jbo 2+0=2 -1
Virkiä (E) 0+1=1 -1

Jippo kaipas revanssia Derbystä ku ne just nappas semmosen 9 neliösentin pinta-alallisen päänahkaa suoraan päälaelta. Pälvikalju muistuttaa tällä hetkellä Tenkratin vastaavaa.

1. erä:

1-0 Chooser - tunaroi ensiks avopaikan ja sitten karvaa kiekon pois ois oneki ollu mutta ahne gay ja vetää ite takanurq aivan maalin edestä, maalivahti pudistaa päätään puolustuksen vuotavuudesta

1-1 Jippo (jimi-virg) - virg pistää paikan jimille alapisteelle jimi vetää maalivahti paskantaa kiekon ja jippo siellä innoissaan rämpää kiekon tyhjiin, ainoa kunnon paikka obseilla ja siitähän ne tg.

tööt
Joo, Derbyt sai erässä kourallisen hyviä maalipaikkoja mutta vaan yks maali aiai

2. erä:

1-2 Jippo - Chooserin niskavippi obsen siniviivalla onnistuu yhtä hyvin ku jenkkien hyökkäys vietnamiin jippo karvaa kiekon 3v2
tilanne obseille mistä kakkakeskitys luukulle ja siellä taitaa groovy olla rouhimassa mutta tuloksetta ku maali menee jipolle

tööt no joo nyt kyl tais derbyn peli kestää vaan 6min, alko muuttumaan melekoseks havaijisurffailuks tämä paras paikka ehottomasti
jipolla joka yläb:ltä pääs tirvasemaan erän alkuhetkillä kuitenkin maalivahti torju korvalehdellä ja sitä paikataan tässä erätauolla. Katsomon kinastelut kiinnostaa 150x enemmän kuin itse peli