''Huijaamalla 2. divariin'' -vastalause managerin kopista

Lehdistötiedote

Breakn' A Sweat on heti kauden alussa valmis kohtaamaan uudet joukkueet 2divisioonassa. Toivottavasti heikosti menneet karsinnat antavat lisäpotkun alisuoriutuneelle seuralle.

Paskamyrskyn keskeltä värvätty Hyökkääjä saq on vakuuttunut lunastamaan pelipaikkansa kakkosdivarissa. Organisaatio  on vakuuttunut siitä, että hänellä on tarvittavat taidot ja intohimo lunastaa pelipaikkansa tiukassa sarjassa. -Näin kommentoi joukkueenjohto uzi.

Viimeaikainen myrskyisä sää ei ole hidastanut joukkueen valmistautumista tuleviin otteluihin. Päinvastoin, se on vain lisännyt heidän päättäväisyyttään ja motivaatiotaan näyttää, mitä he ovat todella kykeneviä tekemään kentällä. Tarkoituksena on koventaa kilpailua ja antaa kakkosdivisioonalle uudet kasvot ja imago.

 

Haluammekin esitellä muutaman pelaajan tässä kohti:

uzi: joukkueen kasvot ja kapteeni, joka on valmis ottamaan vastuuta kentällä ja sen ulkopuolella. uzi kommentoi asiaa seuraavanlaisesti: Olen valmis luomaan joukkueelleen peli-identiteetin, jossa raastetaan ja pelataan puolustuksen kautta. Pistepörssin kolmonen tulevana kautena.

Moska: Puolustuksen kulmakivi Kukkoslassemaisella habituksella omaava rohkelikko. Ei pelkää luoteja ja on valmis ottamaan vastuuta myös hyökkäyspäässä. Kärkikandidaatteja voittamaan paras puolustaja palkinnon.

dye: joukkueen paras hyökkääjä, omaa kikat ja suun soiton. Ei pelkää ottaa myöskään pelikieltoa, jos siitä on joukkueelle hyötyä. Pystyy latomaan kaappeja ylähyllylle ja laittamaan passinpaskaa milloin mistäkin. Lyhyesti siis: dye > ahonen

dnz: Rähisevä rakkiukko, joukkueen paras pelaaja, joka käyttäytyy aina herrasmiesmäisesti. Kokenut, mutta silti janoa kilpailla nuorien keskellä. Toimitus ei tavoittanut häntä ennen pelejä.

saq: hätävärväyksenä joukkueeseen hankittu pelaaja, joka pelaa ainoastaan pakolliset pelit. Pitää huolta kunnostaan ahkeralla puolustuspelaamisella, mutta harvoin lähtee ensimmäisenä hyökkäämään. Joukkue uskoo läpimurtoon tällä kaudella.

 

"Breakn' A Sweat on sitoutunut kilpailemaan kovatasoisessa sarjassa ja taistelemaan paikastaan pudotuspeleissä tällä kaudella", kommentoi joukkueen kapteeni. "Olemme valmiita näyttämään, että meillä on tarvittavaa henkeä ja taitoa menestyäksemme."

Toivomme, että fanit ja tukijamme jatkavat kannustustaan, kun joukkueemme valmistautuu kohtaamaan haasteet ja tavoittelemaan menestystä kentällä. Haluamme olla samalla mukavin ja vittumaisin joukkue vastustajille samaan aikaan.

Haluamme myös haastaa jopa röyhkeästi toimivan ostojoukkue Dusted Pepen imagokyselyssä. Näin saamme asiallisuutta ja yhteisöllisyyttä ankeaan kiekkoteekoo nykymaailmaan, jossa on paljon vastakkain asettelua. Lisäksi julistamme Napapiirin Sankarit todella vastenmieliseksi seuraksi, joka pyrki hyötymään keinottelulla karsinnoissa saamaan liigajoukkue Confusionin parhaan pelaajan ahosen joukkueeseen. Toimistolta saatu uzi kommentoi asiaa seuraavanlaisesti: "Emme halua ottaa kantaa heidän pelaajavalintoihinsa, mutta selvästi heitä ei kiinnosta kiekkoteekoon upea ilmapiiri vaan halusivat saada kasaan myrkyllisen ja ylivoimaisen joukkueen huijaamalla johtokuntaa." 

 

"Kilpailussa voittavat ne, jotka kentällä taistelevat, ei ne, jotka toimistossa istuvat."

 

Etsimme myös uusia pelaajia: 

Yhteystiedot tiedusteluja varten:

Breakn' A Sweat Sähköposti: info@breaknasweatkiekko.tk Puhelin: +358 123 456 789

Tietoja
Kirjoittanut: virgin
Joukkue: Breakn' A Sweat
Julkaistu: 06.03.2024 20:02
Luettu: 539 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.