** V.Peltone Hyvää kiekollista peliä ja toistakymmentä laukauksen blokkausta. Varmasti useita mustelmia jäi muistoksi tästä ottelusta.

** Friistail Loistavaa peliä etenkin hyökkäyssuuntaan. Teki käytännössä molemmat Derbyn maalit, mutta kun kiekko.tk ei ohjureita tunnista niin herralle merkittiin vain toinen maaleista.

* kalle55 Ensiesiintyminen liigajäillä Outlawsin paidassa sujui kaikin puolin hienosti, paikkoja oli tehdä useampikin maali.