1. jakson deadlineen 2 päivää, 18 tuntia (Liiga & 2. div 6-12 ottelua, 1. div 5-10 ottelua)

The Unit

Lehdistötiedote
Hyvät naiset ja herrat,

Olikin jo korkea aika tehdä toiminnastamme vieläkin virallisempaa.

Tervetuloa seuraamaan siis The Unitin ensimmäistä julkista lehdistötiedoitetta.


Joukkue palasi osittain kansan yllyttämänä Superliigan 1. divisioonaan kaudelle 2/19. Nyt runkosarja on saatu paketoitua, jossa joukkue koki kautensa aikana melkoisen ylä- ja alamäen. Ensimmäisen jakson aikana joukkue pelasi tilastojen valossa sarjan tehokkainta hyökkäystä. Seitsemässä ottelussa lauottiin yhteensä 104 kertaa, joissa tehden peräti 32 maalia. Kyseessä oli siis muihin nähden ylivoimainen 30:n maalintekoprosentti. Toisen jakson erityismaininta menee taas sankarimaalivahdillemme Juha Metsolle. Juha, joka haarojaan verisesti venyttäen piti joukkueensa tällä kertaa sarjan toisiksi parhaimpana puolustamisessa, kun mitataan maalien päästämistä omaan päätyyn. Kaikki oli valmista jatkoa ajatellen. Pöytä oli tosissaan katettu. Sitten jotain peruuttamatonta tapahtui.

Runkosarjan päätteeksi joukkue sijoittui sarjansa seitsemännelle sijalle. Se on sanomattakin selvää, että tulos ei miellytä ketään. Ei joukkueenjohtoa, pelaajia, eikä varsinkaan myös faneja. Pahoittelut siitä. Ensi kausi luvataan faneille hintaan -25% (raiq, Pasiphae -50%).

Kukaan ei voittanut kilpailuamme Instagramin puolella, jossa veikattiin häviöittemme lukumäärää runkosarjassa. Reiluna yhteisönä The Unit kuitenkin palkitsee lähimmäksi veikanneen räikeän kiekko-persoonan welun kahdella pelimerkillä. Welu veikkasi lukumäärää 10 ja oikeaksi saldoksi kertyi siis 12 ottelua. Se siitä markkinoinnista, jatketaan pressiä.

’’Mihin loppui alkukauden lento?’’, ’’Oliko se vain tilapäinen pyrähdys?’’, kaikuu toimittajien viiltävät kysymykset auditoriossamme. No, sen kummemmin päätä raapimitta vastauksia löytyisi melkein joka sormelle, toteaa vakavana purkkaa jauhaen joukkueen keulahahmo ja pitkäaikaisena kapteenina tunnettu Deal.

Kokonaisuudessaan joukkueenjohto pitää runkosarjasuoritustaan heikkona - parempaankin olisi rahkeet paperilla riittäneet. Liian usein ''helppoja'' pelejä mentiin valitettavasti häviämään. Kun suurinta ongelmaamme kysyttäisiin, kertoisin tuosta tietynlaisesta epäaktiivisuudesta. Nimittäin se tärkein unohtu, yhteinen harjoittelu. Harjoitusotteluita pelattiin yhdessä liigakokoonpanolla korkeintaan muutama viikossa, nekin krapulassa tai jossain pöhnissä sunnuntaisin, välillä kännissäkin. Kuinka usein oikean elämän jääkiekkoilijat harjoittelee yhdessä? No v*ttu nopeasti laskettuna ainakin yli 10 kertaa ajallisesti enemmän kuin me. Tämän johdosta perusvirettä ei vaan yksinkertaisesti löytynyt enää joukkueelta. Mainittakoon vielä, että tätä tekosyytä ei pidä sekoittaa muuhun pelaajistoomme, joka tällä hetkellä harjoitusotteluissa antaa hyvän vastuksen lähes kaikille vastustajilleen, paitsi kuitenkin Superliigan hallitsevalle mestarille Kamloops Blazersille.

Kuten Superliigan Podcastissa joku johtokuntalainen totesi, että tätä peliä ei vaan enää yksinkertaisesti pelata menestyvästi vuonna 2019, mikäli tekemiselle ei löydy rutiinia. Kuka tahansa joka ei ole päätänsä jo pilalle impannut, voi varmasti samaistua tähän. Ellet siis ole hari tai Jebsu. Hyvänä esimerkkinä voidaan nostaa entisen kestomenestyjän Impactin tämän kauden kehno esitys. Nykypäivänä peli on raaempaa, mikään ei tule ilmaiseksi. Toki elämää on siis muuallakin kuin neljän seinän sisällä kiekossa. Hyvä niin. Mutta meneekö vähäisen vapaa-ajan puitteissa CSGO joka v*tun kerta Kiekon primetimen edelle kesken liigakautta?

Joo, peliähän tämä vain on ja olemme kaikki kuitenkin ihmisiä. Ei tässä oikeasti kukaan niin tosissaan ole, etteikö voisi anteeksi antaa. Silti joukkue kaipaa jatkossa intohimoisempaa ja määrätietoisempaa tekemistä piiriinsä.

Nyt pudotuspelikierroksen alkaessa joukkue valmistautuu esimerkiksi saunomalla ja kirjojen lukemisella Jerusalemin kylmään suihkuun.

Peace

Tietoja
Kirjoittanut: Deal
Joukkue: The Unit
Julkaistu: 29.04.2019 20:45
Luettu: 681 kertaa

Kommentit (1)

raiq, 29.04.2019 20:59
Kiitos alennuksesta, hieno mies, hieno joukkue. Beanssin sisarjoukkueelle täysi tuki täältä kesälaitumilta.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.