Napapiirin Sankarit lehdistötiedote 1.0

Lehdistötiedote

Napapiiriltä kajahtaa!

Historialliseen karsintalohkon kärkisijaan yltänyt Napapiirin Sankarit on törmännyt viimeisten vuorokausien aikana keskusteluissakin esiin tulleisiin ongelmiin pelaajamarkkinoihin liittyen, jotka ovat aiheuttaneet myös NaSan toimistolla hiusrajan vetäytymistä. Pelejä pitäisi pelata, mutta hyökkäyskalusto on puutteellinen. Organisaatio onkin pitänyt palaveria palaverin perään, joissa piirtotaululla on pyöritelty samoja kysymyksiä:

”kuinka pelata neljällä puolustajalla?” 

”kenet saadaan siirtää?” 

”tässäkö tää oli?”

”kyssäkaali?”

Mutta kuin feenikslinnun lailla myös tämän tarinan Sankarimme nousevat jälleen tuhkista ja kyseinen pienehkö piiri onkin lanseerannut yhteishengessä motokseen ”Napapiiri kestää”.

Yhteistuumin nostimme esiin myös kolme pointtia:

1.      Täytyy luoda jatkuvuutta ja kestävyyttä

2.      Maine ja omatunto. Omatunto on paljon tärkeämpi, että tiedät sentään mitä on sisällä

3.      Tietoa, taitoa ja rohkeutta 

 

Täten ryhmämme ehkä jo kytevä hiillos oli puhallettu jälleen täyteen liekkiinsä, joka oli täynnä tarmoa ja uskoa. Vallankumouksellisen aatteemme peruskivi oli siten valettu. Emme silti voineet päästä pakoon alkuperäistä dilemmaamme: ”Napapiirin Sankarit, onhan se hauska, mutta mä kysyn kuka? kuka?” 

Tommy Tabermann on aikoinaan lausunut ”Ihmeitä ei pidä odotella, ihmeitä pitää tehdä” ja varsinainen ihme saatiinkin aikaiseksi. Toistaiseksi valtaosalle kiekkoväestä ehkä hieman tuntemattomampi hyökkäyspään ase on saatu osaksi jo kulttimaineeseen kiirinyttä organisaatiotamme – ParaSanni

Seuraavaksi ääneen pääsee itse henkilö.

”Mitä odotat tulevalta kaudelta ja miksi juuri Napapiirin Sankarit?”

-          Tässä kaudessa on suuren urheilujuhlan tuntua ja ilmassa taikaa, joten odotukset ovat korkealla. Tulevalta kaudelta odotan ennen kaikkea menestystä ja onnistumisen kokemuksia. Napapiirin Sankarit on joukkue, jonka riveihin kuuluminen on ollut ykköstavoitteeni pelaajauran ensihetkistä lähtien.

”Kuinka paljon sinulla on kokemusta kiekko.tv:n parissa ja mitkä ovat vahvuutesi kentällä?”

-          Harjoitteluohjelma on lähestulkoon suoritettu ja ainakin kaksi kertaa olen seurannut huippupelaajien otteluita katsomon puolelta. Vahvuutena tulee olemaan ns. boksin ulkopuolelta tuleminen, joka tuo peliin aivan uusia mooveja ja yllättäviä, ennennäkemättömiä liikkeitä.

”Onko sinulla mitään pelipäivän rutiineja?”

-          Peliin loggaaminen lähinnä.

”Mottosi ja terveiset kannattajille?”

-          Kun tuulee, puut heiluu. Kannattaa tulla paikan päälle seuraamaan huippukiekkoa ja aistimaan eeppinen tunnelma jäällä, toki osallistuahan voisi myös esim. tukemalla pelaajia taloudellisesti.

”Kiitos ja takaisin yläkertaan!”

toim. huom. – haastattelusta poistettu henkilön tilinumero yksityisyyden suojelemisen vuoksi.

 

Mielestämme tämä pelaajavärväys vahvistaa esiin nousseita pointteja, sekä vahvistaa joukkueemme identiteettiä. Tämänkertainen lehdistötiedotteemme päättyy tähän, mutta suosittelen pysymään kanavalla, sillä lisää on luvassa.

#NASAMANIA

#NASALUTION

-Marienbad

Tietoja
Kirjoittanut: Arya
Joukkue: Napapiirin SankaritNapapiirin Sankarit
Julkaistu: 06.03.2024 17:14
Luettu: 478 kertaa

Kommentit (1)

Tansu, 07.03.2024 01:16

Olipas nasevaa, tykkäsin tyylistä. Marienbadilla on selvästi lahjoja tuohon kirjotteluun. Jäämme innolla odottelemaan seuraavaa lehdistötiedotetta

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.