Tilastot

Rowdy RascalsRowdy Rascals - ObsessiveObsessive 3-3

Tehopisteet

Rowdy RascalsRowdy Rascals
Anette (E) 3+0=3 ±0
Duna (E) 0+3=3 ±0
Rowdy (E) 0+3=3 ±0
Wyp (E) 0+0=0 ±0

ObsessiveObsessive
AAAAAAAAA 1+1=2 ±0
Groovy 2+0=2 ±0
jbo 0+1=1 ±0
Muzzin 0+1=1 ±0

Raportti

Tänään nähdään mielenkiintoinen ottelu kahden kovan joukkueen välillä, ensimmäistä kertaa eliittiliigakaukaloissa toisensa kohtaavat Rowdy Rascals ja Obsessive.

<img src="http://i.imgur.com/vNmJmzK.png" alt="" /><span style="text-decoration: underline;">KAINALOITANI KUTITTAA - KUMPI VOITTAA?!</span><img src="http://i.imgur.com/XOVeNa5.png" alt="" />

 

 

 

 

1. Erä

 

Mielestäni Obsessive lähtee otteluun ennakkosuosikkina liikkeelle, mutta kaikki mahdollisuudet Rowdy Rascalsien voittoon ovat ehdottomasti olemassa.

Ottelu alkaa perinteisesti hieman hitaanoloisella temmolla, molemmat joukkueet mittailevat toisiaan. Status Quon rikkoo ensimmäisenä Duna joka riistäytyy puolittain läpi, mutta ei saa veivattua kiekkoa etukulmasta.

Uskomattoman siniviivapommin meille tarjoaa Groovy! Groovy huomaa pienen raon maalivahdin ja tolpan välissä, eikä jätä laukomatta! SINNE UPPOAA! Uskomaton veto pamahtaa ylänurkkaa, hienoin näkemäni veto tällä kaudella!

 

0-1 Groovy (1+0) Jippo (0+1)

 

 

 

 

Rowdy Rascals ei lyö vittaita tiskiin yhden osuman jälkeen vaan kavennus syntyy vain 40 sekunttia edellisestä! Rowdy avaa Dunalle joka siirtää kiekkoa Anettelle. Anette ei erehdy avapaana häämöttävästä etukulmasta ja b-pisteen tuntumasta lähtenyt veto humisee Obsessive maalivahdin ohi.

1-1 Anette (1+0) Rowdy (0+1) Duna (0+1)

 

Kovaa karvaamista Rowdy Rascalseilta jotka ottavat pelin hallintaansa. Petrell yrittää tahdittaa joukkueensa peliä pelaamalla rauhallisesti, mutta niin kovaa vain on prässi ettei syöttöpaikkoja aukea.

 

Petrell noukkii kiekon maalivahdilta, pyörähtää ympäri, jimi vie kiekon maalivahdille ja Groovy heittää vanhanaikaisella Obsessiven taas johtoon!

 

1-2 Groovy (2+0) Jimi (0+1) Petrell (0+1)

 

Erä päättyy Dunan tolppalaukaukseen b-pisteeltä. Viime sekunnin maali ei ollut kaukana.

 

 

 

2. Erä

 

Obsessive saa hallinnan otteluun heti erän alusta, mutta Rowdy Rascalsin kiekollista peliä on vaikea pysäyttää ja vastahyökkäyksistä saadaan jatkuvasti vaarallisia vetoja. Rowdy Rascals pelaa järkevästi tällä hetkellä vetäytyen kolmella miehellä tukkimaan keskialuetta. Varmasti edellisen erän 1-2 osuma opetti muistamaan Obsessiven vastahyökkäysten vaarallisuuden.

Rowdy Rascals painaa ja painaa päälle, mutta Obsessive puolustuksen ohi ei päästä todellisille maalintekopaikoille.

Rowdyjen hyvä keskittyminen alkaa taas rakoilemaan ja Obsessive saa taas kiekollista hallintaa aikaiseksi! T??ST?? HUOLIMATTA VAARALLINEN KESKIALUEEN RIISTO DUNALTA SHOKEERAA KATSOMON! Petrell on voimaton, kun 3vs1 hyökkäys pelaa kiekon takaisin Dunalle joka laukoo... kiekko jää pomppimaan maalille mutta jälleen Anette siirtää sen lopulta tyhjään häkkiin.

2-2 Anette (2+0) Duna (0+2) Rowdy (0+2)

 

Toinen erä päättyy näihin lukemiin

 

 

 

 

3. Erä

 

Mitä tulee tapahtumaan!? Kuka korjaa potin? ONKO SAVOLAISISTA SUOMEN MESTAREIKSI!? Näitä kysymyksiä pohtiessamme kolmas erä on jo hyvässä vauhdissa.

Erä alkaa vauhdikkaasti Dunanlagatessa päin seinää. Lieneekö idle kyseessä vai tapahtuiko loukkaantuminen? Erän uusimisesta on jo puhetta - loukkaantuminen lienee vakavaa. Jippo puhuu siskon olevan aina päällä tai jotain, mutta erän uusinta haaveista luovutaan kun 58s pelattu.

 

Duna tekee maagisen comebackin ja saa yleisön villiintymään. Tämä nuori puolalaissyntyinen kalatehtailija on kuitenkin voimaton kun jimi (1+1) laukoo kiekon Rowdy Rascals verkkoon!!! Maali on jimille tämän pelin ensimmäinen ja tulee tärkeään paikkaan! Komea hyökkäysalueen riisto ja siitä tykitys vastakkaiseen nurkkaan ei jätä ketään kylmäksi.

2-3  Jimi (1+1)

 

 

 

 

Jippo pelaa ovelasti itsensä maalivahdin alueelle, joka säästää Rowdy Rascalsit uudelta takaiskulta. Tilanne jatkuu aloituksesta suoraan pitkällä kiekolla.

JA EI OLE OBSESSIVE MAALI T??N????N NIIN TURVALLISESTI VARTIOITU KUIN ON TOTUTTU!! DUNA P????SEE PUOLITTAIN L??PI, MUTTA LAUKAUS KULMAAN EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ONNISTU! EIK?? ASIAA AUTA Wypin tolppalaukaus.

 

WYP AVAA DUNAN J??LLEEN VAPAAKSI MMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUTTAAAAAAAAAAAAA B-piste laukaus painuu metrejä ohi.

 

 

 

ANETTE RANKAISEE KESKELT?? JA KAUKAA! Omassa maskissa seisova Obsessive puolustus ei voi kuin vain katsoa vierestä kuin kaljapullonkorkuinen veto sihahtaa maalivahdin ja puolustajien ohi verkkooooon. TILANNE 3-3!!!!

3-3 Anette (3+0) Duna (0+3) Rowdy (0+3)

 

 

 

 

<span style="text-decoration: underline;">Tähdistö</span>


Kaksi oli ylitse muiden tässä kamppailussa - tuloksesta molempi joukkue saa kiittää kivenkovia viimeistelijöitään.

 



*** Anette -
uskoi loppuun asti ja tasoitti ottelun HATUT H??NELLE!!!

*** Groovy - Siniviivalta niin upea pommi, joka oli Obsuille elintärkeä!

* - Rowdy Rascals joukkuehyökkäys - Hyvää aktiivista kiekonsiirtelyä, mutta lyhytaikaisiakaan nukahduksia ei sovi Obsessiveja vastaan sattua (puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä).

Tietoja
Tuomari: Gorim
Lisätty: 04.12.2013 23:10

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.