1. jakson deadlineen 2 päivää, 18 tuntia (Liiga & 2. div 6-12 ottelua, 1. div 5-10 ottelua)

Media-Loylyn is back

Lehdistötiedote

Hyvää iltamaa arvoisat superliigailijat ja divaroijat

Kuten varmasti kaikki teistä ovat huomanneet jo viimeistään tämän lehtarin otsikosta niin Superliigan kautta aikojen mediaseksikkäin joukkue, Löylynheittäjät on tehnyt paluun liigakartalle. Tapahtumaa voisi verrata Jeesuksen uuteen tulemiseen, sillä Superliigan joukkueiden lehtareiden taso on ennätyksellisen heikolla tasolla; viimeiset kolme lehdistötiedoitetta on tullut nimittäin Kamloops Blazersilta. Löylynheittäjien viestintäosasto pahoittelee tapahtunutta ja lupaa ettei vastaavaa katastrofia tapahdu enää.

Löylynheittäjät on jo pelannut aikaisemmin yhden kauden Superliigassa sen ensimmäisellä kaudella, jolloin joukkue ylsi pronssille. Vaikkei sitä kirkkainta mitalia tullut ensimmäiseltä kaudelta niin ammattiseura Löylynheittäjät erottui muista liigan puuhastelujoukkueista juurikin sen medianäkyvyydellä. Media-Loylyn julkaisi ainoalla Superliiga kaudellaan neljä lehdistötiedoitetta joita ollaan keskimäärin luettu noin1200 kertaa per julkaisu. Vertailun vuoksi, tuo lukema on noin kaksi kertaa enemmän mitä johtokunnan finaaliennakot kerää lukukerroissa.

Joukkueen mediaseksikkyys ja näkyvyys kyllä tiedostettiin, mutta silti joukkueen vetovoima yllätti jopa joukkueen johtoportaankin. Kukaan joukkueen johdossa ei täysin ymmärtänyt kuinka suuri vetovoima joukkueella olisi, kun hakemus Superliigaan päätettiin jättää. Sillä Löylynheittäjien jättäessä hakemuksen Superliigaan alkoi hakemuksia virrata dominoefektinä aina yhteensä yli 40 hakijaan asti, joka onkin noin 143% kiekon aktiivijoukkueista. Valitettavasti tämän dominoefektin seurauksena Kiekkoliigaan ei jäänyt tarpeeksi joukkueita jatkaakseen sen perinteikästä toimintaa vaan sen jouduttiin kuoppaamaan. Löylynheittäjät vetovoimaineen ja mediaseksikkyiteneen tuntee olevansa pääsyy tähän ja johtoporras haluaakin pahoitella Kiekkoliigaa tapahtuneesta. Löylynheittäjien aiheuttaman hakijapyrähdyksen seurauksena Superliigana johtokunnalla meni sormi suuhun, kun hakijoita oli noin seitsemän kertaa enemmän kuin aikaisemmilla kausilla ja se johti uuden sarjasysteemin kehittämiseen.

Löylynheittäjät sijoitettiin pelaamaan Superliigan 1. divisioonaan, joka onkin jo osoittautunut liian helpoksi sarjatasoksi joukkueelle. Tähän johtopäätökseen on tultu, sillä Loylyn on ainoa joukkue joka jatkaa tappioitta divarissa. Vielä vakuuttavan tästä tilastosta tekee sen, että Loylyn on yltänyt tähän saavutukseen pelaamatta vielä yhtäkään peliä. Nykykiekossa kun tasoerot ovat suuri keskustelunaihe niin olemme päättäneet, että emme voi jatkaa tappiotonta liitoamme ikuisuuksiin ettei kenellekkään tule paha mieli. Vaivaudummekin siis tänään kiekkoon.

Ja lopuksi muihin uutisiin. Olemme onnistuneet kaappaamaan jälleen kerran Kapasen verivihollisen SC Bernin riveistä. Joukkueen johdolta emme kuitenkaan onnistuneet saamaan kommenttia, onko uudet hankinnat positiivinen vai negatiivinen asia joukkueen menestyksen kannalta. Asiantuntijoidemme mukaan joukkueen varkautelaisuus-prosentti on kuitenkin riskilukemissa. Toivotaan kuitenkin parasta, jotta kaikki saavat pelattua kivan kauden


Ystävällisin terveisin,
Vaaramomentti

Tietoja
Kirjoittanut: Littii
Joukkue: Löylynheittäjät
Julkaistu: 14.03.2019 17:00
Luettu: 590 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.