Lehdistötiedote

The Unit

Hyvät naiset ja herrat,

On korkea aika tehdä toiminnastamme vieläkin virallisempaa.

Tervetuloa seuraamaan siis The Unitin lehdistötiedoitetta numeroa 14.


Joukkue palasi osittain kansan yllyttämänä Superliigan 1. divisioonaan kaudelle 2/19. Nyt runkosarja on saatu paketoitua, jossa joukkue koki kautensa aikana melkoisen ylä- ja alamäen. Ensimmäinen jakso sujui odotuksiimme nähden erittäin hyvin. Tilastojen valossa pelattiin sarjan tehokkainta hyökkäystä. Seitsemässä ottelussa lauottiin yhteensä 104 kertaa, joissa tehden peräti 32 maalia. Kyseessä oli siis ylivoimainen 30:n maalintekoprosentti. Toisen jakson erityismaininta menee taas sankarimaalivahdillemme Juha Metsolle. Joukkuelaittensa kesken kutsuttava Juha98 onnistui haarojaan verisesti venyttäen pitämään joukkueensa tällä kertaa sarjan toisiksi parhaimpana puolustamisessa, kun mitataan maalien päästämistä omaan päätyyn. Kaikki oli valmista jatkoa ajatellen. Pöytä oli tosissaan katettu. Sitten jotain odottomatonta tapahtui.

Runkosarjan päätteeksi joukkue sijoittui sarjansa seitsemännelle sijalle. Se on sanomattakin selvää, että tulos ei miellytä ketään. Ei joukkueenjohtoa, pelaajia, eikä varsinkaan myös faneja. Pahoittelut siitä. Ensi kausi luvataan vakkareille hintaan -25% (raiq, Pasiphae ja pasi851 -50%).

Kukaan ei voittanut kilpailuamme Instagramin puolella, jossa veikattiin häviöittemme lukumäärää runkosarjassa. Reiluna yhteisönä The Unit kuitenkin palkitsee lähimmäksi veikanneen kiekko-persoonan welun kahdella pelimerkillä. Welu kokeili onneaan numerolla 10 ja oikeaksi saldoksi kertyi siis 12 ottelua. Se siitä markkinoinnista, jatketaan pressiä.

’’Mihin loppui alkukauden lento?’’, ’’Oliko se vain tilapäinen pyrähdys?’’, kaikuu toimittajien viiltävät kysymykset auditoriossamme. No, sen kummemmin päätä raapimitta hyviä vastauksia saataisiin melkeen joka sormelle, toteaa vakavana purkkaa jauhaen joukkueen keulahahmo ja pitkäaikaisena kapteenina tunnettu Deal.

Kokonaisuudessaan johto pitää tosiaan runkosarjasuoritustaan heikkona - parempaankin olisi rahkeet paperilla riittäneet. Useita helppoja pelejä hävittiin. Kun suurinta ongelmaamme kysyttäisiin, kertoisin tuosta tietynlaisesta epäaktiivisuudesta. Nimittäin se tärkein unohtu, yhteinen harjoittelu. Harjoitusotteluita pelattiin yhdessä liigakokoonpanolla korkeintaan muutama viikossa, nekin krapulassa tai jossain pöhnissä sunnuntaisin. Välillä kännissäkin. Monta kertaa oikean elämän jääkiekkoilijat pelaa viikossa yhdessä? No v*ttu nopeasti laskettuna ainakin yli 12 kertaa ajallisesti enemmän kuin me. Tämän johdosta perusvirettä ei vaan yksinkertaisesti löytynyt kaikilta. Koita siinä sitten yhteen hiileen puhaltaa hioen jonkinlaisia p*skoja taktiikoita. Mainittakoon vielä, että tätä tekosyytä ei pidä sekoittaa muuhun pelaajistoomme, joka tällä hetkellä antaa hyvän vastuksen lähes kaikille vastustajilleen, paitsi Superliigan hallitsevalle mestarille Kamloops Blazersille.Kuten Superliigan Podcastissa joku fiksu johtokuntalainen totesi, että tätä peliä ei vaan enää yksinkertaisesti pelata menestyvästi vuonna 2019, mikäli tekemiselle ei löydy rutiinia. Kuka tahansa joka ei ole päätänsä jo pilalle impannut, samaistukoon tähän. Ellet siis ole hari tai Jebsu. Hyvänä esimerkkinä voidaan nostaa entisen kestomenestyjän Impactin tämän kauden kehno esitys. Nykypäivänä peli kun on raakaa, mikään ei tule ilmaiseksi. Toki elämää on siis muuallakin kuin neljän seinän sisällä kiekossa. Hyvä niin. Mutta meneekö vähäisen vapaa-ajan puitteissa CSGO joka v*tun kerta Kiekon primetimen edelle?

Joo, peliähän tämä vain on ja olemme kaikki kuitenkin ihmisiä. Ei tässä oikeasti kukaan niin tosissaan ole, etteikö voisi anteeksi antaa. Silti joukkue kaipaa jatkossa intohimoisempaa ja määrätietoisempaa tekemistä piiriinsä.

Nyt pudotuspelikierroksen alkaessa joukkue valmistautuu esimerkiksi saunomalla ja kirjojen lukemisella Jerusalemin kylmään suihkuun.

Kirjoittanut: The Unit
Julkaistu 29.04.2019 20:45
Luettu: 469 kertaa

Kommentit
raiq 29.04.2019 20:59
Kiitos alennuksesta, hieno mies, hieno joukkue. Beanssin sisarjoukkueelle täysi tuki täältä kesälaitumilta.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2019