Huskit kiittää ja kuittaa

Lehdistötiedote

Koirajoukon taival tulee vihdoin jonkinlaiseen päätökseen. Vanhat koirat lisääntyvät, joten tilaa ja aikaa nettikääkälle jää minimaalisen vähän. Eli ei ollenkaan. Jotkut alkuperäisestä rosterista saattavat vielä jatkaa toimintaa, joten ottakaa hyvät ihmiset yhteyttä Sneaky hahmoon, mikäli koiravaljakon vetäminen kiinnostelee. Kesä tekee tulojaan ja jotain kiekkocuppiakin jotkut haluavat pelata. Vai mentäiskö mieluummin terassille ja palataan syksyllä taas sateisten iltojen saatossa näyttöpäätteen ääreen?

Matka tähän asti on ollut mahtava. Huskeista sai lopulta ihan kiekon ulkopuolellekin uusia ystäviä. Tällä jengillä pelihuumoria löytyy ja jonkin verran pelillistä taitoakin. Peliin mukautuminen oli yllättävän helppoa, toki rento ilmapiiri ja faijamainen käyttäytyminen sai miehen palaamaan iltaisin hallille.

Kiitos kaikille vastustajille kaudesta. Vääntö oli tiukkaa ja sopivan tasaista. Erityisesti suuret kiitokset joukkueelle Obsessive. Pleijarisarja meni Obsujen hyväksi 3-1. Vääntö oli kuin olisi finaalisarjaa pelattu. Tuskin koskaan ollaan pelattu 4. jatkoaikaa, että saadaan pelissä edes yksi maali tehtyä. Jokainen pelaajista saa varmaan käydä lääkärissä näyttämässä rannettaan ja psykiatrilla laittamassa taas pääkoppa kuntoon henkisen ryöpytyksen takia. Saadaan taputtaa itseämme ja vastustajaa olalle siitä, että jaksettiin painaa täysillä loppuun asti.

Katsotaan muutaman vuoden päästä, kun tilanne antaa taas myöden palata sitoutuneemmin kiukkuteeveen pariin, mikäli kyseistä peliä on enää olemassa silloin. Nyt on kuitenkin aika ripustaa liiga/dirrehokkarit naulaan.

Allekirjoittaneelta kiitokset ja hei hei. Autoplayssa nähdään silloin tällöin. Comebäkkiä odotellessa'

Kiitos Siberian Huskies!

-Jurro/Juhani/Puhdas/Cicero/Raiden/Teräsmies

Tietoja
Kirjoittanut: Jurro
Joukkue: Siberian HuskiesSiberian Huskies
Julkaistu: 13.05.2024 10:58
Luettu: 258 kertaa

Kommentit (3)

rati, 13.05.2024 11:11

Kiitos Jussi, sulle löytyy aina paikka sydämesäni <3

 

 

 

Sloggi, 13.05.2024 11:22

Nähää naantalis!

Osku, 13.05.2024 11:34

Nähää naantalis!

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.