Munkkien mietteet

Lehdistötiedote

No avataas nyt vähä... Viime marraskuussa hyvän ystävän kuoleman jälkeen muistin yhtäkkiä kiekko.tk:n olemassa olon ja päätin kokeilla kirjautua sisään.. Nickiä ei ole olemassa, ok. Arkistoon ja nickit kasaan. Lähes samalla silmänräpäytyksellä on tullut notea Sanelta, joka kysyy pelaamaan Munkkeihin. Kuulemma vanhat kiekonpariin palaavat pelaajat on erityisen tervetulleita. Hypätään messiin, ihan kiva. Viime peleistä onkin vierähtänyt vuosia.

No se siitä miksi tätä olen nyt kirjottamassa. Ajatuksena olisi kuitenkin kertoa hieman joukkueen fiiliksistä.

Odotettu, mutta yllättävä mahdollisuus 1.Divariin nousemisesta avautui, kun Munkit pääsi mukaan karsintoihin. Joukkueen sisällä asenne oli hyvä ja ykköseen oli päätetty myös nousta. Mahdollisuus kolmen nousijan kautta oli erinomainen. Pelattiin yhdessä ja läpi karsintojen esitettiin vahvaa osaamista. Onhan meillä hyvä kokoonpano. Noustiin ykköseen lohkon toisina ja päätettiin, että ensi kaudella otetaan tosissaan... Noh, niin ei käynyt. Ehkä yllättävienkin seikkojen johdosta ei koko kaauden aikana olla yhdessä pelattu harjoitusotteluita kun maksimissaan 4. Puolet kkp pelaajista nyvitään peleihin viikon tauon jälkeen kylmiltään ja tulos on ollut sen näköistä. Ennen kautta olleet puheet ajautuivat roskakoriin. Podcasteissa esiin nostettu neelix on ollut koko kauden etsimässä kissaansa, mutta onneksi kissa on nyt turvassa ja voi hyvin.

Noh kautta on vielä jäljellä. Alunperin tavoitteena ollut pleijaripaikka alkaa livetä käsistä, mutta kun kerran on ykköseen päästy niin taistellaan nyt ainakin siitä paikasta. Mieli on silti positiivinen. On kiva pelata kun on niin mukavia ukkoja tässä hommassa mukana. Esittäytyminen divarissa ei ehkä ollut se mitä toivoimme, mutta jatkossa olemme varmasti vahvempia. Kerrottakoon verhojen takaa, että jopa Karjis on käynyt väläyttelemässä olemassa olollaan kun asunto on saatu myytyä. Kunhan ei kertoisi emännälle paljon jäi oravannahkoja käteen niin miestä saattaisi nähdä kiekonkin puolella jatkossa?

Kiitos kaikille vastustajille ja kaikille jotka jaksaa edelleen nähdä vaivaa tämän mahtavan pelin pyörittämisen eteen. Munkit kiittää!
-Bullet
 
 
 

 

Tietoja
Kirjoittanut: Hapu
Joukkue: Wanhainkodin MunkkiWanhainkodin Munkki
Julkaistu: 21.04.2022 21:34
Luettu: 514 kertaa

Kommentit (1)

abso, 23.04.2022 10:03

Rip

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.